پیازکاران جنوب کرمان نسبت به عرضه به موقع محصول خود اقدام کنند

نذیر کرمان/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آغاز برداشت پیاز طرح استمرار از سطح ۷۳۳۴ هکتار خبر داد و از پیازکاران خواست نسبت به عرضه به موقع محصول خود اقدام کنند.  دکتر احمد احمدپور در گفت و گو با نذیر کرمان سطح زیرکشت پیاز طرح استمرار در جنوب کرمان را ۷۳۳۴ هکتار اعلام […]

نذیر کرمان/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آغاز برداشت پیاز طرح استمرار از سطح ۷۳۳۴ هکتار خبر داد و از پیازکاران خواست نسبت به عرضه به موقع محصول خود اقدام کنند. 

دکتر احمد احمدپور در گفت و گو با نذیر کرمان سطح زیرکشت پیاز طرح استمرار در جنوب کرمان را ۷۳۳۴ هکتار اعلام کرد که پیش بینی می‌شود ۴۰۰ هزار تن محصول برداشت شود.

وی افزود: از پیازکاران و کشاورزان درخواست می‌شود برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در قیمت‌ها، محصول خود را به موقع با بازار مصرف عرضه کنند چون انباشت محصول همواره اُفت قیمت‌ها را به همراه دارد. 

 وی بر لزوم تامین مصرف بازارهای داخلی تاکید کرد و و افزود: انتظار می‌رود در زمان برداشت پیاز طرح استمرار که از نیمه دوم آبان ماه آغاز و تا پایان اسفند ماه سال جاری ادامه دارد، تامین نیازهای بازارهای داخلی ضرورت دارد. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان متوسط عملکرد هر هکتار سطح زیرکشت پیاز را ۵۰ تن عنوان کرد و افزود: منطقه جنوب کرمان با توجه به شرایط آب و هوایی خاص برای کشت سبزی و صیفی بسیار مناسب است و با عنایت به اجرای طرح استمرار در این منطقه، از لحاظ تأمین محصول در فصول سرد برای کشور بسیار حائز اهمیت است. 

وی از کشاورزان خواست نسبت به برداشت مداوم و عرضه به بازارهای هدف اقدام کنند تا با مشکل عرضه بیش از تقاضا و اُفت قیمت مواجه نشوند.

انتهای پیام 




پیازکاران جنوب کرمان نسبت به عرضه به موقع محصول خود اقدام کنند

منبع: ایـسنا
? پیازکاران جنوب کرمان نسبت به عرضه به موقع محصول خود اقدام کنند