دانشآموز نخبه کرمانی گفت: سیستم پنل های خورشیدی ساخت ما بر اساس میزان ذخیره انرژی در مزارع خورشیدی به کار گرفته می شود، در این مزارع پنل ها تنها ۴۵ درصد انرژی خورشیدی را جذب می کنند اما پنل ساخت ما تا ۷۵ درصد انرژی را ذخیره می کند. به گزارش فت فتو؛ دو دانش آموز […]
دانشآموز نخبه کرمانی گفت: سیستم پنل های خورشیدی ساخت ما بر اساس میزان ذخیره انرژی در مزارع خورشیدی به کار گرفته می شود، در این مزارع پنل ها تنها ۴۵ درصد انرژی خورشیدی را جذب می کنند اما پنل ساخت ما تا ۷۵ درصد انرژی را ذخیره می کند.
به گزارش فت فتو؛ دو دانش آموز کرمانی تیم دو نفره ای تشکیل داده اند و نبوغ و استعداد و خلاقیت را جمع کردند تا تداعی گر عبارت ما می توانیم باشند؛ محمد حسن زاده و محسن عسکری تیم دو نفره نخبه دانش آموزی هستند که طراح ۳۶ طرح نخبگانی هستند، با آنها به گفتگو نشستیم.
محمد حسن زاده در گفتگو با “راه آرمان ” از اختراع ۳۶ طرح نخبگانی نام برد و گفت: طرح شیر آلات شنیداری که با هزینه ۳ میلیون تومانی ساخته شده است هنوز به تولید انبوه نرسیده است اما قابلیت های فراوانی دارد که آن را نسبت به همتایان خودش ارجح ساخته است.
وی ادامه داد: طرح شیرآلات به صورت غیر تماسی و تنها با صدای اشخاص تنظیم می شود و این محصول با استفاده از هوش مصنوعی طراحی شده و با حرف زدن می توان آن را تنظیم کرد. این نخبه جوان مدعی شد: این شیر شنیداری قابلیت تنظیم دما وفشار را دارد و از راه دور می توان به وسیله هوش مصنوعی و نصب اپلیکیشن آن را کنترل کرد، در انتهای هر ماه می توانید میزان استفاده آب به لیتر در روز و در هفته و ماه را محاسبه کنید.
وی افزود: با قابلیت هایی که این نوع از شیرآلات دارند می توان میزان هزینه و حتی صرفه جویی آب در بازه زمانی انتخابی را به وضوح دید و همچنین این محصول سیستم عیب یابی دارد که اگر به هر دلیلی یک قطره آب نشتی داشته باشد، این ایراد توسط مانیتور دیده می شود و به گوشی همراه اعلان ارسال می کند.
حسن زاده اظهار کرد: برای نصب این نوع از شیر آلات نیازی به تعویض شیر آلات قبلی منزل نیست زیرا می توان بر روی شیرهای اهرمی آن را نصب کرد؛ بنابراین می توان به راحتی از امکانات هوش مصنوعی این سازه استفاده کرد.
این جوان نخبه با اشاره به یکی دیگر از طرح های خود در زمینه پنل های خورشیدی تاکید کرد: سیستم پنل های خورشیدی ساخت ما بر اساس میزان ذخیره انرژی است که در مزارع خورشیدی به کار گرفته می شود، در مزارع خورشیدی پنل ها تنها ۴۵ درصد انرژی خورشیدی را جذب می کند اما پنل ساخت ما تا ۷۵ درصد انرژی را ذخیره می کند.
حسن زاده تاکید کرد: قدرت بالای جذب انرژی خورشیدی سبب تولید برق بیشتری می شود که می توان چرخه تولید برق را افزایش داد که هم در مصارف خانگی و هم در مصارف صنعتی می تواند راندمان کاری زیادی را ایجاد کند.
نخبه جوان کرمانی در پایان خاطر نشان کرد: برای طرح پنل خورشیدی اولیه نزدیک به یک میلیون تومان برای ساخت سرمایه گذاری شده است که امیدواریم هرچه سریعتر به تولید انبوه رسیده و سرمایه گذرای در این دو محصول صورت گیرد.
انتهای پیام/
منبع:دانــا ? افزایش ۳۵درصدی جذب انرژی با طرح پنل خورشیدی دانش آموزان کرمانی/ استفاده از هوش مصنوعی برای بهینه سازی مصرف آب
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مسئول واحد مردمشناسی اداره میراث فرهنگی کرمان گفت: کرمانیها دو روز قبل از عید را «علفه مرده ها» میگویند که به شب علفه معروف است؛ در این ایام برای اموات خود خیرات میکردند و بر این باور بودند که اموات در این روز به پشت بام میآیند و منتظر هستند تا برای آنها خیرات فرستاده […]
روح الله خواجویی گفت: افرادی که در سالهای قبل قبری را پیش خرید کردند حق خرید و فروش آن را ندارند. به گزارش فت فتو؛ روح الله خواجویی مدیر عامل سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری کرمان در گفتگو با راه آرمان در رابطه با فروش قبر گفت: قیمت قبرها براساس مصوبه شورای اسلامی شهر است […]
غلامرضا نخعی پور از آغاز فعالیت مدارس در ستاد اسکان نوروزی از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ و آمادگی ۲۵۵ مدرسه در استان کرمان برای پذیرش مهمانان نوروزی خبر داد. به گزارش فت فتو؛ به نقل از “راه آرمان” غلامرضا نخعی پور سرپرست معاونت پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش […]
غلامعباس نکونام گفت: در پنج بازه زمانی اعزام زائران مردمی و محلات انجام می شود که در هر بازه ظرفیت اسکان ۹۰۰ نفر را داریم؛ اما با توجه به شیوع بیماری کرونا پیش بینی می شود که بتوانیم در خدمت بیش از سه هزار نفر زائر باشیم. به گزارش فت فتو؛ غلامعباس نکونام در گفتگو […]
هفت − =