رشد ۵۰ برابری پزشکان متخصص زن در ۴۰ سال انقلاب/ بسیج جامعه زنان بزرگترین تشکل مردمی زنان ایران است

مهدی تقوی رفسنجانی گفت: نهادهای داخلی و خارجی تشریفاتی زنان که روزگاری در این کشور در انحصار فرح و اشرف پهلوی بود به نهادهای فراگیر داخلی و بین‌المللی با نقش‌آفرینی زنان فرهیخته و دانشمند توسعه یافته است ، بزرگ‌ترین تشکل مردمی زنان در جهان با ۹ میلیون نفر عضو و ۱۶ هزار پایگاه، بسیج زنان […]

مهدی تقوی رفسنجانی گفت: نهادهای داخلی و خارجی تشریفاتی زنان که روزگاری در این کشور در انحصار فرح و اشرف پهلوی بود به نهادهای فراگیر داخلی و بین‌المللی با نقش‌آفرینی زنان فرهیخته و دانشمند توسعه یافته است ، بزرگ‌ترین تشکل مردمی زنان در جهان با ۹ میلیون نفر عضو و ۱۶ هزار پایگاه، بسیج زنان ایران است.

مهدی تقوی رفسنجانی دکترای روابط بین الملل در گفتگو با “فت فتو” در راستای جهاد تبیین و مقایسه ایران امروز با ۴۰ سال قبل گفت: هرچه از زمان پیروزی انقلاب اسلامی فاصله گرفته شود، اهمیت پرداختن به موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و اهمیت تبیین این دستاوردها و پیشرفت‌های جمهوری اسلامی بیشتر می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از اهداف راهبردی دشمنان در جنگ نرم علیه انقلاب و جمهوری اسلامی، ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه و به‌ویژه در نسل جوان نسبت به آینده از طریق سیاه‌نمایی، بزرگ کردن مشکلات، زیر سؤال بردن و یا کم‌ارزش جلوه دادن دستاوردهای انقلاب و ناکارآمد نشان دادن نظام دینی است.

هجوم هیبریدی رسانه ای، سایبری، اطلاعاتی، اقتصادی، نظامی برای نیل به آرزوی خام براندازی نظام

استادیار دانشگاه ولیعصر رفسنجان اذعان کرد: امروزه همه این نقشه ها از سوی دشمنان به واسطه جنگ شناختی و ادراکی به شکل ترکیبی در حال اجرا شدن است، نبرد هیبریدی دشمن از راه استخدام همه ابزارهای لازم برای تغییر در ادراک جامعه هدف صورت می پذیرد، به همین سبب شاهد یک هجوم هیبریدی رسانه ای، سایبری، اطلاعاتی، اقتصادی، نظامی برای نیل به آرزوی خام براندازی نظام اسلامی هستیم.

تقوی رفسنجانی عنوان کرد: در هجمه هیبریدی رسانه ای، اهمیت تبیین دستاوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی به‌عنوان یک وظیفه آشکار می‌ شود، یکی از حوزه هایی که اخیرا دشمنان بر روی آن اجماع کردند به صحنه آوردن دختران و زنان به نام آزادی و به تعبیر خودشان برپایی انقلاب زنانه از طریق زیر سوال بردن دستاوردهای جمهوری اسلامی در حوزه زنان و القای نقض حقوق شهروندی آنها و سلب آزادی های اجتماعی سیاسی و ممانعت از پیشرفت زنان در زمینه های مختلف است.

وی ادامه داد: انتخاب شعار زن، زندگی، آزادی به خوبی عمق توطئه دشمنان جمهوری اسلامی را با سواستفاده از شعارهای اصیل و فطری بشری برای ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی نشان می دهد.

تحلیلگر مسائل سیاسی عنوان کرد: نگاهی به دستاوردهای ایران در حوزه زنان نشان دهنده فراهم شدن زمینه های پیشرفت همه جانبه زنان در تمامی عرصه ها از آزادی های سیاسی اجتماعی تا پیشرفت های علمی، ورزشی، اقتصادی و… است.

