این نسل عجیب، عاشقان میراث حاج قاسم‌‌‌‌اند

روایت امروز قصه دختران دهه هشتادی‌ زرندی است که با خودشان عهد کرده‌اند، باید مثل حاج قاسم فرمانده بشوند نذیر کرمان کرمان – آمنه شهریارپناه: روایت دهه هشتادی‌ها و حاج قاسم، شیرین و دلچسب است، نسلی که قرار است انقلاب را به قله برساند و کشور را در جهان رو سفید کند، عجیب حاج قاسمی‌اند. […]


روایت امروز قصه دختران دهه هشتادی‌ زرندی است که با خودشان عهد کرده‌اند، باید مثل حاج قاسم فرمانده بشوند

نذیر کرمان کرمان – آمنه شهریارپناه: روایت دهه هشتادی‌ها و حاج قاسم، شیرین و دلچسب است، نسلی که قرار است انقلاب را به قله برساند و کشور را در جهان رو سفید کند، عجیب حاج قاسمی‌اند.

دختر و پسرش فرقی ندارد، با وجود همه تفاوت‌ها و سبک‌هایی که اقتضای جوانی است و با همه گلایه‌ها و انتظارات مثبت‌ومنفی‌شان، حرف حاج قاسم که وسط می‌آید انگار قهرمان پر ابهتی وارد جمع‌شان شده باشد، همین اندازه جذاب‌وخاطره‌انگیز و همین قدر دوستانه‌وپدرانه!‎‌

نسلی که دختران و پسران حاج قاسم‌اند، حضور پررنگ‌شان این روزها و در فعالیت‌های فرهنگی ویژه شهادت سردار دل‌ها دشمن سوز است.

گاهی دنبال گروهی می‌روم و گاهی کسانی به من معرفی می‌شوند، وقتی پای صحبت‌شان می‌نشینم متوجه می‌شوم که از همین نسلی هستند که یا خودشان را از جلوه‌های جذاب دنیا و دنیاپرستان حفظ کرده و یا در میانه آن کنار کشیده و پابست شهدایی مثل حاج قاسم شده‌اند.

قصه امروز روایت کسانی است که از همان ابتدا اسلامی و انقلابی بوده‌اند، کسانی که حاج قاسم و افرادی مثل او را ستایش می‌کردند و به گرمای وجودشان تکیه زده بودند.

در سایه امنیتی که ایجاد کرده بود بی‌دغدغه درس می‌خواندند و با امید پیش می‌رفتند. ناگهان در یک صبح زمستانی از خواب پریدند و آواری را روی سرشان احساس کردند.

حاج قاسم‌شان رفته بود، دلشان سوخته بود و قلب‌شان در عزایش سنگین شده بود. تصمیم گرفتند کاری کنند تا به سبک خودشان انتقام بگیرند.

آنها روایت‌های مختلفی دارند، امروز اما به دختران حاج قاسم در شهرستان زرند می‌پردازیم. گروه دهه هشتادی‌ که با خودشان عهد کرده‌اند، باید مثل حاج قاسم فرمانده بشوند.

 

دختران زرندی حاج قاسم در سالگرد سوم 

 

ریحانه‌های حاج قاسم، یک هیأت کاملا دخترانه

با مینا ملازاده همراه می‌شوم، دانشجوی روانشناسی که این روزها و به‌مناسبت سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) با کمک دوستانش یک هیأت دخترانه دارند و به سبک مختلفی عزاداری می‌کنند.

مینا و دوستانش روایتگری را برای محتوای منبر این هیأت انتخاب کرده‌اند تا نسل جوان هم بهتر و هم عمیق‌تر با مسائل مختلف آشنا شود و به اسلام و اعتقادات آن پیوند بخورد.

او در گفت‌وگو با نذیر کرمان، از فعالیت‌های دختران حاج قاسم سخن به میان آورد و با تاکید بر اینکه همه فعالیت‌های ما بر اساس خلاقیت است، اظهار داشت: فعالیت‌های مختلفی را انجام می‌دهیم و سعی می‌کنیم از استعدادهای خدادادی دوستان استفاده کنیم و به هدف‌مان نزدیک شویم.

نسل ما انقلاب را به قله‌ها می‌رساند

وی با تاکید بر اینکه جمع ما همگی دهه هشتادی هستند، به سخن رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: ما هستیم که انقلاب را به قله‌ها می‌رسانیم، تا آخرش و تا پای جان، پای آرمان‌ها و اعتقادات‌مان هستیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر هیأت ریحانه‌های حاج قاسم را داریم و بعد هم وارد فضای شهادت سردار دل‌ها شده و قرار است در آن ایام موکب داشته باشیم.

حاج قاسم اثرگذار بود و اخلاق خوبی داشت

ملازاده با اشاره به رفتارهای حاج قاسم، عنوان کرد: او اثرگذار بود، اخلاق خوبی داشت و این دو در کنار هم نتایج را به مثبت می‌رساند، ما هم در تلاش هستیم این دو رفتار حاج قاسم را در خودمان تقویت کنیم.

وی از آماده‌سازی مقدمات موکب دختران حاج قاسم زرند در دهه مقاومت سخن به میان آورد و ابراز داشت: تیم رسانه‌ای خوبی تشکیل دادیم، برخی دارند آموزش‌های خود را تکمیل می‌کنند تا بتوانیم در آن روزها علاوه بر حضور موثر در موکب، در فضای مجازی هم نقش‌آفرینی کنیم.

مینا به فعالیت‌های سال گذشته دختران حاج قاسم زرند در دهه مقاومت پرداخت و تصریح کرد: سال گذشته موکب نداشتیم اما فعالیت‌های خود را در کنار دیگر موکب‌ها انجام دادیم.

 

بسته‌های فرهنگی دختران حاج قاسم در سالگرد سوم 

 

وی اضافه کرد: بسته‌های فرهنگی را آماده کردیم که نیمی از آنها در زرند و نیمی دیگر هم در گلزار شهداء کرمان پخش شد.

این فعال فرهنگی یادآور شد: سال گذشته هدف ما بیشتر کودکان بودند، گلدان، خاک و بذر به کودکان می‌دادیم تا آن را بکارند، هدف‌مان این بود که با آن رشد کنند، یک کتاب هم به آنها دادیم تا بدانند این رشد خوب را در انقلاب اسلامی تجربه و شهداء به آنها کمک می‌کنند.

وی اضافه کرد: کتاب حاوی تصویر کودکی بود که یک گل دستش گرفته، با ورق زدنش رشد می‌کرد و بزرگ می‌شد و در آخر به حاج قاسم می‌رسید و گل را تقدیم او می‌کرد.

به گزارش فارس: جوانان و نوجوانان در این چهار سالی که از شهادت حاج قاسم می‌گذرد، پای کار برنامه و مراسم وی هستند و حضور پررنگی داشته‌اند، از این قشر و فعالیت‌هایشان بیشتر می‌نویسیم.

پایان پیام / ۸۰۰۶۵ / ش





این نسل عجیب، عاشقان میراث حاج قاسم‌‌‌‌اند

منبع: فــارس
? این نسل عجیب، عاشقان میراث حاج قاسم‌‌‌‌اند