انتخاب مواد غذایی سالم برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است؛ اما در این میان برخی درمانهای غذایی نیز وجود دارند که نه تنها قند خون را کنترل میکنند، بلکه از عوارض این بیماری نیز میکاهند و برای سلامت کلی بدن ضروریاند. به گزارش فت فتو به نقل […]
انتخاب مواد غذایی سالم برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است؛ اما در این میان برخی درمانهای غذایی نیز وجود دارند که نه تنها قند خون را کنترل میکنند، بلکه از عوارض این بیماری نیز میکاهند و برای سلامت کلی بدن ضروریاند.
به گزارش فت فتو به نقل از خبرآنلاین، متخصصان تغذیه تاکید می کنند که مبتلایان به دیابت نوع ۲، مصرف ۱۰ ماده غذایی را در طول روز فراموش نکنند:
بلوبری: این میوه کوچک آبی رنگ، سرشار از مواد مغذی و کربوهیدرات های پیچیده است. تحقیقات نشان می دهد که خوردن بلوبری، زغال اخته و دیگر میوه های خانواده توت، منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود. همچنین مواد شیمیایی گیاهی موجود در این میوه ها، خاصیت ضد التهابی دارد و باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می شود.
پرتقال: میوه های خانواده مرکبات دارای تاثیرات مثبت و طولانی مدت بر قند خون و میزان کلسترول است؛ آن هم به لطف وجود ترکیب ضد التهابی به نام هسپریدین و دوز کافی از فیبر محلول. محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که خوردن میوه های خانواده مرکبات، به جای آب میوه آنها، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان بیشتری کاهش می دهد.
شکلات تیره: آیا یک درمان شیرین واقعا می تواند قند خون را کنترل کند؟ برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف روزانه مقادیر کمی از شکلات تیره با کیفیت بالا، میزان قند خون ناشتا و فشار خون را کاهش می دهد. ترکیبات موجود در این نوع شکلات به نام پلی فنول ها، باعث کاهش قند خون می شود.
وعده های غذایی گیاهی: گیاه خواری خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. در واقع رژیم های غذایی گیاهی به همراه آجیل و حبوبات، سرشار از مواد مغذی هستند و مصرف آن ها در طولانی مدت، باعث کاهش هموگلوبین A ۱ c، تری گلیسیرید و فشار خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ می شود.
سبزیجات حاوی برگ سبز: مصرف این نوع سبزیجات غیر نشاسته ای، از قبیل کلم، کاهو، اسفناج و … با کاهش هموگلوبین A ۱ c همراه است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت تا حد زیادی می کاهد. این سبزیجات حاوی ویتامین های آ، سی و E هستند و منابع خوبی از منیزیم محسوب می شوند؛ بنابراین مصرف آن ها باعث کنترل قند خون می شود.
آجیل و کره بادام زمینی: خوردن ۵ وعده آجیل در هفته، با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ ارتباط دارد و باعث کاهش چربی خون نیز می شود.
پروبیوتیک ها: تاثیر باکتری های خوب روده بر قند خون ثابت شده است. برای افزایش باکتری های خوب روده، شما نیاز به مصرف محصولات حاوی پروبیوتیک دارید. مصرف پروبیوتیک ها سطح گلوکز ناشتا و هموگلوبین A ۱ c را کاهش می دهد.
دارچین: مصرف منظم این ادویه محبوب، باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود و به کاهش قند خون کمک می کند.
منبع:یـزدان کـرمان ? این ۱۰ ماده غذایی را هر روز بخورید
با حضور مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز کشور و مدیرکل مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور صورت گرفت. به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی مدارس استان کرمان انتخابات مجمع خیرین مدرسه ساز استان کرمان با حضور دکتر جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز کشور،دکتر حسینی مدیرکل مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور،مدیران کل […]
شرکت احیا استیل فولاد بافت، بهعنوان یکی از بزرگترین شرکتهای تولید فولاد در کشور، نقش مهمی را در این راستا ایفا میکند. تاریخچه شرکت احیا استیل بافت به گزارش نذیر کرمان و به نقل از افتصاد نیور، سال ۱۳۶۸ در راستای تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد، ۷ طرح ملی فولاد در ۷ منطقه […]
معاون فنی و عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان، از نجات جوان ٣٣ که به قصد کوه نوردی به ارتفاعات کوههای صاحبالزمان(عج) عزیمت نموده بود و دچار حادثه شده است ، با تلاش آتشنشانان خبر داد. به گزارش نذیر کرمان و به نقل از امور ارتباطات و اطلاع رسانی سازمان آتش نشانی ، […]
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر گفت: لذتی بالاتر از این نیست که مشکلات مردم را حل کنیم. به گزارش نذیر کرمان؛ ایمان عتیقی، در مراسم تجلیل از همکاران نمونه شرکت معدنی و صنعتی گلگهر سیرجان گفت: گلگهر به همت و تلاش صادقانه ۳۷ هزار نفر نیرو در این شرکت فعالیت میکند و جزو بهترین […]
× = 12