صنعت کم‌آب‌برِ اسباب‌بازی با سیاست‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همخوانی دارد

فت فتو/کرمان مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: صنعت کم‌آب‌برِ اسباب‌بازی با سیاست‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همخوانی دارد و این صنعت می‌تواند هاپ منطقه خاورمیانه شود. به گزارش فت فتو، روح الله بهرامشاهی در حاشیه بازدید اعضای انجمن تولید کنندان اسباب بازی ایران از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان اظهار کرد: وسعت منطقه ویژه اقتصادی […]

فت فتو/کرمان مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: صنعت کم‌آب‌برِ اسباب‌بازی با سیاست‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همخوانی دارد و این صنعت می‌تواند هاپ منطقه خاورمیانه شود.

به گزارش فت فتو، روح الله بهرامشاهی در حاشیه بازدید اعضای انجمن تولید کنندان اسباب بازی ایران از منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان اظهار کرد: وسعت منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ۲ هزار هکتار است که بیش از ۷۰۰ هکتار آن به شرکت ملی صنایع مس ایران در حال واگذاری است و عمده تولیدات در این منطقه به مواد شیمیایی و پلیمر ها اختصاص یافته است.

وی افزود:  صنعت اسباب بازی صنعتی است که به آب کم نیاز دارد و این با سیاست های منطقه ویژه اقتصادی همخوانی دارد به عبارتی با توجه به اینکه منطقه ویژه اقتصادی در رفسنجان واحدها و کارخانه های تولیدی که دارد آب کمی نیاز دارند و صنعت اسباب بازی هم به اب کم نیاز دارد.

بهرامشاهی بیان کرد: برای جذب سرمایه گذاران دنبال موضوع کاهش سود در جذب تسهیلات برای آن ها هستیم؛  رفسنجان پتانسیل این را دارد که به هاب صنعت اسباب بازی در منطقه تبدیل شود.

وی یادآور شد: در این منطقه مواد شیمیایی و ملزومات مورد نیاز صنعت اسباب بازی را تولید می کنیم.

سرپرست جدید فرمانداری رفسنجان نیز در این جلسه بیان کرد: راه اندازی صنعت اسباب بازی می تواند به اشتغال کمک کند و ارزآوری هم داشته باشد.
وی افزود: ایران به آب های آزاد و مناطق تجاری آزاد نزدیک است و سرمایه گذاران می توانند از این فرصت بهره مند شوند و کالاهای تولیدی را به کشورهای خارج صادر کنند.

محمدرضا رحمانی با اشاره به اینکه اسباب بازی های چینی در ایران به وفور یافت می شود و با مبلغ هنگفتی به فروش می رسند که معضلی است ادامه داد: صنعت اسباب بازی در ایران مغفول مانده و  باید در این حوزه تلاش شود تا این کالای فرهنگی را در کشور تولید و با هزینه پائین به دست مصرف کنندگان کشور رساند.

امام جمعه رفسنجان نیز با تبریک عید سعید مبعث اظهار کرد: صنعت اسباب بازی امروز جزئی لاینفک از زندگی مردم است، همه خانواده ها با موضوع اسباب بازی همراه هستند لذا از این ضرورت زندگی نباید غفلت کرد.

حجت الاسلام عسکری افزود: بحث های سرمایه گذاری، بازار مصرف، مواد اولیه و ترانزیت و امکان حمل و نقل برای صنعت اسباب بازی هموار است؛ بازار مصرف را می توان در قسمت شرق آسیا، کشورهای هند، بنگلادش، افغانستان و دیگر کشورهای همسایه در دست گرفت.

امام جمعه رفسنجان ادامه داد: امکان انتقال و صادارت کالا از طریق خطوط ریلی، فرودگاه، حمل و نقل جاده ای در رفسنجان فراهم است، انرژی آب، بق و گاز، زمین ارزان و از همه مهمتر امنیت وجود دارد.

وی تصریح کرد: سرمایه گذار به راحتی می تواند سرمایه گذاری کند هم سرمایه مادی و هم سرمایه انسانی گسترده در رفسنجان وجود دارد که با آموزش مختصر می توانند به کار گرفته شوند.

انتهای پیام




صنعت کم‌آب‌برِ اسباب‌بازی با سیاست‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همخوانی دارد

منبع: ایـسنا
? صنعت کم‌آب‌برِ اسباب‌بازی با سیاست‌های منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان همخوانی دارد