یک متخصص تغذیه روس میگوید، افراد مبتلا به دیابت موز مصرف نکنند. به گزارش فت فتو؛ آلنا استپانوا، متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی اعلام کرد که موز برای سلامتی چه ارزشی دارد و برای چه کسانی بهتر است که موز را از رژیم غذایی خود حذف کنند. این متخصص گفت: موزهای رسیده دارای شاخص […]
یک متخصص تغذیه روس میگوید، افراد مبتلا به دیابت موز مصرف نکنند.
به گزارش فت فتو؛ آلنا استپانوا، متخصص تغذیه در روسیه در گزارشی اعلام کرد که موز برای سلامتی چه ارزشی دارد و برای چه کسانی بهتر است که موز را از رژیم غذایی خود حذف کنند.
این متخصص گفت: موزهای رسیده دارای شاخص گلیسمی نسبتا بالایی هستند، به این معنی که قند خون پس از مصرف موز به سرعت افزایش مییابد. همچنین موز برای افرادی که انسولین مصرف میکنند و دیابت دارند، توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه روس گفت: مصرف موز به دلیل وجود ساکارید در آن برای اسهال و سندرم روده تحریکپذیر باید به حداقل برسد. علاوه بر این، این متخصص تغذیه اضافه کرد که موز فقط برای افرادی که این بیماریها را ندارند، مفید است.
موز منبع تریپتوفان، پیش ساز سروتونین (هورمون شادی) است. علاوه بر این، موز حاوی اینولین است که نوعی فیبر محلول است که تأثیر مفیدی بر تخلیه روده دارد و فیبر محلول یک ماده غذایی پروبیوتیک است.
اولگا کوبلوروا در ادامه معتقد است: شاخص گلیسمی موزهای رسیده حدود ۷۰ است – بنابراین اگر اضافه وزن دارید، بهتر است موز رسیده را کنار بگذارید. برخلاف موز سبز، هضم آنها آسان است: در طول کار طولانی مدت، این موز منبع انرژی سریع خواهد بود.
منبع:بــرنا ? اگر قند خونتان بالاست، اصلا به این میوه لب نزنید!
به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی نذیر کرمان، در سالهای اخیر، شاهد افزایش انتشار تستهای روانشناسی در فضای مجازی بودهایم. این تستها که اغلب با هدف سرگرمی و تفریح منتشر میشوند، به طور گسترده در شبکههای اجتماعی و وبسایتها به اشتراک گذاشته میشوند و به راحتی در دسترس عموم قرار دارند. اما آیا همه این تستها […]
به گزارش نذیر کرمان، توت فرنگی یکی از میوههای محبوب فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم و خواص آنتیاکسیدانی فراوان مورد علاقه بسیاری از افراد است. اما متاسفانه، این میوه به دلیل پوست نازک و حساس، مستعد جذب سموم و آفتکشهایی است که در فرایند کاشت و برداشت از آن استفاده میشود. […]
قیمت گوشت در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است که این امر باعث شده تا مصرف آن به طور قابل توجهی کاهش یابد. این کاهش تقاضا، به نوبه خود، بر بازار سایر کالاهای مرتبط با گوشت نیز تاثیر گذاشته است. کاهش مصرف گوشت: به دلیل افزایش قیمت، بسیاری از مردم مجبور به کاهش مصرف […]
مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها در ایران به یک معضل جدی تبدیل شده است. این امر نه تنها باعث مقاومت باکتریها به این داروها میشود، بلکه میتواند عوارض جانبی خطرناکی مانند آلرژیهای دارویی را نیز به دنبال داشته باشد. ایران رتبه دوم جهان در مصرف آنتیبیوتیک را دارد. سالانه ۶۰ میلیون آنتیبیوتیک در کشور مصرف میشود که […]
+ = شانزده