به گزارش نذیر کرمان؛ یکی از مهمترین تزیینات سفره هفت سین تخم مرغ رنگی میباشد و رنگ کردن آن به روشهای مختلفی ممکن است ، یکی از همین شیوه های رنگ آمیزی استفاده از رنگ های طبیعی ( میوه ، سبزی ، ادویه ) است ، در ایام قدیم از این شیوه برای رنگ امیزی […]
به گزارش نذیر کرمان؛ یکی از مهمترین تزیینات سفره هفت سین تخم مرغ رنگی میباشد و رنگ کردن آن به روشهای مختلفی ممکن است ، یکی از همین شیوه های رنگ آمیزی استفاده از رنگ های طبیعی ( میوه ، سبزی ، ادویه ) است ، در ایام قدیم از این شیوه برای رنگ امیزی تخم مرغ سفره هفت سین استفاده میکردند.
روش کلی رنگ آمیزی :
آب + سرکه سفید + ماده رنگی جوشانده میشود و پس از سرد شدن تخم مرغ در این مایع قرار میگیرد ( برای ۱ لیوان آب ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید لازم است ).
یکی از روشهای رنگ کردن تخممرغ ، استفاده از رنگهای طبیعی است:
به عنوان مثال میتوانید از چغندر(۲ پیمانه) برای رنگ سرخابی، زردچوبه (۳ قاشقغذاخوری) برای رنگ زرد، برگ اسفناج (۲ پیمانه) برای رنگ سبز، کلم قرمز(۲ پیمانه) برای رنگ آبی، قهوه (۴ قاشق غذاخوری) برای رنگ شکلاتی ، پوست پیاز(با پیچیدن پوسته پیاز به دور تخممرغ) برای رنگ نارنجی یا ارغوانی، چای (۱۲ عدد چای کیسهای) برای رنگ قهوهای روبه قرمز، استفاده کنید.
روش استفاده:
مواد فوق را بهعلاوه یک قاشق غذاخوری سرکه همرا با مقدار آب کافی در ظرفی ریخته، به مدت ۱۵ دقیقه آنها را جوشانده سپس تخممرغها را که در دمای اتاق قرار داشته، درون مخلوط فوق بریزید و ۱۵ دقیقه دیگر نیزآن ها را بجوشانید.
(در این مرحله مطمئن شوید آب تا ۲ سانتیمتر روی تخممرغها قرار گرفته باشد).
نکته:
اگر مایل هستید از رنگ تیرهتری استفاده کنید تخممرغها را، مدت بیشتری در آب رنگی بجوشانید.
برای براق کردن سطح تخممرغها ، روی آنها، روغن مایع بمالید.
از دیگر از روشهای تزئین و رنگ کردن تخممرغ ، استفاده از رنگهای غیر طبیعی مانند: گواش، ماژیک، آبرنگ، و نیز استفاده از برچسب، روبان یا کاغذهای رنگی و… است.
منبع: بــرنا ? روش رنگ کردن تخم مرغ هفت سین با مواد طبیعی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی نذیر کرمان، در سالهای اخیر، شاهد افزایش انتشار تستهای روانشناسی در فضای مجازی بودهایم. این تستها که اغلب با هدف سرگرمی و تفریح منتشر میشوند، به طور گسترده در شبکههای اجتماعی و وبسایتها به اشتراک گذاشته میشوند و به راحتی در دسترس عموم قرار دارند. اما آیا همه این تستها […]
به گزارش نذیر کرمان، توت فرنگی یکی از میوههای محبوب فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم و خواص آنتیاکسیدانی فراوان مورد علاقه بسیاری از افراد است. اما متاسفانه، این میوه به دلیل پوست نازک و حساس، مستعد جذب سموم و آفتکشهایی است که در فرایند کاشت و برداشت از آن استفاده میشود. […]
قیمت گوشت در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است که این امر باعث شده تا مصرف آن به طور قابل توجهی کاهش یابد. این کاهش تقاضا، به نوبه خود، بر بازار سایر کالاهای مرتبط با گوشت نیز تاثیر گذاشته است. کاهش مصرف گوشت: به دلیل افزایش قیمت، بسیاری از مردم مجبور به کاهش مصرف […]
مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها در ایران به یک معضل جدی تبدیل شده است. این امر نه تنها باعث مقاومت باکتریها به این داروها میشود، بلکه میتواند عوارض جانبی خطرناکی مانند آلرژیهای دارویی را نیز به دنبال داشته باشد. ایران رتبه دوم جهان در مصرف آنتیبیوتیک را دارد. سالانه ۶۰ میلیون آنتیبیوتیک در کشور مصرف میشود که […]
+ نُه = 12