جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| پاشنه آشیل مدیریت کم هزینه پیک هفتم رعایت پروتکل‌ها و دوز یادآور واکسن / شرایط هنوز به تثبیت نرسیده است+ نقشه و نمودار

روند نزولی نرخ ابتلای روزانه اگرچه برای دومین روز متوالی در هفته اخیر ادامه دارد اما کارشناسان بهداشت و درمان تاکید می‌کنند شرایط هنوز به تثبیت نرسیده ورعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است. – اخبار استانها – به‌گزارش فت فتو از تهران،  در شرایطی که برای دومین روز متوالی از ابتدای هفته جاری روند نزولی نرخ […]

روند نزولی نرخ ابتلای روزانه اگرچه برای دومین روز متوالی در هفته اخیر ادامه دارد اما کارشناسان بهداشت و درمان تاکید می‌کنند شرایط هنوز به تثبیت نرسیده ورعایت پروتکل‌های بهداشتی الزامی است.

– اخبار استانها –

به‌گزارش فت فتو از تهران،  در شرایطی که برای دومین روز متوالی از ابتدای هفته جاری روند نزولی نرخ ابتلای روزانه در سراسر کشور براساس آمارهای رسمی وزارت بهداشت ثبت شده است اما واقعیت امر اینجاست که کارشناسان براین باورند که علی‌رغم این روند هنوز شرایط تثبیت نشده و عادی انگاری می‌تواند دوباره شرایط را بحرانی کرده و آمارها را نگران کننده کند.

کارشناسان بهداشت و درمان براین باورند که شرایط فعلی شکننده است و دلیل کاهش نرخ ابتلای روزانه در دو روز متوالی نمی‌تواند پایه‌ای برای روند نزولی در هفته‌ آینده نیز باشد و لازم است هموطنان برای مدیریت کم هزینه پیک هفته سبک زندگی خود را همچنان براساس شرایط همه‌گیری کرونا درنظر داشته باشند.

به گفته این گروه فعالیت گسترده زیرسویه‌های امیکرون در ایران با قدرت سرایت بسیار بالا باعث شده تا روند انتقال ویروس در میان افراد سریعتر و البته گسترده‌تر باشد درحالی که خوشبختانه شدت بیماری‌زایی و البته میزان مرگ و میر در این شرایط به هیچ عنوان قابل مقایسه با دوره‌های قبلی و سویه‌های قبل نیست.

کارشناسان البته تاکید می‌کنند در هیچ شرایطی نباید ویروس منحوس را دستکم گرفت چون رفتارهای گذشته این ویروس نشان داده به سرعت می‌تواند با تغییر رویه حجم بالایی از آلودگی و بیماری را در سراسر ایران ایجاد کند که دردسر ساز خواهد بود.

در این شرایط کارشناسان تاکید می‌کنند بهترین و البته کم هزینه‌ترین راهکار این است که درصورت بروز هرگونه علائم سرما خوردگی نسبت به انجام قرنطینه و رعایت کامل موارد بهداشتی از سوی هموطنان اقدام شود و در عین حال درزمینه تزریق دوز یادآور واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم هماند پیک اول و دوم مشارکت بالا از سوی هموطنان انجام پذیرد.

روند کاهشی مراجعات بیماران کرونایی به مراکز درمانی در چند روز گذشته

  سعید کریمی رئیس کمیته علمی کشوری کرونا، درگفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: واکسن های موجود در کاهش آمار بستری و مرگ و میر بیماران کووید۱۹ همچنان موثر هستند اما به واکسن سازهای داخلی توصیه کرده‌ایم که تولید واکسن بر اساس واریانت و زیرواریانت‌های غالب کنونی را در دستور کار قرار دهند البته در دنیا هم تا جایی که می‌دانم، واکسن های جدید بر اساس زیرسویه BA.5 ساخته نشده و واکسن های ساخته شده بر اساس زیرسویه BA.1 است و این روند باید همانند ساخت واکسن آنفلوآنزا شود که هر سال بر اساس سویه های جدید ساخته می شود.

وی افزود: پنجره طلایی واکسیناسیون در یکی دو ماه آینده، خیلی مهم است چراکه در ماه های آینده شاهد بازگشایی مدارس و راهپیمایی عظیم زائران در ایام اربعین حسینی هستیم؛ زائران اربعین حتما واکسیناسیون خود را به ویژه اگر ۶ ماه از آخرین تزریق واکسن شان گذشته، تکمیل کنند. قبل از کرونا هم در مسافرت ها، برخی بیماری ها به همراه مسافران بود اما در شرایط کرونا حتما قبل از سفر به ویژه در ایام اربعین که جمعیت میلیونی در راهپیمایی عظیم حضور دارند، واکسن نوبت یادآور تزریق شود. 

