ارسال ۳۰۰ مقاله به گردهمایی ترویج زبان و ادبیات فارسی در کرمان

دبیر علمی همایش ترویج زبان و ادبیات فارسی کرمان گفت: حدود ۳۰۰ مقاله از داخل و خارج از کشور به این همایش ارسال شد که از این میان ۱۲۰ مقاله پذیرفته شده است. به گزارش نذیر کرمان از کرمان، سیدعلی‌اصغر میرباقری‌فرد صبح امروز در هجدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی کرمان که […]


دبیر علمی همایش ترویج زبان و ادبیات فارسی کرمان گفت: حدود ۳۰۰ مقاله از داخل و خارج از کشور به این همایش ارسال شد که از این میان ۱۲۰ مقاله پذیرفته شده است.

به گزارش نذیر کرمان از کرمان، سیدعلی‌اصغر میرباقری‌فرد صبح امروز در هجدهمین گردهمایی بین‌المللی انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی کرمان که در محل تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد، شهر کرمان را دارای مردمانی فریخته و با فرهنگ خواند و اظهار کرد: یکی از برنامه‌های شاخص این انجمن برگزاری این گردهمایی‌ها است که از سال ۸۵ به‌صورت متناوب برگزار می‌شود.

رئیس انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی در ادامه اذعان کرد: این گردهمایی‌ها به‌نوعی رویداد بزرگ علمی در حوزه ترویج فرهنگ و ادب فارسی است و نقش مهمی در ترویج این زبان در خارج از کشور نیز دارد.

وی در خصوص اثرگذاری این گردهمایی‌‌ها تصریح کرد: این همایش نقش مهمی در اعتلای فرهنگ و ادب فارسی دارد و نتایج بسیار خوبی در تحکیم هویت ایرانی اسلامی داشته است.

رئیس انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی افزود: زبان و ادبیات فارسی اخیراً در مرکز توجه و مرجعیت علمی وزرات علوم قرار گرفته است و این مسئله مسؤولیت ما را سخت‌تر می‌کند.

وی ادامه داد: ظرفیت فرهنگ‌سازی ادبیات فارسی در ایران برخاسته از معارف اسلامی است و در هر جایی که ادبیات فارسی به پیش رفته فرهنگ ایرانی اسلامی را نیز با خود به‌همراه داشته که این امر مهمی است و جای بسی خرسندی دارد.

وی با اشاره با ظرفیت تمدن‌سازی زبان و ادبیات فارسی ابراز کرد: زبان و ادبیات فارسی دارای ظرفیت تمدن‌سازی بالایی است، همانا که در طول تاریخ ادبیات فارسی این ظرفیت را از خود نشان داده است، به همین دلیل باید جایگاهی خاص برای این علم قائل شویم.

رئیس انجمن ترویج زبان و ادبیات فارسی رشته زبان و ادبیات فارسی را علمی راهبردی دانست و افزود: هر فعالیتی در این حوزه می‌تواند ظرفیت‌های بزرگ تمدنی و علمی را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد و امیدوارم این همایش‌ها در پیشرانی ادبیات فارسی مثمر ثمر واقع شود.

وی افزود: علم دارای ۲ رسالت مهم است اول آنکه علم باید در راستای بازگشایی مسیرهای علمی کوشش کند و رسالت دوم آنکه علم با اثر بخشی و رابطه تنگاتنگ اجتماعی و جامعه‌محوری است که می‌تواند در این حوزه موفق عمل کند و باید از این تجربه استفاده کنیم و همچنین نهاد علم در نظام اسلامی حتما باید دارای نوآوری عملی شود و یافته‌های علمی نافع و خدامحور شود، تا به قله‌های علم در دنیا دست پیدا کنیم.

میرباقری‌فرد افزود: باید به نیازهای متنوع جامعه در داخل و خارج از کشور توجه کنیم چراکه می‌تواند همراه با مهارت‌افزایی و اشتعال‌زایی باشد و نیازهای متنوعی در جامعه وجود دارد که این علم می‌تواند به آن پاسخگویی کند.

حجازی دبیر علمی این همایش نیز گزارشی از مقالات ارائه کرد و ابراز داشت: حدود ۳۰۰ مقاله از داخل و خارج از کشور به این همایش ارسال شد که از این میان ۱۲۰ مقاله پذیرفته شده که ۵۲ مقاله نیز در این همایش به ارائه سخنرانی به صورت حضوری و غیرحضوری خواهند پرداخت، مقالات ارائه شده در این همایش از کشورهایی چون هند، افعانستان، ایالت کالیفرنیا و بنگلادش است.

وی در خصوص هدف این همایش تصریح کرد: هدف اصلی این همایش ایجاد همبستگی بین نسل جوان و قدیم در حوزه زبان و ادبیات فارسی است و همچنین برقراری ارتباط با اساتید خارج از کشور و نشست‌های علمی به صورت نیمه مجازی در حوزه نقد ادبیات فارسی و ادبیات پایداری از دیگر اهداف این همایش به شمار می‌رود.

جلایی‌پور مشاور رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان، ابراز کرد: زبان و ادبیات فارسی سبب ایجاد شرایط اقتصادی مناسب در جامعه می‌شود و نقش مهمی در بهبود شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می‌شود.

پایان پیام/ ۸۰۰۶۶ / ش





ارسال ۳۰۰ مقاله به گردهمایی ترویج زبان و ادبیات فارسی در کرمان

منبع: فــارس
? ارسال ۳۰۰ مقاله به گردهمایی ترویج زبان و ادبیات فارسی در کرمان