کاهش ۲۹ درصدی تولید گوشت قرمز

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهرماه سال‌جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس گزارش مرکز آمار ایران،در مهرماه امسال ۳۸ هزار و ۷۶۰ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید و عرضه شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۹ درصد […]

فردای‌کرمان – گروه اقتصاد: نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهرماه سال‌جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران،در مهرماه امسال ۳۸ هزار و ۷۶۰ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور تولید و عرضه شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۹ درصد کاهش یافته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار عرضۀ گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (شهریور) حدود ٢ درصد کاهش داشته است.

به گزارش فردای‌کرمان به نقل از تسنیم،بر اساس نتایج این طرح،وزن گوشت قرمز عرضه‌شدۀ انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۲،جمعاً ۳۸۷۶۰ تن گزارش شده،که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری،گوشت گاو و گوساله با ١٩٬٦٥٦ تن،۵۰٫۷ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ١٤٬٧٣١ تن،بز و بزغاله با  ٣٬٣٢١ تن،و سایر انواع دام با ۱۰۵۲ تن،به‌ترتیب ٣٨ درصد،٨٫٦ درصد و ٢٫٧ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسۀ عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مهر ۱۴۰۲،با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشان‌دهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.

مقدار تولید گوشت در مهر ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۴۰ درصد،برای بز و بزغاله ١٤ درصد،برای گاو و گوساله ٢٢ درصد و برای گاومیش و بچه‌گاومیش ٢٧ درصد کاهش،و برای شتر و بچه‌شتر ٥٤ درصد افزایش داشته است.

 




کاهش ۲۹ درصدی تولید گوشت قرمز

منبع:خبر کرمان
?

کاهش ۲۹ درصدی تولید گوشت قرمز

:اخبار استان کرمان – اقتصادی