روایت پیشرفت| از ایستادگی مهندسان بومی جلوی آمریکایی‌های مدعی در صنعت مس تا ریشه‌کنی بیسوادی در رفسنجان

وقتی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، آمریکایی‌ها دیگر جایی در ایران نداشتند و باید کشورمان را ترک می‌کردند، در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان آمریکا‌یی‌ها به مجموعه کارگران و نیروهای مس اعلام کردند که شما نمی‌توانید بدون ما ادامه دهید و ما برخواهیم گشت، اما مهندسان ایرانی به کوری چشم دشمنان توانستند در سال ۶۱ نخستین […]


وقتی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، آمریکایی‌ها دیگر جایی در ایران نداشتند و باید کشورمان را ترک می‌کردند، در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان آمریکا‌یی‌ها به مجموعه کارگران و نیروهای مس اعلام کردند که شما نمی‌توانید بدون ما ادامه دهید و ما برخواهیم گشت، اما مهندسان ایرانی به کوری چشم دشمنان توانستند در سال ۶۱ نخستین تولیدات شرکت را با دستان توانمند خود رقم بزنند.

 به گزارش فت فتو از رفسنجان، حجت‌الاسلام اصغر عسکری امروز در جشن چهل‌وچهارمین سالگرد  پیروزی انقلاب اسلامی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر(عج) با تبریک ایام‌الله دهه فجر اظهار کرد: یک عده سعی می‌کنند با سیاه‌نمایی، انقلاب اسلامی را ناکارآمد نشان دهند، در حالی که پیشرفت‌هایی که کشورمان به‌دست آورده قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست.

 امام جمعه رفسنجان ادامه داد: قبل از انقلاب حتی در رفسنجان یک مرکز آموزش عالی نداشتیم الان بیش از ۱۰ دانشگاه در این شهرستان فعال است.

وی ادامه داد: در زمینه گسترش مراکز آموزش عالی، پیشرفت‌های پزشکی، فناوری، نانو، صنعت، هسته‌ای و دیگر حوزه‌ها جمهوری اسلامی حرف برای گفتن دارد و جزو برترین‌های دنیاست.

عسکری یادآور شد: زمان شاه آمریکا‌یی‌ها زمانی که خواستند از مجتمع مس سرچشمه بروند، گفتند شما نمی‌توانید، ما دوباره برمی‌گردیم، در حالی که این مجتمع سال ۶۱ به دست توانای مهندسان بومی اولین تولید خود را عرضه کرد.

نرخ باسوادی در رفسنجان به ۹۸ درصد رسید

 حسین رضایی فرماندار رفسنجان نیز در این مراسم ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر به معرفی شهرستان رفسنجان پرداخت و عنوان کرد: بیش از ۹۰۰ آبادی در این شهرستان وجود دارد که توسعه‌های زیربنایی در این روستاها قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست.

 وی عنوان کرد: ۴۰ درصد جمعیت شهرستان، روستایی است و میانگین کشوری ۲۳ درصد است.

 رضایی نرخ باسوادی شهرستان رفسنجان را ۹۸ درصد اعلام کرد که قبل از انقلاب زیر ۵۰ درصد بود و گفت: ۶۰ هزار دانش‌آموز در شهرستان داریم و ۳۴۲ مدرسه در این شهرستان احداث شده است که رشد و توسعه مدارس فوق‌العاده است.

فرماندار رفسنجان نیروهای انسانی متخصص آماده به‌کار این شهرستان را نیز یادآور شد و گفت: منابع غنی مس در رفسنجان وجود دارد که تا چهل، پنجاه سال آینده مس مور نیاز مجتمع را تأمین می‌کند و این ظرفیت باید در خدمت رشد و توسعه و ریشه‌کنی بیکاری در شهرستان قرار گیرد.

 وی به بخش کشاورزی پرداخت و عنوان کرد: در ۱۵ محصول کشاورزی، ایران رتبه اول تا دهم دنیا را دارد و رفسنجان در تولید پسته تا حدود هفت، هشت سال گذشته رتبه اول دنیا بود که به‌دلیل شرایط اقلیمی به رتبه دوم تنزل پیدا کرد.

 وی خاطرنشان کرد: با همه فشارها، تحریم‌ها و جنگ، پیشرفت‌های جمهوری اسلامی در دورترین نقاط کشور ملموس است.

رضایی در ادامه به مشکلات اقتصادی اشاره و بیان کرد: طرح‌های اقتصادی دولت ازجمله یحث یارانه‌ها به‌ویژه یارانه به‌خوبی پیش می‌رود و نتایج آن به نفع مردم است.

ورود شهرداری رفسنجان به کار اقتصادی و کسب درآمد پایدار

کهنوجی شهردار رفسنجان نیز وسعت شهر رفسنجان را ۷۸۰۰ هکتار اعلام کرد و گفت: بالای ۵۰ هزار منزل مسکونی دررفسنجان وجود دارد و در حوزه زیباسازی و مبلمان شهری جزو شهرهای تراز اول استان و جنوب‌شرق کشور هستیم.

وی به بحث درآمد پایدار شهری شهرداری با ورود به کار اقتصادی با مشارکت صندوق بازنشستگی مس اشاره کرد و گفت: . در این راستا ۲۰۰ شغل ایجاد شده است.

وقتی صنعت فقط در کوره آجرپزی خلاصه می‌شد/ رشد صنایع بزرگ و کوچک در رفسنجان

 حمیدرضا ایرانمنش کارآفرین و صنعتگر برتر استان کرمان نیز با مقایسه وضعیت صنایع در رفسنجان در دوران قبل و بعد از انقلاب گفت: پیش از انقلاب صنعت فقط یک کوره آجرپزی بود در حالی که در هر گشوه شهرستان نواحی صنعتی و مجتمع‌های صنعتی فعال است و صنایع محوری در رفسنجان دایر شده است.

پایان پیام/۸۰۰۱۶/ب





روایت پیشرفت| از ایستادگی مهندسان بومی جلوی آمریکایی‌های مدعی در صنعت مس تا ریشه‌کنی بیسوادی در رفسنجان

منبع: فــارس
? روایت پیشرفت| از ایستادگی مهندسان بومی جلوی آمریکایی‌های مدعی در صنعت مس تا ریشه‌کنی بیسوادی در رفسنجان