نذیر کرمان/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در شرایطی که شاهد عرضه پیاز سردخانهای هستیم ما پیاز تازه را وارد بازار میکنیم. احمد احمدپور ۱۲ بهمن ماه در حاشیه بازدید از مزارع پیاز خارج از فصل با اشاره به نوبرانههای زمستانه جنوب کرمان گفت: مهمترین محصول جنوب کرمان در فصل زمستان که به […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در شرایطی که شاهد عرضه پیاز سردخانهای هستیم ما پیاز تازه را وارد بازار میکنیم.
احمد احمدپور ۱۲ بهمن ماه در حاشیه بازدید از مزارع پیاز خارج از فصل با اشاره به نوبرانههای زمستانه جنوب کرمان گفت: مهمترین محصول جنوب کرمان در فصل زمستان که به آنها نوبر گفته میشود، سیبزمینی و پیاز است.
وی دو محصول سیبزمینی و پیاز جنوب کرمان را در فصل زمستان تنطیم کننده بازار کشور دانست و افزود: در دو فصل پاییز و زمستان عمده پیازی که تولید شده و به صورت تازهخوری مورد استفاده قرار میگیرد، در جنوب کرمان برداشت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان محصول پیاز این منطقه را جزو نوبرانههای فصل پاییز و زمستان دانست که برداشت آن از نیمه دوم آبان آغاز و وارد بازار میشود که این روند تا پایان اردیبهشتماه ادامه دارد.
احمدپور گفت: ما دو فصل کشت در قالب دو طرح استمرار(پاییزه) و عادی(بهاره) داریم و یک دوم پیاز کشور را نیز ما در جنوب کرمان تولید میکنیم و نقشی تعیینکننده در تولید پیاز داریم، زیرا در فصلی این محصول وارد بازار میشود که عملا محصولی در هیچ نقطهای از کشور برداشت نمیشود.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار نوبرانههای زمستان و پاییزه بر بازار گفت: در سطح کشور زمانی که هیچ محصول پیازی تولید نمیشود یا اگر باشد به صورت انبار شده و سردخانهای است و قابلیت تازهخوری ندارد، جنوب کرمان تأمینکننده نیاز اصلی کشور است و در سال جاری ۳۸۵ هزار تن در حالت عادی و در طرح استمرار نیز ۳۸۶ هزار تن تولید پیاز داریم که جمعاً برداشت ما بیش از ۷۵۰ هزار تن است.
رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان اظهار کرد: بعد از پیاز، سیبزمینی جزء محصولات پرطرفدار در سطح کشور است که برداشت از انتهای آذر و اوایل دیماه آغاز و وارد بازار میشود و ۱۴ هزار هکتار سطح زیرکشت داریم و ۱۰۰ هزار تن برداشت خواهیم داشت.
احمدپور به تولید توتفرنگی در جنوب استان کرمان اشاره کرد و گفت: این محصول به صورت گلخانهای عمل میآید و سطح زیرکشت ۴۰۰ هکتاری را به خود اختصاص میدهد و ۱۵ هزار تن توتفرنگی را تولید میکنیم که برداشت آن از اواسط دیماه آغاز شده است.
وی با بیان اینکه تنوع محصولات گلخانهای جنوب کرمان بسیار بالاست، افزود: بیش از ۵۰ درصد این محصولات صادر میشود و ارزآوری خوبی را برای کشور دارد و در برنامه ماست که سطح زیرکشت گلخانههای خود را به علت محدودیتهای آبی، افزایش دهیم.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? نیمی از پیاز موردنیاز کشور در جنوب کرمان تولید میشود
به گزارش نذیر کرمان، تفاهمنامهای برای بهرهبرداری از مرکز رشد مجتمع آموزش عالی زرند با پارک علم و فناوری استان کرمان به امضاء رسید و در این نشست، راههای توسعه فناوری و نوآوری در این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت. حضور مسئولان و تأکید بر اهمیت نوآوری دکتر کاظمی، رئیس پارک علم و فناوری استان […]
به گزارش نذیر کرمان، یکی از مهمترین مؤلفههای سرمایه انسانی، وضعیت سلامت مردم است که متأسفانه ایران در مرز سالمندی قرار دارد. در حالی که موضوع جوانی جمعیت در چند سال آینده میتواند برای ارتقا، رشد و تغییر مدل اقتصادی کشور اهمیت بسزایی داشته باشد. در این گزارش به سراغ مردم رفتیم و نظر آنها […]
به گزارش نذیر کرمان، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان کرمان در گفتگویی با خبرنگاران این مجموعه، بر اهمیت اطلاع رسانی عمومی و آموزش مردم برای پیشگیری از حوادث و افزایش آمادگی برای مقابله با آنها تاکید کرد. نقش رسانه در مدیریت سوانح و حوادث مجید اشرفگنجویی با بیان اینکه ارتباط […]
به گزارش نذیر کرمان، کارشناس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان از وزش باد نسبتا شدید و خیزش گرد و خاک در نیمه غربی، شمال و برخی از مناطق جنوب استان از فردا تا پایان هفته جاری خبر داد. احتمال انتقال ریزگردها، کاهش کیفیت هوا و دید میترا یاوری با اشاره به وضعیت جوی […]
نُه − 2 =