انتخاب مواد غذایی سالم برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است؛ اما در این میان برخی درمانهای غذایی نیز وجود دارند که نه تنها قند خون را کنترل میکنند، بلکه از عوارض این بیماری نیز میکاهند و برای سلامت کلی بدن ضروریاند. به گزارش فت فتو به نقل […]
انتخاب مواد غذایی سالم برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار مهم است؛ اما در این میان برخی درمانهای غذایی نیز وجود دارند که نه تنها قند خون را کنترل میکنند، بلکه از عوارض این بیماری نیز میکاهند و برای سلامت کلی بدن ضروریاند.
به گزارش فت فتو به نقل از خبرآنلاین، متخصصان تغذیه تاکید می کنند که مبتلایان به دیابت نوع ۲، مصرف ۱۰ ماده غذایی را در طول روز فراموش نکنند:
بلوبری: این میوه کوچک آبی رنگ، سرشار از مواد مغذی و کربوهیدرات های پیچیده است. تحقیقات نشان می دهد که خوردن بلوبری، زغال اخته و دیگر میوه های خانواده توت، منجر به بهبود حساسیت به انسولین می شود. همچنین مواد شیمیایی گیاهی موجود در این میوه ها، خاصیت ضد التهابی دارد و باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ می شود.
پرتقال: میوه های خانواده مرکبات دارای تاثیرات مثبت و طولانی مدت بر قند خون و میزان کلسترول است؛ آن هم به لطف وجود ترکیب ضد التهابی به نام هسپریدین و دوز کافی از فیبر محلول. محققان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که خوردن میوه های خانواده مرکبات، به جای آب میوه آنها، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان بیشتری کاهش می دهد.
شکلات تیره: آیا یک درمان شیرین واقعا می تواند قند خون را کنترل کند؟ برخی تحقیقات نشان داده اند که مصرف روزانه مقادیر کمی از شکلات تیره با کیفیت بالا، میزان قند خون ناشتا و فشار خون را کاهش می دهد. ترکیبات موجود در این نوع شکلات به نام پلی فنول ها، باعث کاهش قند خون می شود.
وعده های غذایی گیاهی: گیاه خواری خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. در واقع رژیم های غذایی گیاهی به همراه آجیل و حبوبات، سرشار از مواد مغذی هستند و مصرف آن ها در طولانی مدت، باعث کاهش هموگلوبین A ۱ c، تری گلیسیرید و فشار خون در مبتلایان به دیابت نوع ۲ می شود.
سبزیجات حاوی برگ سبز: مصرف این نوع سبزیجات غیر نشاسته ای، از قبیل کلم، کاهو، اسفناج و … با کاهش هموگلوبین A ۱ c همراه است و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در مبتلایان به دیابت تا حد زیادی می کاهد. این سبزیجات حاوی ویتامین های آ، سی و E هستند و منابع خوبی از منیزیم محسوب می شوند؛ بنابراین مصرف آن ها باعث کنترل قند خون می شود.
آجیل و کره بادام زمینی: خوردن ۵ وعده آجیل در هفته، با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی در زنان مبتلا به دیابت نوع ۲ ارتباط دارد و باعث کاهش چربی خون نیز می شود.
پروبیوتیک ها: تاثیر باکتری های خوب روده بر قند خون ثابت شده است. برای افزایش باکتری های خوب روده، شما نیاز به مصرف محصولات حاوی پروبیوتیک دارید. مصرف پروبیوتیک ها سطح گلوکز ناشتا و هموگلوبین A ۱ c را کاهش می دهد.
دارچین: مصرف منظم این ادویه محبوب، باعث بهبود حساسیت به انسولین می شود و به کاهش قند خون کمک می کند.
منبع:یـزدان کـرمان ? این ۱۰ ماده غذایی را هر روز بخورید
به گزارش مرکز روبط عمومی و اطلاعرسانی، دکتر سید حمیدرضا توحیدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در دومین جلسه هماندیشی با مدیران عامل شرکتهای فرعی که در محل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه برگزار شد ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا (س)، تقویت تعاملات درون هلدینگ را در حل چالشهای شرکت موثر خواند و گفت: پرتفوی فعالیتهای شرکتهای زیرمجموعه […]
سیدمهدی هاشمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با تصویب قانون ملی شدن جنگلهای کشور در سال ۱۳۴۱، عرصه و اعیان جنگلها، مراتع و بیشههای طبیعی در راستای حفظ و حراست از محیط زیست و منابع طبیعی به عنوان شاخصی مهم در توسعه پایدار، جزو اراضی ملی و متعلق به دولت و پس از […]
مدیر مجتمع مس درهآلو خبر داد؛ از آغاز انتصاب، با تمرکز بر منویات مقام معظم رهبری و تأکیدات ویژه مدیرعامل، افزایش تولید کنستانتره را در اولویت کار قرار داده و در همین مدت کوتاه موفق به ثبت رکوردهای متوالی در امر مهم تولید شده و قطعا شاهد آن نیز در ادامه خواهیم بود. عملکرد درخشان […]
دکتر فرخرو شهابی پژوهشگر زبان و ادب فارسی تقویم ایرانی را که ورق بزنیم پر از رویدادها و جشنهای کهن است؛ جشن مهرگان، آبانگان، آذرگان، دیگان، شب چله(یلدا)، بهمنگان، جشن سَده، اسفندگان(سپندارمذگان) و… اگر این جشنها و آیینها نشان از شکوه و دیرپایی ایرانِ بزرگِ فرهنگی نیست، پس چیست؟! هر کدام از این جشنها و […]
یک − یک =