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: زائران اربعین حسینی با تزریق نوبت یادآور واکسن می‌توانند با سیستم ایمنی مقاوم به مسافرت بروند. تکمیل واکسیناسیون در کودکان گروه سنی بالاتر از ۵ سال خیلی مهم است چراکه می توانند ناقل بیماری در خانواده باشند. نوبت یادآور واکسن برای گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و صرفا برای افرادی که ضعف سیستم ایمنی و بیماری زمینه ای دارند و یا داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی مصرف می کنند، انجام می شود اما برای جمعیت عموم کمتر از ۱۸ سال، فعلا توصیه ای برای تزریق نوبت یادآور نداریم. 

دکتر کریمی گفت: در هفتاد و پنجمین جلسه کمیته علمی کشوری کرونا، در مورد داروهای مورد استفاده برای بیماری کرونا، داروهای جدید و اثربخشی آنها باتوجه به تغییر شرایط و جهش های متعدد در سویه اُمیکرون، بحث های مفصلی شد. در حال حاضر باتوجه به واکسیناسیون گسترده و شرایط موجود، کمیته علمی برای ورود داروهای جدید کرونا، به جمع بندی نرسید؛ موثر بودن داروهای جدید در درمان کرونا، مورد تایید کمیته علمی کشوری کرونا قرار نگرفت.

وی افزود: بررسی‌های بیشتر در مورد داروهای جدید در کشور در حال انجام است اما باتوجه به واکسیناسیون گسترده و شرایط جدید کرونا، تا کنون مدارک و مستندات متقنی برای اثبات اثربخشی مناسب و ورود داروهای جدید به پروتکل درمانی کشور، به کمیته علمی کشوری کرونا ارائه نشده است.

واکسن ایرانی کرونا , واکسن برکت , کرونا ,

معاون امور سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان: همراهی هموطنان برای بازگشت به شرایط آبی کرونایی الزامی است

آخرین اخبار کرونا در ایران| مشارکت پایین در تزریق دُز یادآور واکسن نگران‌کننده است/ شعله‌های زیرخاکستر ویروس منحوس فراموش نشود + نقشه و نمودار
آخرین اخبار کرونا در ایران | جهش ۵۸٫۲۹ درصدی نرخ ابتلا تنها در یک روز / مراقب “لانگ کووید” باشید / هفته پایانی مرداد همراه با آمارهای صعودی + نقشه و نمودار

 

استان آذربایجان غربی /۱۲۷ بیمار کرونایی در بیمارستان‌ها بستری هستند

محمدامین ولیزاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی آذربایجان غربی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ارومیه اظهار داشت: تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در این استان به ۱۲۷ نفر رسیده که امیدواریم این روند افزایشی بستری ها در موج هفتم با رعایت پروتکل‌ها متوقف شود.

وی افزود: از کل ۱۲۷ بیمار بستری در مراکز درمانی آذربایجان غربی به علت کرونا، ۹۸ نفر در بخش آی سی یو بوده و ۳۰ نفر هم از طریق ونتیلاتور تنفس می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ـ درمانی آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۸۹ نفر دیگر در آذربایجان غربی به کرونا مبتلا شدند ولی تعداد بیماران مبتلا یا مشکوک به بیماری کووید ۱۹ بستری در مراکز درمانی طی این مدت نزدیک به ۲۰ نفر بود.

وی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، پنج فوتی ناشی از ابتلای قطعی به کرونا در شهرستان های مختلف آذربایجان غربی گزارش شده که با احتساب این تعداد، کل فوتی های ناشی از ابتلا به بیماری کرونا در آذربایجان‌غربی، به ۷ هزار و ۶۲۴ نفر رسید.

استان فارس/ شمارموارد فوتی روبه افزایش است

در موج هفتم کرونا افزایش موارد ابتلا و بستری بیماران کرونایی در استان فارس دیده می‌شود و موارد ابتلای خانوادگی نیز روندی صعودی دارد. این موضوع  در کنار افزایش شمار جان باختگان و افزایش شهرهای قرمز سبب اعلام هشدار از سوی متولیان بهداشت و درمان شده است. 

