باید گفت حذف رسانه از دنیای کودکان در حال حاضر مقدور نیست از این رو این همت مادران و پدارن را می طلبد که خود را توانمند کنند و برای گذراندن فرزندانشان در فضای مجازی برنامه ریزی کنند. به گزارش فت فتو؛ دیگر تابستان از نیمه گذشته است، روزهای بلند و طولانی که می تواند […]
باید گفت حذف رسانه از دنیای کودکان در حال حاضر مقدور نیست از این رو این همت مادران و پدارن را می طلبد که خود را توانمند کنند و برای گذراندن فرزندانشان در فضای مجازی برنامه ریزی کنند.
به گزارش فت فتو؛ دیگر تابستان از نیمه گذشته است، روزهای بلند و طولانی که می تواند اوقات خوبی را برای کودکان و فرزندانی رقم بزند که ۹ ماه از سال را در تکاپوی علم دانش بوده اند.
فصلی که با بازی کوکان در پارک ها و صدای هیاهوی آن ها از بازی و هیجان به شهر رنگ زندگی و شادی می بخشد اما این دومین تابستانی است که کرونا چراغ های پارک ها را خاموش کرده و از آن طرف رنگ خاموشی و سکوت را به شهر داده است.
از طرفی دیگر بازار فضای مجازی بیش از پیش داغ است و ناگزیر کودکان از پارک ها، شهربازی ها و خانه های کودک به سمت یک جانشینی و سر بردن در گوشی کوچ کرده اند.حالا دیگر کامپیوتر، تبلت، گوشیهای تلفن همراه و تلویزیون همبازی و همراه روزهای بلند کودکان است.
می دانیم که فضایی شاداب و پر نشاط همراه با آموزش، لازمه دوران پر بار کودکی و نوجوانی است که سنگ بنای شخصیت و سلامتی جسم و روح هر انسانی را فراهم می کند که متاسفانه ویروس بدون مرز کرونا این مهم را نیز مانند دیگر ابعاد زندگی بشری نشانه گرفته و بازهم موجب هراس و سردرگمی بسیاری از والدین شده است که باید در شرایط موجود بهترین انتخاب و تصمیم گیری را برای گذران ایام فراغتی سلامت و پر نشاط برای فرزندانی مهیا کنند که سال تحصیلی را به دور از هرگونه بازی و نشاط در فضای مدرسه و با آموزش های مجازی در قاب تبلت و گوشی های هوشمند سپری کردند.
استفاده از تلفن همراه در دوره کنونی توانسته راه نجاتی باشد برای آموزش کودکان و فرزندان باید گفت این نیمه پر لیوان است؛ زورگویی سایبری یا اینترنتی، رواج پورنوگرافی، دوری از اجتماع و میل به گوشهگیری و کمتحرکی یا بیتحرکی (نشستن بیش از حد و فعالیتنداشتن)، همگی از زیانهاییاند که این رشد چشمگیر بهویژه برای کودکان در پی داشته است.
باید گفت حذف رسانه از دنیای کودکان در حال حاضر مقدور نیست، به ویژه در وضعیت کنونی که به دلیل شیوع کرونا آموزشها و راههای ارتباطی با مدرسه و محیط های آموزشی بصورت مجازی شده است.
از این رو این همت مادران و پدارن را می طلبد که خود را توانمند کنند و برای گذراندن فرزندانشان در فضای مجازی برنامه ریزی کنند. آنچه که کارشناسان به والدین پیشنهاد می کنند این است که والدین باید برای استفاده کودکان از اینترنت و شبکههای اجتماعی مجموعه قوانینی تعریف کرده و سعی کنند قبل از کودکان، فیلم، کارتون، انیمیشن یا بازیهای رایانهای را از نظر بگذرانند.
سایتهایی که فرزندان در آنها عضویت دارند را بشناسند، همچنین میتوانند موتورهای جستجو را برای سنین مناسب کودکشان محدود کنند به مجموعه این اقدامات والدگردی گفته می شود یعنی نظارت کودک در فضای مجازی در عین حال که او را از این تکنولوژی محروم نکرده اید.
انتهای پیام/
منبع:دانــا ? عصر دیجیتال و وظایف سنگین والدین
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مسئول واحد مردمشناسی اداره میراث فرهنگی کرمان گفت: کرمانیها دو روز قبل از عید را «علفه مرده ها» میگویند که به شب علفه معروف است؛ در این ایام برای اموات خود خیرات میکردند و بر این باور بودند که اموات در این روز به پشت بام میآیند و منتظر هستند تا برای آنها خیرات فرستاده […]
روح الله خواجویی گفت: افرادی که در سالهای قبل قبری را پیش خرید کردند حق خرید و فروش آن را ندارند. به گزارش فت فتو؛ روح الله خواجویی مدیر عامل سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری کرمان در گفتگو با راه آرمان در رابطه با فروش قبر گفت: قیمت قبرها براساس مصوبه شورای اسلامی شهر است […]
غلامرضا نخعی پور از آغاز فعالیت مدارس در ستاد اسکان نوروزی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ و آمادگی ۲۵۵ مدرسه در استان کرمان برای پذیرش مهمانان نوروزی خبر داد. به گزارش فت فتو؛ به نقل از “راه آرمان” غلامرضا نخعی پور سرپرست معاونت پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش […]
غلامعباس نکونام گفت: در پنج بازه زمانی اعزام زائران مردمی و محلات انجام می شود که در هر بازه ظرفیت اسکان ۹۰۰ نفر را داریم؛ اما با توجه به شیوع بیماری کرونا پیش بینی می شود که بتوانیم در خدمت بیش از سه هزار نفر زائر باشیم. به گزارش فت فتو؛ غلامعباس نکونام در گفتگو […]
دو + نُه =