قرارگیری ایده کارشناس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان در فهرست طرح‌های برگزیده 

فت فتو/کرمان رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت: ایده کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در فهرست طرح‌های برگزیده قرار گرفت.  عباس سیوندی پور بیان کرد: بر اساس اعلام دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای تقویت ارتباط […]

فت فتو/کرمان رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه گفت: ایده کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در فهرست طرح‌های برگزیده قرار گرفت. 

عباس سیوندی پور بیان کرد: بر اساس اعلام دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در راستای تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با بخش‌های مختلف جامعه و صنعت و در راستای بهره‌گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده‌ها و راهکارهای نو در برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه و جامعه، سومین رویداد ایده‌های برتر باهدف شناسایی و تقدیر از ایده‌ها و الگوهای نوین در توسعه و تسهیل ارتباط دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری با جامعه و صنعت برگزار گردید و طرح پیشنهادی مهندس محمدعلی شفیع‌آبادی کارشناس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، با عنوان «طراحی شبکه اجتماعی و سامانه جامع ارتباط صنعت با دانشگاه» در میان فهرست طرح‌های برگـزیده و برتر این رویداد قرار گرفت. 
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه در ادامه بیان کرد: گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، همواره به دنبال راهکارهای جدید در افزایش همکاری‌ها با صنایع ملی و استانی در راستای رفع نیازهای این صنایع می‌باشد و استفاده از ایده‌های مطرح‌شده در این رویداد می‌تواند کمک شایانی به این موضوع نماید. 
شفیع‌آبادی در تشریح طرح مذکور اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی صنایع، عدم وجود بستر مناسب جهت تعامل سریع و به‌موقع با متخصصان دانشگاهی است و اولین دستاورد مهم طرح پیشنهادی، ارتباط صنایع با متخصصان دانشگاهی و دریافت مشاوره از آن‌ها در زمینه‌های مختلف می‌باشد. به‌عبارت‌دیگر در بسیاری از مواقع، مدیران و کارشناسان صنایع در مواجه با مشکلات به دنبال فردی متخصص جهت دریافت مشاوره هستند. 
وی افزود: در طرح پیشنهادی با در نظر گرفتن یک شبکه اجتماعی قابلیت تعامل و دریافت مشاوره به‌صورت مستقیم از صاحب‌نظران در آن حوزه فراهم می‌گردد؛ و تصریح کرد: مدیران صنایع پس از دریافت مشاوره‌های لازم، می‌توانند یک پژوهشگر را برای پروژه خود انتخاب کرده و همچنین تمامی مراحل از ثبت پروژه، انتخاب پژوهشگر و پرداخت‌ها در این سامانه انجام‌شده و از اتلاف وقت جلوگیری خواهد شد. 
شفیع‌آبادی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تمامی عملکردهای پژوهشگران دانشگاهی در این سامانه ثبت می‌گردد، مدیران صنایع بادید بهتری می‌توانند پژوهشگر موردنظر را انتخاب نمایند. همچنین در بسیاری از مواقع، شرکت‌ها و صنایع، خدمات و محصولاتی را ارائه می‌کنند که ازلحاظ کیفیت با محصولات و خدمات شرکت‌های بزرگ قابل‌رقابت هستند، اما با توجه به بودجه محدود، توانایی معرفی آن محصول و یا خدمت را در سطح وسیع ندارند که در طرح پیشنهاد شده، این امکان برای آن‌های فراهم خواهد شد. 
گفتنی است کتاب سومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت، به همت دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منتشرشده است. 
انتهای پیام




قرارگیری ایده کارشناس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان در فهرست طرح‌های برگزیده 

منبع: ایـسنا
? قرارگیری ایده کارشناس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان در فهرست طرح‌های برگزیده