بر اساس آخرین اعلام رنگ‌بندی کرونا پنج شهرستان خرم بید، سرچهان، لارستان، جویم و خنج در استان فارس به وضعیت قرمز درآمده است. همچنین شهرستان‌های شیراز، سروستان، زرقان، ممسنی، اوز و گراش در وضعیت نارنجی؛ شهرستان خفر در وضعیت آبی و ۲۵ شهرستان استان نیز در وضعیت زرد کرونایی به سر می‌برند.

همچنین براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، دو میلیون و ۱۹۷ هزار و ۹۰۷ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۶۴۶ هزار و ۶۰ بیمار مثبت شناسایی شده است.

از مجموع تست‌های انجام شده از ابتدای شیوع تاکنون، یک میلیون و ۷۹۰ هزار و ۴۶۸ تست تشخیصی مولکولی بوده که ۵۲۵ هزار و ۹۳۱ مورد بیمار مثبت قطعی شناسایی شده، همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی» تاکنون ۴۰۷ هزار و ۴۳۹ مورد تست سریع انجام شده و ۱۲۰ هزار و ۱۲۹ بیمار مثبت شناسایی شده است.

با بستری ۶۱ بیمار جدید طی ۲۴ ساعت گذشته، هم اکنون ۴۸۶ بیمار مثبت و مشکوک دارای علائم در بیمارستان‌های استان بستری هستند که از این تعداد، ۶۲ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ مورد جدید فوتی کووید۱۹ در فارس ثبت شده و مجموع جان باختگان ناشی از کووید۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تاکنون، به هشت هزار و ۶۶ نفر رسید.

در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با احتساب چهار دُز، به هشت میلیون و ۲۰۷ هزار و ۸۵۶ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۴۲۶ هزار و ۸۰۱ دُز نوبت اول، سه میلیون و ۱۳۳ هزار و ۵۵۵ دُز نوبت دوم، یک میلیون و ۵۶۰ هزار و ۳۴ دُز نوبت سوم و ۸۷ هزار و ۴۶۶ دُز یادآور واکسن بوده است.

واکسن ایرانی کرونا , واکسن برکت , کرونا ,

استان هرمزگان/ موارد کل ابتلا در پیک هفتم به ۲۵۵۰ نفر رسید

پس از اوج گیری شیوع بیماری کرونا در موج هفتم و ابتلای شمار زیادی از مردم هرمزگان به این بیماری، رفته رفته آمار ابتلا و بیماری رو به کاهش است. 

در هفته های گذشته وضعیت کرونایی استان به حد بسیار پر خطر رسید و چندین شهرستان استان در وضعیت قرمز قرار گرفتند که در هفته جاری شمار شهرهای قرمز به یک رسید و تنها شهر بستک در وضعیت پر خطر کرونایی قرار دارد. 

این در حالی است که شمار مبتلایان نیز کاهش محسوسی داشته و تعداد کل بیماران کرونایی به نسبت هفته گذشته به نصف کاهش یافته است، علاوه بر این میزان مرگ و میر نیز کاهش داشته و خوشبختانه در روزهای اخیر فوت بیمار بر اثر کرونا به ثبت نرسیده است. 

در همین زمینه فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: شرایط کرونایی استان به نسبت هفته‌های قبل به ثبات بهتری رسیده است. 

وی افزود: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته هیچ فوتی بدلیل کرونا در استان ثبت نشد و آمار فوتی‌ها دو هزار و ۶۳۶ نفر باقی ماند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در این بازه زمانی ۵ بیمار جدید با تشخیص کرونا در استان بستری گردید و آمار بستریها به ۳۸ بیمار رسید.

نوروزیان با بیان اینکه تعداد موارد ابتلا در استان ۲۵۵۰ بیمار می باشد افزود: از این تعداد ۲۵۱۲ نفر بصورت سرپایی و ۳۸ بیمار بصورت بستری تحت درمان بوده و وضعیت ۲۱ نفر مناسب نیست. 

استان اصفهان/ ۲ فوتی و ۱۷۰ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته

پژمان عقدک، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران در مورد وضعیت آمار بیماری کرونا در استان اصفهان (به ‌جز کاشان و آران ‌و بیدگل)، اظهار داشت: از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا یک میلیون و ۵۱۸ هزار و ۴۰۴ مورد ابتلای قطعی و مشکوک به کرونا و کل موارد ابتلای قطعی به کرونا در استان ۵۰۶ هزار و ۸۲۱ نفر در استان اصفهان شناسایی شدند.