تقوی تاکید کرد: جالب آن است، این اتهام ناروا به نظام جمهوری اسلامی در حالی وارد می شود که نگاهی به وضعیت حقوق و آزادی های زن در غرب مدعی لیبرال دموکراسی خبر از یک فاجعه اجتماعی فرهنگی می دهد،واقعیت آن است نه تنها در غرب آزادی برای زنان وجود ندارد؛ بلکه دیکتاتوری_رسانه‌ای و سبک زندگی تحمیل شده غربی توسط رسانه ها آنها را به سمت و سوی بازتولید ایدئولوژی سرمایه داری و استفاده ابزاری از زن سوق داده است.

وی ادامه داد: پرواضح است که نظام حاکم در غرب اجازه آزادی واقعی زن به نحوی که با اصول و مبانی سرمایه داری مغایرت داشته باشد را نخواهد داد، از سوی دیگر مشکلاتی که برای زنان از ناحیه همین آزادی و به اصطلاح جنبش فمینیسم به وجود آمده است به وضوح نشان می دهد که در غرب آزادی زن معنا ندارد.

شادی زنان در آمریکا نسبت مردان ۵۰ درصد کاهش یافته است

استادیار دانشگاه ولیعصر رفسنجان تاکید کرد: به عنوان مثال رشد سریع‌تر میزان خودکشی در زنان، نسبت‌ به مردان در آمریکا با نسبت۵۱درصد در زنان به۲۱درصد در مردان کاملا معنادار و گویا است، همچنین در گزارشی به نام «پارادوکس خوشبختی زنان» که توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی منتشر شد، نشان می دهد که علی رغم بهبود شاخص های کمی سلامت، طی ۳۵ سال گذشته در آمریکا، شادی کلی ذهنی در میان زنان هم به طور مطلق و هم به طور نسبی نسبت به شادی مردان کاهش یافته است.

تقوی ادامه داد:  طبق آمار وزارت بهداشت آمریکا از هر ۵ زن آمریکایی بیش از ۱ نفر، در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا می‌شوند و دو برابر بیشتر از مردان در معرض افسردگی قرار دارند، در حوزه مصرف الکل و روانگردان ها در میان زنان آمریکایی نیز آمارها حکایت از رشد دوبرابری در ده سال گذشته را می دهد.

وی اذعان کرد: در حوزه حقوق شهروندی نیز واقعیت ها نشان می دهد که جامعه غرب به شدت از ادعاهای خود مبنی بر مراعات جنسیت زن در محیط کار فاصله گرفته است، به عنوان مثال حجم ساعات کاری یا شرایط خاصی که به نفع زنان در برخی کشورها وضع شده بود به ضرر زنان تغییر کرده است، طبق برخی قوانین اجبار نیروی کار زن به برداشتن و جابجایی بار بیش از یک وزن معین ممنوع بود اما به اسم برابری زن و مرد این امتیازات زنان لغو شد.

اشتغال و استقلال مالی علت درخواست طلاق توسط زنان آمریکایی

استادیار دانشگاه ولیعصر رفسنجان تاکید کرد: تشویق زنان به کسب شغل و استقلال مالی، پروژه‌ای بود که توسط موج اول فمینیسم ترویج شد اما در سوی مقابل با ترویج ضرورت کسب شغل توسط زنان، اشتغال اولویت بالاتری نسبت به ازدواج پیدا کرد که در سال ۲۰۲۰، ۷۰ درصد طلاق‌ها توسط زن صورت گرفته است.

تقوی رفسنجانی ابراز کرد: در میان زنان تحصیل‌کرده دانشگاه، تعداد کسانی که دادخواست طلاق را آغاز می‌کنند به ۹۰ درصد می‌رسد؛ چرا که آنها در معرض تبلیغات فمینیستی بسیار بیشتری از طریق برنامه‌های مطالعات زنان و جنسیت هستند، یکی از ظلم های فاحش به زنان در غرب به نام تامین حقوق اقتصادی، برابری ناروا زن و مرد در سرپرستی خانواده است که امروزه در غرب تبدیل به یک معضل شده است.

