همت برای خدمت مردانه و زنانه ندارد/ از سنگر ترویج حجاب تا خاکریزهای فرهنگی همه جا وطن آن‌هاست

کلثوم قدرتی دختر جهادی دهه هفتادی که با همت مردانه خود برای زدودن محرومیت از چهره‌ی منطقه کوهستان نمداد شبانه روزی تلاش می‌کند. به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی فت فتو، خستگی از قاموس کلماتشان پاک نشده است چون چاشنی همه کارهای شان عشق است، وقتی هنگامه‌ی جهاد باشد همه جا میدان رزمِ است؛ صبح و شب […]

کلثوم قدرتی دختر جهادی دهه هفتادی که با همت مردانه خود برای زدودن محرومیت از چهره‌ی منطقه کوهستان نمداد شبانه روزی تلاش می‌کند.

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی فت فتو، خستگی از قاموس کلماتشان پاک نشده است چون چاشنی همه کارهای شان عشق است، وقتی هنگامه‌ی جهاد باشد همه جا میدان رزمِ است؛ صبح و شب و گرما و سرما و تعطیلی و روز اداری هم تفاوتی ندارد؛ چون همه‌ی آن‌ها عاشق خدمت به مردم هستند؛ عاشق که باشی فرقی نمی‌کند کجا قامت به خدمت ببندی؛ یک روز برای تامین جهیزیه نوعروسان، کمک به هم‌نوعان در روزهای کرونایی، از سنگر ترویج حجاب تا خاکریزهای فرهنگی همه جا وطن آن‌هاست.

 
کلثوم قدرتی دختر دهه هفتادی که ناجی منطقه محروم کوهستان نمداد شهرستان جازموریان است، بانویی که خستگی بر تنش احساس نمی‌شود چون می‌گوید از کودکی در ذهنم تصور می‌کردم که ای کاش خداوند منبع مالی بزرگ و دلی بخشنده را به من عطا می‌کرد تا بتوانم هر آنچه که از دستم بر می‌آید در اختیار نیازمندان قرار دهم و فکر می‌کنم حال که بزرگ شده‌ام شاید آن‌طور که باید توان مالی نداشته باشم اما خوشبختانه با ارتباطات مردمی و خیرین توانسته‌ایم اقدامات جهادی را برای مردم و نیازمندان منطقه انجام دهیم.
 
وی می‌گوید: طبق فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) حضور در بین مستضعفین و هم دردی و خدمات‌رسانی به آنها بسیار مهم است و زنان جهادگر نیز با الگوبرداری از این فرمایش در صحنه جهاد حاضر شدند و به نظر بنده بانوان در بعضی زمینه‌ها حتی بیشتر از آقایان تاثیر گذارند، ارزش روحیه جهادی در بانوان جامعه نیز مضاعف است زیرا با وجود مسئولیتی که در خانواده دارند لباس رزم بر تن می‌کنند و با ورود در این عرصه به مردم خدمت رسانی می‌کنند.
 
وی افزود: حقیقتاً شور و احساس خدمتی که در اردوهای جهادی دیده می‌شود را به هیچ وجه نمی‌شود با کارهایی که توسط ارگان‌های دولتی انجام می‌شود مقایسه کرد. چون بانوان جهادگر در این اردوهای جهادی به صورت داوطلبانه و از روی اخلاص و تعهد هست و قطعا بودن در کنار جمعی که دغدغه و اهداف شان یکی است می‌تواند برای هر شخصی خیلی لذت بخش باشد، همچنین با توجه به خدماتی که در این اردوهای جهادی توسط جهادگران بسیجی ارائه می‌شود،‌ بدون شک خیلی از شاخص‌های بهداشتی خصوصا در مناطق محروم توسعه و ارتقا پیدا می‌کنند چون کار اردوهای جهادی کاری اصطلاحا دلی هست.
 
این بانوی جازموریانی اضافه کرد: زن نقش مرکزی خانواده را به عهده دارد و این بانوان هستند که می‌توانند با عملکرد خودشان کیفیت یک زندگی رو بهبود ببخشند چون؛ تک تک فعالیت‌های یک زن درون خانواده به منظور حفظ و صیانت از کانون گرم خانواده سازماندهی شده و تمامی این امور دارای نقش کلیدی و حیاتی در نیل به اهداف خانواده هستند.
 
مسئول گروه جهادی شهیده روزخاتون سابقی نژاد با اشاره به فعالیت‌های بانوان در گروه های جهادی اشاره کرد و افزود: جهاد یکی از مفاهیم دین اسلام است و انقلاب اسلامی نیز برآمده از مکتب جهاد و از خودگذشتگی است و بانوان جهادگر همیشه در تمام عرصه‌های جهاد پای ثابت فعالیت‌ها بودند و در تمام عرصه‌ها به صورت یک نیروی جهادی و منطقه محور فعالیت کرده اند. قرارگاه جهادی ما همان مناطق محروم است که هر منطقه حاشیه خود را تحت پوشش قرار می‌دهد؛ این خدمت رسانی در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، خدماتی، معیشتی انجام می‌شود. 
شاید بتوان گفت که یکی از موثرترین کارهای جهادگران استفاده از ظرفیت های خیرین در انجام اقدامات خداپسندانه از جمله جهیزیه برای زوج‌های جوان و هزینه های جراحی بیماران است.
قدرتی تصریح کرد: کمک‌های خدماتی که با کمک بنیاد علوی ارائه می‌دهیم نیز شامل بسته های معیشتی برای زنان باردار و افراد کم برخوردار است. 
گروه جهادی شهیده روز خاتون سابقی نژاد در ایام نوروز به مدت یک هفته اردوی جهادی با محوریت برگزاری کلاس‌های آموزشی فرهنگی و بررسی مشکلات در چهار روستای پیرخوشاب ریگ آباد، سردشت استانداری و موتور شش اقدام نمود.
 
در پایان از این همه خدمت شگفت زده می‌شوم و می‌گویم خدا اجرتان بدهد بابت این همه کارهای خوب! که تواضع و فروتنی‌اش در مواجهه با این کلام هویدا می‌شود، خود را از دایره ی تعاریف بیرون می‌کشد و می‌گوید: این‌ها را پای من نگذراید من نقش اندکی داشتم و اغلب، کارهای خواهران است.
شایان ذکر است، کلثوم قدرتی دختر دهه هفتادی اهل روستای دازان کوهستان نمداد است و خود طعم محرومیت را چشیده است و وی برای رسیدن به روستای خود باید چیزی حدود ۳۵ کیلومتر راه صعب العبور کوهستانی را بپیماید و حال با پیگیری‌های که داشته قرار است جاده روستا آسفالت شود.
 
جالب است بدانید، منطقه کوهستان نمداد با گذشت بیش از ۴۴ سال از انقلاب اسلامی هنوز از خیلی از امکانات اولیه‌ محروم است.
 
انتهای خبر/پورحیدر




همت برای خدمت مردانه و زنانه ندارد/ از سنگر ترویج حجاب تا خاکریزهای فرهنگی همه جا وطن آن‌هاست

منبع:آرمـان
? همت برای خدمت مردانه و زنانه ندارد/ از سنگر ترویج حجاب تا خاکریزهای فرهنگی همه جا وطن آن‌هاست