وی افزود: موارد نمونه گرفته شده در ۲۴ ساعت گذشته (احتمالاً بیمار) ۴۰۹ نفر و موارد مثبت ابتلای قطعی ۱۷۰ نفر  و۲ مورد فوتی بر اثر ابتلاء به کرونا گزارش شده است .

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان  با بیان اینکه ۲۱۲ هزار و ۷۱۳ نفر تعداد کل بستری‌شدگان کرونا از ابتدا تاکنون بوده، گفت: در حال حاضر تعداد بستری‌شدگان فعلی در بیمارستان‌ها ۵۲۸ نفر است و تعداد بیماران بستری ۲۴ ساعت گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی  اصفهان ۷۷ نفر است که از این تعداد ۹۵ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

عقدک ادامه داد: ۱۱ هزار و ۸۱۳ نفر آمار کل فوت‌شدگان قطعی و شش هزار ۸۳۵ نفر فوت‌شدگان مشکوک کرونا از ابتدای همه‌گیری این ویروس در استان اصفهان (به‌ جز شهرستان‌های کاشان و آران‌وبیدگل) بوده است.

واکسن ایرانی کرونا , واکسن برکت , کرونا ,

استان خراسان رضوی/ کاهش ۱۶ درصدی موارد بستری شدگان در مراکز درمانی

محمد پهلوان ، رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت:شمار بستری‌شدگان مبتلا به این ویروس در بیمارستان‌های خراسان رضوی، طی ۱۰ روز گذشته حدود ۱۶ درصد کاهش یافته است.طی این مدت شمار بستری شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی از ۵۹۶ به ۵۰۱ بیمار رسیده است که از این تعداد ۳۹۴ بیمار در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری و تحت مراقبت قرار دارند که این دانشگاه علاوه بر کلانشهر مشهد ۱۵ شهرستان دیگر را زیر پوشش دارد.

وی افزود: روند بیماران بدحال مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های خراسان رضوی اما همچنان افزایشی است و هم اکنون ۱۳۳ بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۱۱۱ نفر آنان در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری و تحت درمان هستند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روند بستری شدگان روزانه مبتلا به کرونا نیز طی ۱۰ روز گذشته بیش از ۴۱ درصد کاهش یافته است طوری که نهم مرداد ماه ۲۱۶ بیمار جدید در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شدند و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شدند که از این تعداد ۱۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند.

پهلوان افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۶۲۰ بیمار سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا به بیمارستانها و مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کردند.

استان کرمان/ ۵۳ مورد بستری جدید در ۲۴ ساعت گذشته

براساس آخرین به روزرسانی‌های نقشه کرونایی منتشر شده از سوی وزارت بهداشت از ۱۵ مرداد، تعداد شهرهای با وضعیت قرمز استان کرمان ۱۱ مورد و تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی همچنان ۶ شهر است؛ همچنین تعداد شهرهای با وضعیت زرد از ۴ شهر به ۶ شهر رسیده است و متاسفانه هیچ شهری در استان کرمان در وضعیت آبی کرونایی قرار ندارد.

سعید صحبتی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹، تا روز گذشته، اظهار داشت: ۵۳ مورد مثبت بستری جدید کرونایی در بیمارستان‌های استان کرمان داشتیم که از این تعداد ۱۷ مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۱۷ مورد آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۹ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۱۰ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان است.

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان ۱۷۱ نفر است، گفت: تعداد فوتی‌های قطعی ابتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته در استان ۲ مورد و مجموع جانباختگان کرونا در استان به ۵ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسن تزریق شده جمعیت بالای ۱۲ سال در استان کرمان را ۲ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۵۲۲ دوز واکسن تزریق شده نوبت اول، ۲ میلیون و ۸۴ هزار و ۹۷۷ دوز واکسن تزریق شده نوبت دوم، ۹۱۰ هزار و ۲۴۲ دوز واکسن تزریق شده نوبت سوم و ۶۱ هزار و ۹۲ دوز واکسن تزریق شده نوبت چهارم است.

 

 

 

 

واکسن ایرانی کرونا , واکسن برکت , کرونا ,

انتهای پیام/ی




جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| پاشنه آشیل مدیریت کم هزینه پیک هفتم رعایت پروتکل‌ها و دوز یادآور واکسن / شرایط هنوز به تثبیت نرسیده است+ نقشه و نمودار

منبع: تسنــیم
? جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| پاشنه آشیل مدیریت کم هزینه پیک هفتم رعایت پروتکل‌ها و دوز یادآور واکسن / شرایط هنوز به تثبیت نرسیده است+ نقشه و نمودار