فعالیت ۶۴ هزار وکیل و کارشناس رسمی قوه قضاییه در کشور

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه گفت: تعداد وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به علاوه کارآموزان آنها در سطح کشور حدود ۶۴ هزار نفر است. داود کرمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه امروز در حاشیه […]


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه گفت: تعداد وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به علاوه کارآموزان آنها در سطح کشور حدود ۶۴ هزار نفر است.

داود کرمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه امروز در حاشیه نشست تخصصی کارآموزان و کارشناسان رسمی منطقه دو در گفت‌وگو با فت فتو در کرمان اظهار داشت: نظام تعلیم و تربیت در هر جامعه عناصر اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و  سیاسی را در افراد درونی کرده و آنها را برای برعهده گرفتن نقش‌های اجتماعی در آینده آماده می‌سازد.  به عبارتی آموزش و فرآیند مهارت‌آموزی استعدادهای بالقوه‌ی عمومی افراد را بالفعل کرده و زمینه‌ساز تحقق حیات اجتماعی و شرکت موثر در جامعه می‌شود. بنابراین هر جامعه برای ادامه حیات خود باید توجه به امر آموزش را در اولویت‌های خود قرار دهد.

 وی بیان داشت: با توجه به دستور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، ضرورت و اهمیت بحث آموزش و مهارت‌افزایی برای کارآموزان و کارشناسان رسمی دادگستری در اولویت کاری این مرکز قرار گرفته و به همین جهت ما در دو مرحله به وظیفه ذاتی و تکلیف قانونی خود که قانون‌گذار بر عهده ما گذاشته است، عمل خواهیم کرد که در مرحله نخست اعتقاد به پیشگیری داریم.

کرمی ادامه داد: به همین منظور به‌دنبال آن هستیم با تمام توان در سطح جامعه ظهور و بروز پیدا کنیم و مشاوره‌های حقوقی لازم را به آحاد مردم انتقال دهیم، به نحوی که با عملکرد مناسب خود از تشکیل پرونده‌های جدید در قوه قضائیه جلوگیری کنیم و در مرحله دوم یعنی پس از طرح پرونده‌های حقوقی و کیفری در محاکم‌ قضایی به‌دنبال آن هستیم تا با عملکرد مطلوب وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده مرکز به تحقق عدالت و تسریع در تعیین‌تکلیف پرونده‌های باز در قوه کمک نماییم.

  معاون مرکز وکلا قوه قضاییه گفت: اصلی‌ترین هدف ما در مرکز بحث آموزش‌های کاربردی است تا وکلا و کارشناسان رسمی به فراخور مسؤولیت خود در سطح جامعه تاثیرگذاری بیشتری داشته باشند و به همین منظور بنا به دستور موکد رئیس مرکز در حال حاضر وکلا و کارشناسان مرکز با تعامل و همفکری خود با حضور در مساجد مشاوره حقوقی ارائه می‌دهند، به‌نحوی که مردم و نمازگزاران بتوانند مشکلات حقوقی و سوالات خود را در مساجد با حضور وکلا مطرح کنند.

وی افزود: همچنین مرکز برای گسترش مفاهیم حقوقی و آگاهی‌بخشی بیشتر در سطح جامعه در پی آن هستیم مفاهیم حقوقی مورد نیاز به ویژه در آموزش و پرورش در تمامی مقاطع تحصیلی احصاء و ارائه شوند.

کرمی بیان داشت: باید مردم را نسبت به مسائل حقوقی آگاه کنیم و حتی با ساخت انیمیشن و کلیپ‌های آموزشی در پارک‌ها و مکان های عمومی مردم را نسبت به مسائل حقوقی روز و مخاطرات ناشی از عدم اطلاع از آنها آموزش دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه یادآور شد: مهم‌ترین رسالت انبیاء تحقق عدالت است و هنگامی که یک بی‌عدالتی و ظلم اتفاق می‌افتد، اعضای مرکز اعم از مشاوران خانواده در حوزه مسائل خانواده و جلوگیری از طلاق‌های بی‌مورد، کارشناسان رسمی در پرونده‌هایی که قضات محترم بر اساس گزارش آنها می‌خواهند نسبت به صدور رای اقدام کنند یا وکلایی که در پی احقاق حق موکلان هستند، همگی به‌دنبال تحقق عدالت هستند.

 کرمی عنوان کرد: تعداد وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به علاوه کارآموزان آنها در سطح کشور حدود ۶۴ هزار نفر هستند و با توجه به ماده ۵ مجوزهای کسب کار مصوب اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی، به‌نظر می‌رسد، در آزمون‌های آینده تعداد بیشتری نیز جذب شوند.

انتهای پیام/۲۶۵۵/ب

 





فعالیت ۶۴ هزار وکیل و کارشناس رسمی قوه قضاییه در کشور

منبع: فــارس
? فعالیت ۶۴ هزار وکیل و کارشناس رسمی قوه قضاییه در کشور