میانگین تعداد پرستار به تخت در کرمان پایین‌تر از میانگین کشوری/ ۷ شهید سلامت در استان

فت فتو/کرمان قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان از افتتاح بخش «آموزش به بیمار» خبر داد و گفت: کار این بخش پیگیری روند درمان بیمار است؛ پیگیری درمان بیمار پس از ترخیص بایستی بسیار مورد توجه قرار بگیرد به خصوص در بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج این پیگیری بسیار حائز اهمیت است. پیام خزائلی امروز […]

فت فتو/کرمان قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمان از افتتاح بخش «آموزش به بیمار» خبر داد و گفت: کار این بخش پیگیری روند درمان بیمار است؛ پیگیری درمان بیمار پس از ترخیص بایستی بسیار مورد توجه قرار بگیرد به خصوص در بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج این پیگیری بسیار حائز اهمیت است.

پیام خزائلی امروز ۸ شهریورماه در مراسم افتتاحیه واحد پرستاری آموزش به بیمار بیمارستان شهید باهنر کرمان با حضور معاونت پرستاری وزارت بهداشت بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان یکی از دانشگاه‌های تیپ یک کشور است که قطب درمان جنوبشرق کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: بسیاری از بیمارانی که در دیگر دانشگاه‌های علوم پزشکی استان پذیرش می‌شوند جهت تکمیل درمان به بیمارستان شهید باهنر مراجعه می‌کنند.

خزائلی عنوان کرد: بیمارستان شهید باهنر در رده بعدی اعزام و پذیرش بیماران کرونایی قرار داشت و گاهی حتی تعطیل یا جابه‌جایی بخش‌ها امکان پذیرش بیماران کرونایی را فراهم می‌کرد.

وی از افتتاح بخش دیگری در فعالیت‌های پرستاری یعنی بخش آموزش به بیمار در بیمارستان شهید باهنر خبر داد و گفت: کار این بخش پیگیری روند درمان بیمار است؛ پیگیری درمان بیمار پس از ترخیص بایستی بسیار مورد توجه قرار بگیرد به خصوص در بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج این پیگیری بسیار حائز اهمیت است.

خزائلی اظهار کرد: پیرو رویکرد وزارتی که در این حوزه وجود دارد دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز با فعالیت مجدانه این بخش را تکمیل و تجهیز کرد و امیدواریم پس از افتتاح کمک‌کننده روند درمان و بهبود سلامتی بیماران باشد و چرخه ناقص درمان شکسته شود.

وی با بیان اینکه واحدی با نام پرستار پیگیر وجود داشت که با راه‌اندازی این بخش ادغام می‌شوند گفت: با توجه به اینکه شهر کرمان مرکز مراجعه برای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان و استان‌های همجوار است فشار بر روی کادر درمان بیشتر است.

خزائلی توضیح داد: وضعیت توزیع منابع انسانی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان به‌خصوص در بخش پرستاری از میانگین کشوری پایین‌تراست؛ در حالی که نسبت میانگین پرستار به تخت ۰/۹۵ است این نسبت در دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۰/۸۱ است و دانشگاه‌های پایین‌تر از این میانگین تنها دانشگاه‌هایی هستند که قدمت تأسیس زیادی ندارند.

وی با بیان اینکه در کرمان متقاضی در میان جامعه پرستاران زیاد است تأکید کرد: در استان کرمان حتی مشکل تقاضا برای خدمت در محل زندگی خود هم وجود ندارد و بدیهی است با جذب آن‌ها خدمات پرستاری بهتر شده و فشار کمتری بر نیروهای فداکار می‌آید.

وی با اشاره به اینکه در کرونا آمار شهدای سلامت استان به ۷ نفر می‌رسد که عدد قابل توجهی است گفت: امیدواریم دانشگاه‌هایی که در این میانگین ضریب پایین‌تری دارند مدنظر قرار بگیرند.

انتهای پیام




میانگین تعداد پرستار به تخت در کرمان پایین‌تر از میانگین کشوری/ ۷ شهید سلامت در استان

منبع: ایـسنا
? میانگین تعداد پرستار به تخت در کرمان پایین‌تر از میانگین کشوری/ ۷ شهید سلامت در استان