وی ادامه داد: اکنون که سرپرست اقتصادی نیمی از خانواده‌های آمریکایی زنان هستند فارغ از بحث شاغل بودن زنان در نیمی از خانواده‌ها مسئولیت اصلی تامین مالی با زنان است که فشار سنگینی را در جامعه افسارگسیخته غرب بر آنان وارد کرده است.

بهبود چشمگیر وضعیت زنان بعد از انقلاب 

استادیار دانشگاه ولیعصر رفسنجان با مروری بر وضعیت زنان در ایران در حوزه های مختلف فرهنگی،علمی،اجتماعی و سیاسی خبر از بهبود چشمگیر شرایط این جمعیت فعال و تاثیرگذار کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب تا به اکنون داد و گفت: به عنوان مثال در حوزه سواد آموزی در حالی که در سال ۵۷ تنها ۳۵ درصد زنان باسواد بودند، امروز نزدیک به ۹۰ درصد زنان از نعمت سواد بهره مند شده اند.

وی ادامه داد: به لحاظ کمی تعداد دانش آموزان دختر از دو میلیون نفر در سال ۵۵ به ۶ میلیون نفر در سال ۹۵ رسیده است و همچنین تعداد دانش‌آموختگان دانشگاهی زن از ۶ درصد در سال ۱۳۵۵ به ۴۴ درصد رسیده، در بخش حوزه های علمیه نیز تعداد طلاب زن از چند ده نفر در قبل از انقلاب به ۸۰ هزار طلبه و ۴۰ هزار دانش‌آموخته رسیده است.

تقوی تاکید کرد: در دانشگاه ها نیز پیش از انقلاب تنها ۱.۴ درصد اساتید دانشگاه‌ها زن بوده‌اند در حالی که این جمعیت در زنان به ۲۰ درصد رسیده است، رشد تقریبا ۵برابری شاغلین زن در آموزش و پرورش به نسبت سال های اول انقلاب به خوبی نشان دهنده توجه ویژه به نقش اجتماعی زنان در حوزه تعلیم و تربیت است.

رشد نجومی تعداد مربیان ورزشی زن از ۹ نفر به ۳۵ هزار نفر در دل انقلاب

تحلیلگر مسائل سیاسی اذعان کرد: توسعه ورزش بانوان و رشد چشمگیر رشته های ورزشی از ۷ رشته در سال ۵۷ به ۳۸ رشته به خوبی توجه نظام اسلامی به زنان جامعه در بخش ورزش و اعتقاد به حضور فعال آنها در عرصه رقابت های ورزشی پابه پای مردان می باشد که به این آمار باید رشد نجومی تعداد مربیان ورزشی زن از ۹ نفر به ۳۵ هزار نفر و تعداد داوران زن از ۷ نفر به ۱۶ هزار نفر را افزود که چیزی جز نماد توسعه حقیقی نظام اسلامی در بخش ورزش زنان نخواهد بود.

تقوی رفسنجانی تاکید کرد: خدمات جمهوری اسلامی ایران به زنان در بخش های اجتماعی و فراهم کردن زمینه مشارکت اجتماعی فعال در قیاس با ابتدای انقلاب و دوران پهلوی آنقدر گسترده بوده که نگاهی به آمارها توجه مبتنی بر اعتقاد نظام اسلامی به نقش زن در پیشرفت جامعه را نشان می دهد، به عنوان نمونه در حالی که تعداد نهادهای مردم‌ نهاد ویژه زنان پیش از انقلاب ۵ مورد بوده که امروز این عدد به بیش از ۲۰۰۰ مورد رسیده است.

بزرگترین تشکل مردمی زنان با ۹ میلیون نفر عضو و ۱۶ هزار پایگاه، بسیج زنان ایران است

وی ادامه داد: نهادهای داخلی و خارجی تشریفاتی زنان که روزگاری در این کشور در انحصار فرح و اشرف پهلوی بود به نهادهای فراگیر داخلی و بین‌المللی با نقش‌آفرینی زنان فرهیخته و دانشمند توسعه یافته است ، بزرگ‌ترین تشکل مردمی زنان در جهان با ۹ میلیون نفر عضو و ۱۶ هزار پایگاه، بسیج زنان ایران است.

