به گزارش نذیر کرمان از قزوین؛ دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد. در این همایش که با همکاری اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران استان قزوین برگزار شد در خصوص اهمیت شیر در تغذیه انسان، راههای افزایش کیفیت و کاهش بار میکروبی شیر خام، آشنایی با انواع […]
به گزارش نذیر کرمان از قزوین؛ دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام در سالن اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
در این همایش که با همکاری اتحادیه تعاونی کشاورزی دامداران استان قزوین برگزار شد در خصوص اهمیت شیر در تغذیه انسان، راههای افزایش کیفیت و کاهش بار میکروبی شیر خام، آشنایی با انواع سیستم های شستشو و CIP دستگاههای مرتبط با تولید شیر در گاوداریها و نیز راهکارهای کنترل و پیشگیری از رخداد ورم پستان در دامداری ها مطالبی ارائه شد.
امیر جوادی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین در این خصوص گفت: اداره کل دامپزشکی استان تلاش کرده ضمن آموزش راههای افزایش کیفیت شیر خام به دامداران و مدیران واحدهای صنعتی شیری، یک محصول پروتئینی سالم با بار میکروبی کم و حداقل باقیمانده های آنتی بیوتیکی توسط واحدهای گاوداری و کارخانجات لبنی را تولید و در اختیار عموم مردم و شهروندان گرامی قراردهد.
جوادی بیان کرد: اداره کل دامپزشکی استان قزوین، پایش بهداشتی شیر خام در سطح دامداریها و مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات لبنی را به طور دوره ای انجام می دهد و با متخلفین در حوزه بهداشت شیر برخوردهای قانونی لازم را در دستور کار خود دارد.
انتهای پیام
منبع: بــرنا ? دوره آموزشی ارتقاء بهداشتی کیفیت شیر خام توسط اداره کل دامپزشکی قزوین برگزار شد
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی نذیر کرمان، در سالهای اخیر، شاهد افزایش انتشار تستهای روانشناسی در فضای مجازی بودهایم. این تستها که اغلب با هدف سرگرمی و تفریح منتشر میشوند، به طور گسترده در شبکههای اجتماعی و وبسایتها به اشتراک گذاشته میشوند و به راحتی در دسترس عموم قرار دارند. اما آیا همه این تستها […]
به گزارش نذیر کرمان، توت فرنگی یکی از میوههای محبوب فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم و خواص آنتیاکسیدانی فراوان مورد علاقه بسیاری از افراد است. اما متاسفانه، این میوه به دلیل پوست نازک و حساس، مستعد جذب سموم و آفتکشهایی است که در فرایند کاشت و برداشت از آن استفاده میشود. […]
قیمت گوشت در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است که این امر باعث شده تا مصرف آن به طور قابل توجهی کاهش یابد. این کاهش تقاضا، به نوبه خود، بر بازار سایر کالاهای مرتبط با گوشت نیز تاثیر گذاشته است. کاهش مصرف گوشت: به دلیل افزایش قیمت، بسیاری از مردم مجبور به کاهش مصرف […]
مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها در ایران به یک معضل جدی تبدیل شده است. این امر نه تنها باعث مقاومت باکتریها به این داروها میشود، بلکه میتواند عوارض جانبی خطرناکی مانند آلرژیهای دارویی را نیز به دنبال داشته باشد. ایران رتبه دوم جهان در مصرف آنتیبیوتیک را دارد. سالانه ۶۰ میلیون آنتیبیوتیک در کشور مصرف میشود که […]
× = 15