ظرفیت بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستان‌های کرمان تکمیل است

کرمان_فت فتو_ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: وضعیت بستری بیمارستان‌های استان کرمان در مراحل آخر ظرفیت است و بخش های مراقبت ویژه بیمارستان‌ها صدرصد تکمیل شده است. به گزارش فت فتو حمیدرضا رشیدی نژاد روز شنبه در جلسه ستاد کرونای استان کرمان از افزایش تعداد تست ها و واکسیناسیون کرونا در استان خبرداد و […]

کرمان_فت فتو_ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: وضعیت بستری بیمارستان‌های استان کرمان در مراحل آخر ظرفیت است و بخش های مراقبت ویژه بیمارستان‌ها صدرصد تکمیل شده است.

به گزارش فت فتو حمیدرضا رشیدی نژاد روز شنبه در جلسه ستاد کرونای استان کرمان از افزایش تعداد تست ها و واکسیناسیون کرونا در استان خبرداد و افزود: این موارد ۲ مقوله مهم برای قطع زنجیره کرونا است.

وی با اشاره به اینکه ۶۰درصد افرادی که تست می‌دهند در مرکز استان هستند تصریح کرد: وضعیت بستری بیمارستان‌های استان کرمان در مراحل آخر ظرفیت است و بخش های مراقبت ویژه بیمارستان‌ها صدرصد تکمیل شده است و برای برخی از بیماران خدمات ICU در اتاق های عادی بیمارستان انجام می شود.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از لحاظ تجهیزات کمبود اساسی در سطح بیمارستان‌ها نداریم ممکن است برخی از داروها موقت کمبودی داشته باشیم، اما به صورت اساسی کمبودی وجود ندارد. 

رشیدی نژاد با اشاره به اینکه در حوزه منابع انسانی کمبود داریم گفت: همکاران ما پیام های بغض آلود و گریه آلود می فرستند و دستیاران ما در بیمارستان شرایط سختی دارند و عمدتا” بار بیماران کرونایی روی دوش متخصصان داخلی، عفونی و پرستاران است زیرا مستقیما با بیمار ارتباط دارند و از لحاظ روحی و جسمی آسیب دیدند.

رشیدی نژاد ادامه داد: فشار کاری بر دوش کادر درمان است که از عهده آنها خارج است و به لحاظ روحی قابل تحمل نیست و همکاران در شهرستان ها و بیمارستان های دیگر هم همین شرایط را دارند.

وی با اشاره به اینکه همیشه فرمایشات رهبری راهگشا و این چند روز یک تجدید آرایشی بوده است گفت: کمک های معنوی به پرسنل زحمت کش به طور قطع تاثیر زیادی بر روی مبتلایان و کاهش مرگ و میر دارند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمان خاطرنشان کرد: روزانه به طور متوسط ۵۴۷‪ بیمار مبتلا به کرونا نفر در استان بستری و حدود کمتر از ۲۰ مورد ترخیص می‌شود که نسبت به پیک قبلی بیشتر است و این نشان دهنده بدحال‌تر بودن بیماران و افزایش طول درمان آنها در این پیک است.

رشیدی نژاد با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی یکی از نقاط قوت است افزود: این طرح باید تقویت شود برخی از موارد قسمت نظارت و مراقبت آن کمرنگ شده است. 

شیوع ویروس کرونا در کرمان خانه به خانه است

 رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه ۱۸ ماه درگیر این بیماری هستیم و پنج پیک را پشت سر می گذاریم اما باید در کنار کادر درمان کار علمی و پژوهشی انجام شود افرود: در هر پیک یک سری تاکیدات و تعطیلی ها انجام می‌شود اما نمی دانیم ادارات را تعطیل کنیم چند درصد به کنترل این ویروس می انجامد؟

یدالله موحد تصریح کرد: به نظر می‌آید شیوع ویروس کرونا خانه به خانه است و به صورت هرمی منتشر می‌شود و مهار و کنترل رفت و آمدها بسیار سخت است باید مبارزه و مقابله علمی داشته باشیم که بدانیم چند درصد تعطیلی ها اثر دارد.

وی خاطرنشان کرد: محدودیت‌ها در سطح شهر بسیار در کنترل شیوع ویروس کرونا اثر دارد. 

۲۰ شهرستان از ۲۳ شهرستان کرمان در وضع پرخطر و قرمز کرونایی هستند.



منبع:ایرنـا
? ظرفیت بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستان‌های کرمان تکمیل است