سوخت‌رسانی به ۴ استان و تأمین سوخت ۳ نیروگاه‌ توسط خطوط لوله منطقه رفسنجان

نذیر کرمان/کرمان مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در منطقه جنوب شرق (رفسنجان) طی گزارشی به عملکرد انتقال بیش از ۳۳ میلیارد لیتری انواع فرآورده‌های نفتی به مبادی مصرف توسط این شرکت در طی دولت سیزدهم پرداخت. محمد قربانی‌پور، عصر یکشنبه، پنجم شهریور، در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته دولت، به شاخص‌های عملکردی […]

نذیر کرمان/کرمان مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در منطقه جنوب شرق (رفسنجان) طی گزارشی به عملکرد انتقال بیش از ۳۳ میلیارد لیتری انواع فرآورده‌های نفتی به مبادی مصرف توسط این شرکت در طی دولت سیزدهم پرداخت.

محمد قربانی‌پور، عصر یکشنبه، پنجم شهریور، در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته دولت، به شاخص‌های عملکردی منطقه از زمان استقرار دولت سیزدهم تاکنون اشاره کرد و گفت: رسالت انتقال انواع فرآورده‌های نفتی را برای تأمین انرژی بخش‌های مختلف صنعتی در استان‌های جنوب شرقی کشور بر عهده داریم.

وی اضافه کرد: در این راستا با استفاده از خطوط لوله ۱۶ و ۲۰ اینچ رفسنجان-یزد-نائین-کاشان، خطوط لوله ۱۴ اینچ رفسنجان-کرمان و خطوط ۲۶ اینچ بندرعباس-رفسنجان این فرآورده‌ها به انبارهای شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، برای تأمین سوخت مورد نیاز بخشی از هموطنانمان انتقال داده شده است.

  مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در منطقه جنوب شرق در ادامه گفت: این شرکت توانسته در راستای تحقق شعار سال مبنی بر رشد تولید در مجموع با انتقال ۳۳ میلیارد و ۶۴۸ میلیون لیتر انواع مختلف فرآورده‌های نفتی شامل؛ بنزین‌سوپر، بنزین‌معمولی، نفت‌سفید و نفت‌گاز به سوخت‌رسانی در استان‌های مورد اشاره پرداخته است.

قربانی‌پور بیان کرد: ضمن اینکه تأمین سوخت سه نیروگاه‌ برق متصل به خطوط این شرکت در استان‌های جنوب شرقی کشور ( نیروگاه سیکل ترکیبی یزد، نیروگاه شیرکوه یزد و نیروگاه سیکل ترکیبی کرمان) انجام شده است. به شکلی که توانسته با هدف استمرار فعالیت نیروگاه‌های برق در دو استان کرمان و یزد طی همین مدت مشابه با ارسال یک میلیارد و ۱۰۲ لیتر انواع فرآورده‌های نفتی در تأمین انرژی برق پایدار و مستمر به نیروگاه‌های این استان‌ها، کارنامه موفقی از خود ارائه دهد.

وی مجموع ظرفیت تولید برق این سه نیروگاه‌ها را حدود ۳۵۰۰ مگاوات برق ذکر کرد و با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای گفت: امیدواریم در آینده‌ای نزدیک با تحقق پروژه اتصال نیروگاه چادرملو با عنوان “سرو” و اتصال کامل مجتمع نیروگاهی (سیکل ترکیبی، شیرکوه و تابان یزد) در استان یزد به خط لوله ۱۶ اینچ انتقال فرآورده‌های نفتی، شاهد افزایش تعداد کمی نیروگاه‌های متصل به خطوط منطقه و افزایش حجم سوخت‌رسانی به این نیروگاه‌ها بوده و دیگر با قطعی ناخواسته شبکه برق سراسری مواجه نشویم.

قربانی‌پور در ادامه به طرح‌های توسعه خطوط در دست اجرای منطقه اشاره و بیان کرد: در سال جاری عملیات اجرایی احداث تأسیسات نفتی مربوط به خط لوله جدیدالاحداث ۲۶ اینچ بندرعباس-رفسنجان در مرکز انتقال نفت رفسنجان و همچنین احداث خط دوم ۱۶ اینچ جدیدالاحداث رفسنجان-یزد به طول ۳۲۸ کیلومتر را دو پروژه شاخص منطقه می‌توان نام برد. امیدواریم با تأمین بودجه و همکاری همه بخش‌ها شاهد افتتاح هر چه زودتر این پروژه‌ها باشیم.

وی به وجود آزمایشگاه کنترل کیفیت در مراکز انتقال نفت منطقه اشاره کرد و گفت: با وجود آزمایش‌هایی که بر روی انواع مختلف فرآورده‌های نفتی انجام می‌شود، این فرآورده‌ها همواره تحت رصد، پایش، ارزیابی مداوم و کنترل کیفی همیشگی توسط همکاران هستند که منجر به عدم‌آلودگی و کیفیت بالای فرآورده‌های ارسالی شده است.

قربانی‌پور در ادامه با تأکید بر مزیت انتقال فرآورده‌های نفتی از طریق این خطوط برای کشور گفت: علاوه بر برچیده شدن ناوگان حمل و نقل این مواد از جاده‌های ترانزیتی موجب تسریع در حرکت چرخه اقتصاد کشور می‌شود، ضمن آنکه استمرار، بهره‌برداری پایدار، ایمن و اقتصادی از شریان‌های حیاتی انتقال مواد نفتی، بی‌شک بدون پشتیبانی شبکه مخابرات صنعتی دست نایافتنی بود.

او افزود: همکاران منطقه در بخش‌های فنی و عملیاتی مشغول انجام وظیفه هستند تا ضمن تداوم روند انتقال از توقف ناخواسته پیشگیری شود که خود مستلزم آماده به کار نگهداشتن تجهیزات و انجام تعمیرات پیشگیرانه و رصد و پایش دائمی مسیر خطوط انتقال در طول سال است و حجم بالای انتقال فرآورده‌های نفتی مرهون تلاش بی‌وقفه همکاران منطقه برای تأمین نیاز کشور به فرآورده‌های نفتی و تأمین سوخت مورد نیاز هموطنان است.

انتهای پیام




سوخت‌رسانی به ۴ استان و تأمین سوخت ۳ نیروگاه‌ توسط خطوط لوله منطقه رفسنجان

منبع: ایـسنا
? سوخت‌رسانی به ۴ استان و تأمین سوخت ۳ نیروگاه‌ توسط خطوط لوله منطقه رفسنجان