نذیر کرمان/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در شرایطی که شاهد عرضه پیاز سردخانهای هستیم ما پیاز تازه را وارد بازار میکنیم. احمد احمدپور ۱۲ بهمن ماه در حاشیه بازدید از مزارع پیاز خارج از فصل با اشاره به نوبرانههای زمستانه جنوب کرمان گفت: مهمترین محصول جنوب کرمان در فصل زمستان که به […]
نذیر کرمان/کرمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان گفت: در شرایطی که شاهد عرضه پیاز سردخانهای هستیم ما پیاز تازه را وارد بازار میکنیم.
احمد احمدپور ۱۲ بهمن ماه در حاشیه بازدید از مزارع پیاز خارج از فصل با اشاره به نوبرانههای زمستانه جنوب کرمان گفت: مهمترین محصول جنوب کرمان در فصل زمستان که به آنها نوبر گفته میشود، سیبزمینی و پیاز است.
وی دو محصول سیبزمینی و پیاز جنوب کرمان را در فصل زمستان تنطیم کننده بازار کشور دانست و افزود: در دو فصل پاییز و زمستان عمده پیازی که تولید شده و به صورت تازهخوری مورد استفاده قرار میگیرد، در جنوب کرمان برداشت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان محصول پیاز این منطقه را جزو نوبرانههای فصل پاییز و زمستان دانست که برداشت آن از نیمه دوم آبان آغاز و وارد بازار میشود که این روند تا پایان اردیبهشتماه ادامه دارد.
احمدپور گفت: ما دو فصل کشت در قالب دو طرح استمرار(پاییزه) و عادی(بهاره) داریم و یک دوم پیاز کشور را نیز ما در جنوب کرمان تولید میکنیم و نقشی تعیینکننده در تولید پیاز داریم، زیرا در فصلی این محصول وارد بازار میشود که عملا محصولی در هیچ نقطهای از کشور برداشت نمیشود.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار نوبرانههای زمستان و پاییزه بر بازار گفت: در سطح کشور زمانی که هیچ محصول پیازی تولید نمیشود یا اگر باشد به صورت انبار شده و سردخانهای است و قابلیت تازهخوری ندارد، جنوب کرمان تأمینکننده نیاز اصلی کشور است و در سال جاری ۳۸۵ هزار تن در حالت عادی و در طرح استمرار نیز ۳۸۶ هزار تن تولید پیاز داریم که جمعاً برداشت ما بیش از ۷۵۰ هزار تن است.
رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان اظهار کرد: بعد از پیاز، سیبزمینی جزء محصولات پرطرفدار در سطح کشور است که برداشت از انتهای آذر و اوایل دیماه آغاز و وارد بازار میشود و ۱۴ هزار هکتار سطح زیرکشت داریم و ۱۰۰ هزار تن برداشت خواهیم داشت.
احمدپور به تولید توتفرنگی در جنوب استان کرمان اشاره کرد و گفت: این محصول به صورت گلخانهای عمل میآید و سطح زیرکشت ۴۰۰ هکتاری را به خود اختصاص میدهد و ۱۵ هزار تن توتفرنگی را تولید میکنیم که برداشت آن از اواسط دیماه آغاز شده است.
وی با بیان اینکه تنوع محصولات گلخانهای جنوب کرمان بسیار بالاست، افزود: بیش از ۵۰ درصد این محصولات صادر میشود و ارزآوری خوبی را برای کشور دارد و در برنامه ماست که سطح زیرکشت گلخانههای خود را به علت محدودیتهای آبی، افزایش دهیم.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? نیمی از پیاز موردنیاز کشور در جنوب کرمان تولید میشود
دهمین کنفرانس بینالمللی نانوفناوری ایران بهمنماه سال جاری به میزبانی دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان برگزار خواهد شد. دکتر مالک نادری، رئیس انجمن نانوفناوری ایران، در جلسهای در این رابطه در دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان اظهار داشت: این کنفرانس هر سال توسط انجمن نانوفناوری با هدف توسعه فناوری نانو در کشور برگزار میشود. ریاست افتخاری این کنفرانس بر […]
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان زرند با صدور دستوری، مدیران ادارات را به مدیریت بحران و رفع اختلال عبور و مرور و بازگرداندن شهر به شرایط عادی مامور کرد. رضا یعقوبی با اشاره به وضعیت به وجود آمده در زرند در پی بارندگی اظهار داشت: علیرغم پیشبینی و اقدامات صورت گرفته، شاهد ورود حجم بالای […]
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمان از انجام ۸۷۰ هزار سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جادهای استان در سال گذشته خبر داد. علی عبداللهی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲، ۱۴ میلیون مسافر در ۸۷۰ هزار سفر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی در استان کرمان […]
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت شمال استان کرمان از فعال شدن ۴۴ واحد تولیدی راکد، راه اندازی ۱۵۴ واحد تولیدی جدید و ایجاد ۱۲ هزار فرصت شغلی در سال گذشته خبر داد. علیرضا رحمان نژاد در نشست خبری با محوریت گزارش فعالیتهای سال گذشته و برنامه امسال این سازمان اظهار داشت: اطلاع […]
× 6 = fifty four