استاد یار دانشگاه ولی عصر رفسنجان ابراز کرد: مشارکت زنان در امور سیاسی از حد ناچیز و غیرقابل‌ شمارش در قبل از انقلاب با شایسته‌سالاری و بر اساس توانایی‌های زنان در دوران بعد از انقلاب اسلامی رشد قابل‌توجهی کرده است، ۷ هزار شهیدِ زن و ۵ هزار جانباز زن، نماد مقاومت و نقش‌آفرینی ممتاز زنان در انقلاب و دفاع مقدس است.

تحلیلگر روابط بین الملل افزود: مشارکت فعال ۲۳ هزار امدادگر و ۲۳۰۰ پزشک زن در جبهه‌های دفاع مقدس افتخار مقاومت جامعه زنان است، در بخش امید به زندگی زنان از سن ۵۴ سال در سال ۱۳۵۵ به سن ۷۸ سال در سال ۱۳۹۵ ارتقا یافته است، در بخش بهداشت و درمات نیز پزشکان عمومی زن با رشد ۱۶ برابری از ۳۵۰۰ نفر در سال ۱۳۵۵ به ۶۰۰۰۰ نفر در سال ۱۳۹۵ رسیده است.

رشد ۵۰ برابری پزشکان متخصص زن در ۴۰ سال انقلاب

تقوی رفسنجانی تاکید کرد: تعداد بانوان پزشک متخصص  از ۵۹۷ نفر در ابتدای انقلاب  به ۳۰۰۰۰ نفر رسیده است که رشد ۵۰ برابری پزشکان زن را نشان می دهد و تاکنون انقلاب اسلامی در جهت ارائه خدمات پزشکی به بانوان ۵۳۰۰ نفر پزشک فوق تخصص تربیت‌کرده است.

استاد یار دانشگاه ولیعصر رفسنجان ادامه داد: ایجاد بیمارستان‌های مخصوص بانوان از اقدامات مهم و برجسته نظام اسلامی در ارج نهادن به مقام شامخ زن در دنیاست، نکته جالب توجه دیگر اهتمام حوزه قانونگذاری جمهوری اسلامی به وضع و تصویب قوانین تعالی بخش زنان می باشد که آمارها از ۱۵۹ قانون ناظر به تعالی زنان در مجلس شورای اسلامی خبر می دهد.

وی ادامه داد: در حوزه نشر کتاب و داستان نویسی نیز از رشد چشمگیر حضور زنان در این بخش و تفاوت فاحش با قبل از انقلاب دارد که مشخص می شود در دوران رژیم پهلوی هیچ توجهی به زنان در زمینه های علمی نمی شده است که این خود نیز به درک نادرست شاهان پهلوی از توانایی ها و استعدادهای زنان ایران برمی گردد.

تقوی رفسنجانی خاطر نشان کرد: آنچه که در این نوشتار از مقایسه وضعیت و جایگاه اجتماعی زنان در کشور ایران و مقایسه آن با غرب آمد، تنها گوشه ای از پیشرفت نظام اسلامی و دستاوردهای فراوان آن در حوزه بانوان است که بررسی دقیق آن مستلزم بررسی ها و تبیین بیشتر توسط نخبگان فرهنگی و اجتماعی است تا در مقابله با جنگ شناختی و ادراکی همه جانبه دشمنان بتوان واقعیت های افتخارآمیز کشور را به مردم جهان و به خصوص ملت عزیز ایران که در این هجمه ناجوانمردانه تبلیغاتی تحت بمباران شدید دروغ ها و شایعه ها قرار گرفته اند به نمایش گذاشت.

انتهای پیام / طهماسبی




رشد ۵۰ برابری پزشکان متخصص زن در ۴۰ سال انقلاب/ بسیج جامعه زنان بزرگترین تشکل مردمی زنان ایران است

منبع:آرمـان
? رشد ۵۰ برابری پزشکان متخصص زن در ۴۰ سال انقلاب/ بسیج جامعه زنان بزرگترین تشکل مردمی زنان ایران است