انتخاب مواد غذایی سالم برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است؛ اما در این میان برخی درمانهای غذایی نیز وجود دارند که نه تنها قند خون را کنترل میکنند، بلکه از عوارض این بیماری نیز میکاهند و برای سلامت کلی بدن ضروریاند. به گزارش فت فتو به نقل […]
انتخاب مواد غذایی سالم برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است؛ اما در این میان برخی درمانهای غذایی نیز وجود دارند که نه تنها قند خون را کنترل میکنند، بلکه از عوارض این بیماری نیز میکاهند و برای سلامت کلی بدن ضروریاند.
به گزارش فت فتو به نقل از خبرآنلاین، متخصصان تغذیه تاکید می کنند که مبتلایان به دیابت نوع ۲، مصرف ۱۰ ماده غذایی را در طول روز فراموش نکنند:
بلوبری: این میوه کوچک آبی رنگ، سرشار از مواد مغذی و کربوهیدرات های پیچیده است. تحقیقات نشان می دهد که خوردن بلوبری، زغال اخته و دیگر میوه های خانواده توت، منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود. همچنین مواد شیمیایی گیاهی موجود در این میوه ها، خاصیت ضد التهابی دارد و باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می شود.
پرتقال: میوه های خانواده مرکبات دارای تاثیرات مثبت و طولانی مدت بر قند خون و میزان کلسترول است؛ آن هم به لطف وجود ترکیب ضد التهابی به نام هسپریدین و دوز کافی از فیبر محلول. محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که خوردن میوه های خانواده مرکبات، به جای آب میوه آنها، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان بیشتری کاهش می دهد.
شکلات تیره: آیا یک درمان شیرین واقعا می تواند قند خون را کنترل کند؟ برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف روزانه مقادیر کمی از شکلات تیره با کیفیت بالا، میزان قند خون ناشتا و فشار خون را کاهش می دهد. ترکیبات موجود در این نوع شکلات به نام پلی فنول ها، باعث کاهش قند خون می شود.
وعده های غذایی گیاهی: گیاه خواری خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. در واقع رژیم های غذایی گیاهی به همراه آجیل و حبوبات، سرشار از مواد مغذی هستند و مصرف آن ها در طولانی مدت، باعث کاهش هموگلوبین A ۱ c، تری گلیسیرید و فشار خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ می شود.
سبزیجات حاوی برگ سبز: مصرف این نوع سبزیجات غیر نشاسته ای، از قبیل کلم، کاهو، اسفناج و … با کاهش هموگلوبین A ۱ c همراه است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت تا حد زیادی می کاهد. این سبزیجات حاوی ویتامین های آ، سی و E هستند و منابع خوبی از منیزیم محسوب می شوند؛ بنابراین مصرف آن ها باعث کنترل قند خون می شود.
آجیل و کره بادام زمینی: خوردن ۵ وعده آجیل در هفته، با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ ارتباط دارد و باعث کاهش چربی خون نیز می شود.
پروبیوتیک ها: تاثیر باکتری های خوب روده بر قند خون ثابت شده است. برای افزایش باکتری های خوب روده، شما نیاز به مصرف محصولات حاوی پروبیوتیک دارید. مصرف پروبیوتیک ها سطح گلوکز ناشتا و هموگلوبین A ۱ c را کاهش می دهد.
دارچین: مصرف منظم این ادویه محبوب، باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود و به کاهش قند خون کمک می کند.
منبع:یـزدان کـرمان ? این ۱۰ ماده غذایی را هر روز بخورید
هیات ورزش های همگانی استان کرمان در راستای توسعه و تقویت ورزش کودکان دوره مربیگری بازی و ورزش درجه ۳ کودکان به میزبانی شهر کرمان با حضور ۴۱ شرکت کننده برگزار کرد. به گزارش نذیر کرمان، دبیر هیات ورزش های همگانی استان کرمان در اختتامیه این دوره از تدریس مدرس خانم بهاره امیری با اهدا […]
«ما آدمها قدر نعمتهایی که داریم را تا زمانی که از دست ندهیم نمیدانیم.» این صحبتی است که مجتبی صاحبالزمانی قهرمان کاراتهکا کرمانی پس از سکتهای که داشته است میگوید. او که پس از سکته تا مدتی نه میتوانست حرف بزند و نه غذا بخورد عنوان میکند که حالا قدر غذا خوردن و راه رفتن […]
به پاس فعالیت های جهادی در پیشبرد اهداف قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی در استان کرمان، معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از عباس ارجمند کرمانی، دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی تجلیل کرد. به گزارش یزدام کرمان و به نقل از اداره اطلاع رسانی و […]
با همکاری هیات ورزش های همگانی استان کرمان و اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان ۳ همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی به مناسبت روز دختر و دهه پر برکت کرامت در کرمان، رفسنجان و کوهبنان روز جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می شود. به گزارش نذیر کرمان، امیر جعفری رئیس هیات ورزش های همگانی […]
+ دو = 5