۳ راهبرد اصلی کرمان به روایت معاون اقتصادی استاندار

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از توسعه اکتشافات معدنی، صنایع پایین‌دستی و تربیت نیروی کار ماهر را ۳ راهبرد اصلی در استان برشمرد. به گزارش نذیر کرمان از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز هفتم بهمن‌ماه جاری در آیین کلنگ‌زنی کارخانه‌های تولید ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های رنگی با ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اظهار داشت: […]


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان از توسعه اکتشافات معدنی، صنایع پایین‌دستی و تربیت نیروی کار ماهر را ۳ راهبرد اصلی در استان برشمرد.

به گزارش نذیر کرمان از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز هفتم بهمن‌ماه جاری در آیین کلنگ‌زنی کارخانه‌های تولید ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های رنگی با ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری اظهار داشت: ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های رنگی مورد نیاز کشور است و در اتاق فکر تیم اقتصادی کرمان در زمینه راه‌اندازی این کارخانه‌ها تصمیم‌گیری شد.

وی با یادآوری خام‌فروشی مواد معدنی استان کرمان در سال‌های گذشته ابراز کرد: اما امروز کرمان از استانی معدنی به سمت استانی صنعتی حرکت کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به دستاوردهای خاطرنشان کرد: رتبه کسب و کار استان از ۳۱ کشوری به رتبه ۱۲ رسیده است که نشان از همدلی در استان کرمان دارد.

حسن‌زاده با تاکید بر اینکه مشکلات زیرساختی پروژه کارخانه‌های تولید ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های رنگی برطرف شود، ابراز داشت: فاز نخست این پروژه باید به‌زودی به بهره‌برداری برسد.

وی از کلنگ‌زنی شهرک انرژی خورشیدی در کرمان خبر داد و افزود: ۲۲ بهمن‌ جاری اولین فاز این شهرک برای ورود سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مردم آغاز می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان اظهار داشت: کرمان به‌عنوان بزرگترین استان کشور ظرفیت‌های زیادی دارد و ذخایر معدنی شناسایی شده در شمال استان برابر با ۸ میلیارد تن و در استان کرمان برابر با ۳۰۰ میلیون تن است و شرکت گهر زمین پای کار آمد تا فاصله اکتشاف بین شمال و جنوب کاهش یابد زیرا معتقدیم ذخایر جنوب استان غنی‌تر از شمال استان است.

حسن‌زاده از راهبردهای استان کرمان سخن به‌میان آورد و بیان داشت: اکتشاف معادن یکی از این راهبردهاست و پهنه‌های در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌گیرد و شرکت‌های دولتی هم موظف هستند در پهنه‌هایی که در اختیار دارند، کار کنند وگرنه این پهنه‌ها را آزاد می‌کنیم تا اکتشاف صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه راهبرد دوم استان کرمان هم توسعه صنایع پایین‌دستی‌ست از کارخانه‌های تولید ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های رنگی به عنوان یکی از مصداق‌های این راهبرد نام برد.

حسن‌زاده خاطرنشان کرد: توسعه نیروی انسانی ماهر به‌عنوان سومین راهبرد استان کرمان است و اولین کنسرسیوم اشتغال کشور را در استان کرمان راه‌اندازی کردیم.

وی ابراز داشت: شرکت‌های خوبی در حوزه آی‌تی و دانش‌بنیان در استان کرمان داریم که برخی از آنها در سطح کشور یونیک است و باید مورد توجه قرار گیرند.

تلاش دستگاه قضا برای جلوگیری از بیکار شدن کارگران

رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز در این آیین اظهار داشت: استان کرمان ظرفیت بسیار خوبی در بخش‌های مختلف برای تولید و اشتغال دارد و باید از این فرصت برای توسعه استان و کشور استفاده شود.

حجت‌الاسلام والمسلیمن ابراهیم حمیدی از وجود سرمایه‌های اجتماعی در کنار ظرفیت‌های خدادادی، نیروهای خوش‌فکر و بااستعداد و صنعتگران در استان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در کنار صنعت، اشتغال و تولید قرار دارد، ابراز داشت: اقداماتی در راستای جلوگیری از بیکار شدن نیروها و راکد شدن واحدهای تولیدی استان کرمان انجام دادیم.

حمیدی با اشاره به تفویض اختیار رئیس قوه قضائیه به رئیس کل دادگستری استان کرمان عنوان کرد: آمادگی لازم استفاده از این تفویض اختیار در راستای رونق تولید و اشتغال استان وجود دارد.

پایان پیام/۸۰۰۱۹/ش





۳ راهبرد اصلی کرمان به روایت معاون اقتصادی استاندار

منبع: فــارس
? ۳ راهبرد اصلی کرمان به روایت معاون اقتصادی استاندار