انقراض ژنتیکی یکی از بزرگترین مخاطرات در امنیت غذایی است

نذیر کرمان/کرمان معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: باید پیشرفته‌ترین تجهیزات را در مرزبانی زیستی داشته باشیم؛ انقراض ژنتیکی در دستور کار آمریکا و یکی از بزرگترین مخاطرات در امنیت غذایی است. علی محمد لطیفی امروز ۱۷ خرداد ماه در مراسم افتتاح اولین قرارگاه مقابله با مهاجمین زیستی و مرکز تحقیقات مهاجمین زیستی […]

نذیر کرمان/کرمان معاون امور سلامت سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: باید پیشرفته‌ترین تجهیزات را در مرزبانی زیستی داشته باشیم؛ انقراض ژنتیکی در دستور کار آمریکا و یکی از بزرگترین مخاطرات در امنیت غذایی است.

علی محمد لطیفی امروز ۱۷ خرداد ماه در مراسم افتتاح اولین قرارگاه مقابله با مهاجمین زیستی و مرکز تحقیقات مهاجمین زیستی جنوبشرق کشور در کرمان اظهار کرد: با وجود اینکه در معرض طیف وسیعی از تهدیدات در جنگ ترکیبی هستیم اما هنوز به این باور نرسیدیم که دشمن به صورت لحظه‌ای برای ما برنامه‌ریزی می‌کند.

وی افزود: در حوزه زیست و سلامت به شدت دچار تهدید هستیم و تنوع مراکز زیستی و تحقیقاتی در کشورها دلیلی بر تائید این مسئله است.

لطیفی عقیم سازی جمعیت با بهره‌گیری از تهدیدات زیستی از طریق زنبور عسل، گندم و … را از دیگر برنامه‌های دشمن عنوان و تصریح کرد: آنها پایگاه های فرازیستی دارند که همه تحقیقات زیستی را در آنجا انجام می‌دهند.

 معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: ما در دیده بانی و مرزبانی زیستی فوق العاده ضعیف هستیم در حالیکه باید پیشرفته‌ترین تجهیزات را داشته باشیم. انقراض ژنتیکی در دستور کار آمریکا و یکی از بزرگترین مخاطرات در امنیت غذایی است.

وی با تاکید بر اهمیت زمان و روش در کنترل و مدیریت مهاجمین زیستی، اظهار کرد: دشمن دو برنامه داشت که اولین آن برنامه ریزی برای کنترل جمعیت بود و ما شاگرد اول شدیم و دومین برنامه ناظر به حوزه فناوری، واکسن و آنتی بادی‌های ضد اسپرم با هدف عقیم سازی است.

لطیفی گفت: برنامه دیگر آنها تغییر ذائقه با تبلیغ حشره خواری است که سلبریتی‌های ما هم آن را تبلیغ می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید مجهزترین آزمایشگاه را در مناطق مرزی داشته باشیم؛ بر تشکیل قرارگاه عملیاتی مشترک وزارت بهداشت و جهاد کشاورزی در برابر کل مهاجمین زیستی نیزتاکید کرد.

انتهای پیام




انقراض ژنتیکی یکی از بزرگترین مخاطرات در امنیت غذایی است

منبع: ایـسنا
? انقراض ژنتیکی یکی از بزرگترین مخاطرات در امنیت غذایی است