به گزارش نذیر کرمان؛ حالا این روزها قرار است یک نسخه از آن در حراجی در کشور پرتغال با قیمت پایه دوهزار یورو به حراج گذاشته شود. این کتاب اثر «سانتیاگو دو والورده توریس»، پزشک و استاد دانشگاه اسپانیایی است که درپنج فصل به موضوعاتی مثل دستور پخت، تحقیقهای علمی، توصیههای پزشکی و مسائل فرهنگی […]
به گزارش نذیر کرمان؛ حالا این روزها قرار است یک نسخه از آن در حراجی در کشور پرتغال با قیمت پایه دوهزار یورو به حراج گذاشته شود. این کتاب اثر «سانتیاگو دو والورده توریس»، پزشک و استاد دانشگاه اسپانیایی است که درپنج فصل به موضوعاتی مثل دستور پخت، تحقیقهای علمی، توصیههای پزشکی و مسائل فرهنگی شکلات پرداخته است.
اما راز این خوراکی جذاب جهان که سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار از اقتصاد جهان را به خود اختصاص داده، چیست؟
در گذشته تصور بر این بود که طعم و بوی شکلات، دل انسانها را برده، اما تحقیق پژوهشگران نشان داده است که بیشتر از طعم و بوی شکلات، بافت متفاوت این خوراکی است که ما را معتاد خود میکند؛ بافت منحصربهفردی که باعث میشود تا شکلات را در دهانمان بگذاریم، آب شود که این ویژگی، در دیگر شیرینیها و غذاهای خوشمزه وجود ندارد.
قیمت جهانی این شیرینی خوشمزه هر روز بالاتر میرود و این روزها عاشقان شکلات را نگران کرده است. البته دلیل اصلی آن، رکود بیسابقه عرضه آن است. براساس گزارش سازمان بینالمللی کاکائو، میزان عرضه این کالا برای سومین سال متوالی، حدود ۵۰۰ هزار تن، کمتر از تقاضای آن است که معادل حدود یک دهم بازار جهانی خواهد بود.
مثلا در ماه فروردین امسال، نرخ قراردادهای کوتاهمدت شکلات در بازار معاملاتی نیویورک، به رکورد بیسابقه ۱۰ هزار و هشتاد دلار در هر تن رسیده که کمنظیر است.
کاکائو که ماده اصلی تشکیل دهنده شکلات است، البته از سالهای دور، بهعنوان اکسیر سلامتی مورد توجه پژوهشگران قرار داشته است؛ اما اخیرا دانشمندان پی بردهاند که این خوراکی جذاب، اثری مثبت بر سیستم قلبی، عروقی انسان میگذارد. فلاوانولهای فعال موجود در کاکائو، باعث تولید گاز نیتریک اکسید بیشتری در بدن ما میشوند و رگهای ما را گشادتر میکند تا خون، راحتتر در بدن ما به حرکت در آید.
منبع: بــرنا ? ماجرای جالب شکلات دو هزار یورویی!+عکس
به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی نذیر کرمان، در سالهای اخیر، شاهد افزایش انتشار تستهای روانشناسی در فضای مجازی بودهایم. این تستها که اغلب با هدف سرگرمی و تفریح منتشر میشوند، به طور گسترده در شبکههای اجتماعی و وبسایتها به اشتراک گذاشته میشوند و به راحتی در دسترس عموم قرار دارند. اما آیا همه این تستها […]
به گزارش نذیر کرمان، توت فرنگی یکی از میوههای محبوب فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم و خواص آنتیاکسیدانی فراوان مورد علاقه بسیاری از افراد است. اما متاسفانه، این میوه به دلیل پوست نازک و حساس، مستعد جذب سموم و آفتکشهایی است که در فرایند کاشت و برداشت از آن استفاده میشود. […]
قیمت گوشت در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است که این امر باعث شده تا مصرف آن به طور قابل توجهی کاهش یابد. این کاهش تقاضا، به نوبه خود، بر بازار سایر کالاهای مرتبط با گوشت نیز تاثیر گذاشته است. کاهش مصرف گوشت: به دلیل افزایش قیمت، بسیاری از مردم مجبور به کاهش مصرف […]
مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها در ایران به یک معضل جدی تبدیل شده است. این امر نه تنها باعث مقاومت باکتریها به این داروها میشود، بلکه میتواند عوارض جانبی خطرناکی مانند آلرژیهای دارویی را نیز به دنبال داشته باشد. ایران رتبه دوم جهان در مصرف آنتیبیوتیک را دارد. سالانه ۶۰ میلیون آنتیبیوتیک در کشور مصرف میشود که […]
2 − =