انیمیشن سازی یک هنر صنعت است/ صنعتی با ارز آوری و اشتغال زایی بالا
محمد صادق امین زاده گفت: انیمیشن یک هنر صنعت است، که می تواند اشتغال ایجاد کند و بدون مواد اولیه و الوده کردن فضای کشور ارز آوری داشته باشد و این مزیت ها را دارد اگر با نگاه واقعی به تولیدات انیمیشن توجه شود بی شک تمام موارد عنوان شده پر رنگتر خود را نشان […]
وی افزود: از اواخر سال ۹۴ تا ۹۵ تولید این انمیشن اغاز شد و تا سال ۹۷ ادامه پیدا کرد و به علت مشکلاتی که کرونا ایجاد کرد عملا امکان ارکان ان فراهم نشد، به تازگی توفیق اکران آن حاصل شده است.
امین زاده عنوان کرد: در این انیمیشن سعی شده است، فیلم برای مخاطب کودک ساخته شود، زیرا داستان کودکانه نوشتن شاید ساده باشد اما داستان برای کودکان سرودن و ساختن بسیار سخت است.
تهیه کننده لوپتو ادامه داد: سعی شده است که در این انیمیشن مسائلی مانند، امید بخشی، تولید ملی،اعتقاد به غیبت امام عصر(عج) و غیره پر رنگ تر عنوان شود تا درکنار یک داستان کودکانه هم برای فرزندان و هم اعضای خانواده ارتباط خوبی با این فیلم برقرار کند.
امین زاده اذعان کرد: بزرگترین مشکلات صنعت فیلم سازی در ایران به خصوص در عرصه فیلم کودک و انیمشین اخذ مجوزات مربوط به اکران است که البته لازمه هر برنامه سینمایی است اما در ایران تعریف و قوانین آن هنوز به نظر نانوشته هستند.
تهیه کننده اثر لوپتوی کرمانی دیگر مشکلات عرصه انیمیشن سازی را مباحق مالی عنوان کرد و گفت: در طول مسیر ساخت همواره مشکلات مالی سبب ناامیدی می شد اما خدا را شاکریم که به بحرحال همت دوستان شامل ما شد و این پروژه به اتمام رسید.
وی ادامه داد: انیمیشن یک هنر صنعت است، که می تواند اشتغال ایجاد کند و بدون مواد اولیه و الوده کردن فضای کشور ارز آوری داشته باشد و این مزیت ها را دارد اگر با نگاه واقعی به تولیدات انیمیشن توجه شود بی شک تمام موارد عنوان شده پر رنگتر خود را نشان خواهند داد.
امین زاده در خصوص بازگشت سرمایه ساخت و تهیه این انیممشین گفت: برای اعلام بازگشت سرمایه هنوز زمان مناسبی نیست زیرا تقریبا ما نزدیک به ۲ میلیارد تومان برای ساخت سرمایه گذاری شده است و باید حداقل ۸ میلیارد تومان فروش داشته باشد تا به هدف مطلوب برسد.
تهیه کننده لوپتو ادامه داد:طبق اخرین اماری که داشتیم نزدیک به دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در ۳۰۹ سینما تا کنون فروش داشته است که امیدواریم دستاور خوبی را حاصل کند.
وی تاکید کرد: با توجه به نرخ دلارما انیمیشنی را با تعداد ۵۳ نفر که نزدیک به ۲۵۰ هزار دلار هزینه برده است، ساخته ایم که اکنون در حال اکران است و مورد مقبولیت همه هم قرار گرفته است، اما باز لایرکه اخرین انیمشین پیکس اراست که با هزینه ۲۵۰ میلیون دلاری با تعداد ۵۰۰ نفر ساخته شده است.
امین زاده اذعان کرد: ما هرگز خودمان را با کمپانی های بزرگ مقایسه نمی کنیم از نظر تجهزیران و امکانات اما اگر به این هنر صنعت توجه ویژه شود و حمایت های لازم صورت گیرد، بی شک ما هم توان ساخت را خواهیم داشت زیرا میانگین سنی تیم ما زیر ۳۵ سال است وتهیه کننده هم بسیار جوان که جای رشد و کسب تجربه و تخصص را دارند.
وی در پاسخ به اینکه چرا نام لوپتو انتخاب شده است، گفت: در گذشته برای بازی کردن از واژه لعبت که کلمه ای با ریشه عربی بوده است استفاده می شده است و کرمانی ها با توجه به لهجه ای که داشتند این واژه را بومی سازی کرده و از آن به عنوان لوپتو بکار می بردند و اصالتا عروسک های پارچه ای دختران کرمانی این نام را داشت.
انتهای پیام/ طهماسبی
انیمیشن سازی یک هنر صنعت است/ صنعتی با ارز آوری و اشتغال زایی بالا
منبع:آرمـان
? انیمیشن سازی یک هنر صنعت است/ صنعتی با ارز آوری و اشتغال زایی بالا
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