فارس من| معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت: بخش تالاسمی بیمارستان منوجان تا ۲ ماه آینده راه‌اندازی می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان از راه‌اندازی بخش تالاسمی بیمارستان منوجان طی دو ماه آینده خبر داد و گفت: چشم‌انداز آینده دانشگاه احداث مرکز تخصصی بیماران خاص را در دستور کار قرار داده است. به گزارش فت فتو از کرمان، مخاطبان فارس من در تایخ دهم بهمن‌ماه ۱۴۰۱ سوژه‌ای با عنوان « به فریاد […]


معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان از راه‌اندازی بخش تالاسمی بیمارستان منوجان طی دو ماه آینده خبر داد و گفت: چشم‌انداز آینده دانشگاه احداث مرکز تخصصی بیماران خاص را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش فت فتو از کرمان، مخاطبان فارس من در تایخ دهم بهمن‌ماه ۱۴۰۱ سوژه‌ای با عنوان « به فریاد بیماران تالاسمی جنوب کرمان برسید» را ثبت کرده و در آن عنوان کرده‌اند که با توجه به شرایط فرهنگی و ژنتیکی منطقه‌ جنوب کرمان شاهد شمار فراوانی بیمار تالاسمی در این منطقه هستیم.

 در کنار شیوع این بیماری، وضعیت بیماران تالاسمی این استان خوب نبوده و دارای مشکلاتی از جمله به‌کارگیری پرستاران فاقد تجربه اولیه و نارضایتی غالب خانواده‌ها و بیماران به عملکرد رفتاری کادر درمان علی‌الخصوص سرپرستار بخش، عدم به‌کارگیری و استفاده از پزشکان حاذق و با تجربه آشنا به فرایند درمان بیماران تالاسمی، سرگردانی خانواده‌ها به‌دلیل پراکنده بودن خدمات درمانی در جنوب استان، نبود آزمایشگاه مجهز و دیگر موارد پرداخته بودند که این سوژه تا کنون ۲۸۳ امضا جمع کرده است.

امان‌الله قاسم‌زاده در گفت‌وگو با فت فتو تعداد بیماران تالاسمی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت جنوب کرمان را ۴۵۳ نفر برشمرد و اظهار کرد: بیماران تالاسمی در بیمارستان‌های جیرفت، کهنوج، رودبار جنوب و قلعه‌گنج (مجموعا ۵۶ تخت) خدمات دریافت می‌کنند.

 وی از راه‌اندازی بخش تالاسمی در بیمارستان منوجان طی ۲ ماه آینده خبر داد و گفت: تمام تلاش خود را برای خدمات‌رسانی به بیماران تالاسمی و دیگر حوزه‌ها در کمترین مسافت زمانی انجام می‌دهیم تا بیماران خدمات مورد نیاز را در شهرستان خود دریافت کنند.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اینکه متخصصان و نیروهای پرستار دوره دیده در بیمارستان‌های مذکور ارائه خدمت می‌کنند،  پراکندگی جمعیت، وسعت زیاد منطقه جنوب کرمان و عدم توجه به ایجاد زیرساخت‌ها طی سالیان گذشته را علت کمبود امکانات دانست و گفت: تمام تلاش خود را برای رفع محرومیت این منطقه انجام می‌دهیم و سعی شده خدمات مورد نیاز طبق بسته حمایتی ابلاغی از سوی وزارت متبوع از جمله شنوایی سنجی، تصویربرداری، آزمایشات، دندانپزشکی و فیزیوتراپی در بیمارستان‌های دولتی انجام شود.

 قاسم‌زاده به خدمات ارائه شده بیماران تالاسمی در جنوب کرمان اشاره کرد و این خدمات را شامل تزریق خون (بیش از ۸۵۳۸ واحد در سال)، ارائه دارو و لوازم مصرفی تزریق دارو در منزل، خدمات درمانی شامل ویزیت و بستری، ارائه خدمات دندانپزشکی، معرفی به بانک جهت دریافت تسهیلات، توزیع پمپ دسفرال و انجام آزمایشات برشمرد.

 وی ادامه داد: آزمایشگاه‌های انجام دهنده آزمایشات بیماران تالاسمی در بیمارستانهای محل درمان مجهز به بروزترین دستگاه ها و امکانات می باشند و همچنین بخش تالاسمی جیرفت علاوه بر آزمایشگاه بیمارستان، یک ازمایشگاه درون بخشی مجهز نیز دارد. وی به خدمات ارائه شده در بخش دارویی بیماران تالاسمی منطقه جنوب کرمان اشاره و تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۱۰۷هزار قرص و آمپول مختص بیماران تالاسمی به‌صورت رایگان به بیماران تالاسمی جنوب کرمان ارائه شده است.

 وی همچنین از معرفی ۱۱۷ بیمار تالاسمی جهت دریافت تسهیلات تا به امروز به بانک در جنوب کرمان خبر و داد.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از توزیع ۳۹  پمپ دسفرال به‌صورت رایگان بین بیماران تالاسمی جنوب کرمان خبر داد و قیمت تقریبی هر دستگاه پمپ را بیش از ۲ میلیون تومان اعلام کرد

وی خاطرنشان کرد: چشم‌انداز آینده دانشگاه احداث مرکز تخصصی بیماران خاص را در دستور کار قرار داده و در مرحله انتخاب زمین و جذب خیران در حال پیگیری است.

 قاسم‌زاده گفت: مردم می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه مشکلی در زمینه بیماران تالاسمی با شماره ۰۳۴۴۳۲۶۴۵۱۸ تماس برقرار کنند.

پایان پیام/۳۷۶۳/ب





فارس من| معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت: بخش تالاسمی بیمارستان منوجان تا ۲ ماه آینده راه‌اندازی می‌شود

منبع: فــارس
? فارس من| معاون دانشگاه علوم پزشکی جیرفت: بخش تالاسمی بیمارستان منوجان تا ۲ ماه آینده راه‌اندازی می‌شود