حدود ۴۰ درصد بیماران سرپایی کرمان مبتلا به آنفولانزا هستند

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در برآوردهای انجام شده ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران سرپایی مطب‌ها و کلینیک‌های سرپایی کرمان، مبتلایان به آنفولانزا هستند. – اخبار استانها – سعید صحبتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در فصل پاییز قرار داریم و این فصل، فصل شیوع بیماری‌های تنفسی ویروسی […]

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: در برآوردهای انجام شده ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران سرپایی مطب‌ها و کلینیک‌های سرپایی کرمان، مبتلایان به آنفولانزا هستند.

– اخبار استانها –

سعید صحبتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه در فصل پاییز قرار داریم و این فصل، فصل شیوع بیماری‌های تنفسی ویروسی است که آنفولانزا و کرونا دو بیماری مهم این دسته هستند، اظهار داشت: این بیماری‌ها، دو بیماری کاملاً متفاوت با منشا ویروسی جداگانه بوده که به لحاظ علائم تا حدودی شبیه به هم هستند و راه‌های انتقال و پیشگیری از این بیماری‌ها هم مشابه است.

وی با بیان اینکه از ابتدای مهرماه امسال حضور دانش آموزان و دانشجویان را در کلاس‌های درس داشتیم، گفت: از سوی دیگر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا که تا اندازه زیادی می‌توانست به طور غیرمستقیم از ابتلای به آنفلوآنزا جلوگیری کند، خیلی کمتر و کمرنگ شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه این موارد باعث شده تا زمینه شیوع آنفلوآنزا فراهم شود، بیان کرد: این روزها مطب‌ها، کلینیک‌ها و مراکز بهداشتی ما مملو از بیمارانی هستند که علائمی چون تب‌های بالا، سردردهای شدید، احساس کوفتگی، بدن درد و سرفه به این مراکز مراجعه می‌کنند که تعداد زیادی از آنها مبتلا به آنفلوآنزا هستند.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد، تعداد بیماران سرپایی مبتلا به آنفلوآنزا از کرونا بیشتر شده است، ادامه داد: در برآوردهای انجام شده این روزها بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماران سرپایی مطب‌ها و کلینیک‌های سرپایی ما، مبتلایان به آنفلوآنزا هستند؛ البته هنوز هم کووید۱۹ وجود دارد و هنوز هم مواردی از ابتلا به کووید را در بخش سرپایی و بستری استان داریم.

توصیه‌های وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا
جمعیت بیماران مبتلا به آنفلوانزا در استان قزوین ۶۰ درصد افزایش یافت
روند افزایشی ابتلا به آنفلوانزا و بیماری‌های تنفسی در همدان

صحبتی با اشاره به اینکه هر دو این بیماری‌ها، بیماری ویروسی بوده و درمان این بیماری‌ها تا حد زیادی مشابه هم هستند، بیان کرد: در هر دو بیماری مسری و واگیردار هستند، بیماران باید خود را از سایر جامعه جدا کرده و اجازه دهند روند بیماری با استراحت و در منزل طی شود.

وی با بیان اینکه گاهی تشخیص این بیماری‌ها از هم با معاینه ظاهری هم مقدور نیست و نیاز به آزمایشات تکمیلی دارد، گفت: بهتر است خانواده‌ها تشخیص نهایی را به پزشک درمانگر خود بسپارند و از سوی دیگر کودکان خود را در صورت داشتن علائم، از فرستادن به مدرسه و محیط‌های جمعی پرهیز کنند و اجازه دهند که روند بیماری در منزل طی شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه سالمندان و کسانی که بیماران زمینه‌ای دارند، حتماً مراقبت بیشتری داشته باشند، بیان کرد: واکسن آنفلوآنزا در بخش خصوصی در داروخانه‌ها موجود است و توصیه می‌شود کسانی که سن بالای شصت سال داشته، بیماری زمینه‌ای دارند و یا خانم‌های باردار حتما این واکسن را تهیه و دریافت کنند.

وی با بیان اینکه فروکش کردن موج این بیماری بستگی به رفتارهای ما دارد و مانند دیگر بیماری‌های واگیردار هر چقدر که ما بیشتر و بهتر توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنیم این موج کوتاه‌تر می‌شود، افزود: البته در موج‌های قبلی آنفلوآنزا تجربه یک تا ۱٫۵ ماهه ابتلا را داشتیم به نظر می‌رسد موج جدید آنفلوآنزا که از هفته دوم مهرماه آغاز شده تا پایان ماه جاری با ما همراه باشد.

انتهای پیام/۵۱۱/ن

 




حدود ۴۰ درصد بیماران سرپایی کرمان مبتلا به آنفولانزا هستند

منبع: تسنــیم
? حدود ۴۰ درصد بیماران سرپایی کرمان مبتلا به آنفولانزا هستند