نذیر کرمان/کرمان مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان انار گفت: جشنواره پسته اکبری که با حضور مسئولان و جمعی از مردم و گردشگران به مدت چهار روز در این شهرستان آغاز شده بود، به کار خود پایان داد. محسن منصورآبادی امروز دوم آبان ماه در تشریح این خبر اظهار کرد: شهرستان انار از مراکز اصلی […]
نذیر کرمان/کرمان مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان انار گفت: جشنواره پسته اکبری که با حضور مسئولان و جمعی از مردم و گردشگران به مدت چهار روز در این شهرستان آغاز شده بود، به کار خود پایان داد.
محسن منصورآبادی امروز دوم آبان ماه در تشریح این خبر اظهار کرد: شهرستان انار از مراکز اصلی تولید پسته اکبری در کشور است و کشاورزان این منطقه نیز سالانه نزدیک به ۲۰ هزار تن پسته اکبری تولید میکنند.
وی ادامه داد: بیشترین پسته شهرستان انار به روسیه، آلمان، ترکیه، عراق، امارات و شمار دیگری از کشورها صادر و درصدی هم در بازار داخلی عرضه میشود که در بین انواع پستهها بیشترین تقاضا را دارد.
منصورآبادی گفت: هدف از برگزاری این جشنواره، ثبت پسته اکبری انار در فهرست آثار ملی کشور و جذب بیشتر گردشگران است.
نان کرنوی انار رتبه دوم کشوری را کسب کرد
مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان انار در ادامه گفت: نان کرنوی شهرستان انار در اولین جشنواره ملی نان که در کرمان برگزار شد، رتبه دوم را کسب کرد و استانهای سیستان و بلوچستان و کهگیلویه و بویراحمد نیز به ترتیب رتبههای اول و سوم را به دست آوردند.
وی با اشاره به اینکه انار یکی از شهرستانهایی است که پخت نان کرنو از قدیم الایام در آن رواج داشته، اظهار کرد: قدیمیترین آثار تنور پخت نان کرنو در ارگ تاریخی انار قرار دارد که مربوط به دوره ساسانیان است.
منصورآبادی ادامه داد: هنوز بقایای تنور نان کرنو در این ارگ تاریخی وجود دارد. علاوه بر این، در یکی از خانههای تاریخی انار به نام خانه خادم آستانه که پیشینه آن به دوره زندیه باز میگردد، هنوز بقایای «سازه گلی کرنو» وجود دارد. این شواهد نشان میدهد که نان کونو در انار قدمتی به درازای تاریخ دارد.
وی گفت: طریقه پخت نان کرنو محلی به این صورت است که اول آرد محلی را با آب و خمیر مایه محلی خمیر میکنند و بعد از حدود ۴۰ دقیقه که خمیر آماده شد، کرنو را به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با هیزم آتش گرم میکنند و بعد از چانه گرفتن چانهها را داخل کرنو میگذارند و حدود ۳۰ دقیقه که تمام نان، مغز پخت شد، نان را بیرون میآورند.
انتهای پیام
منبع: ایـسنا ? جشنواره پسته اکبری در شهرستان انار به کار خود پایان داد
نذیر کرمان: در پی وقوع سرقتهای سریالی طلا از زنان سالخورده در سطح شهرستان کرمان، کارآگاهان پلیس آگاهی با تلاش شبانهروزی موفق به شناسایی و دستگیری اعضای باند سارقان شدند. سارقان با سوء استفاده از اعتماد زنان سالخورده سرهنگ محسن محسنی فرد، معاون عملیات پلیس آگاهی فراجا، در تشریح جزئیات این خبر گفت: سارقان با […]
نذیر کرمان: در بیستوششمین جشنواره خیران مدرسهساز استان کرمان، مدیرکل حراست سازمان نوسازی مدارس کشور و مدیرعامل جامعه خیران مدرسهساز کشور از نقش بیبدیل خیران در ساختوساز مدارس و تعالی آموزش و پرورش سخن گفتند. ۱۱ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری خیران در مدرسهسازی کیقباد بابایی شهرکی، مدیرکل حراست سازمان نوسازی مدارس کشور، با اشاره به […]
به گزارش نذیر کرمان، رئیس ستاد انتخابات استان کرمان از به روزرسانی اطلس امنیتی انتخابات استان خبر داد و گفت: انتخابات ریاست جمهوری ۱۴ام در ۲۴۳۸ شعبه اخذ رای برگزار خواهد شد. جزئیات زمانبندی انتخابات: آغاز فرایند: ۶ خردادماه ۱۴۰۳ با دستور وزیر کشور تشکیل هیئتهای اجرایی: ۱۰ خردادماه ۱۴۰۳ ثبتنام داوطلبان: ۱۰ تا ۱۴ […]
به گزارش نذیر کرمان، اداره کل هواشناسی استان کرمان از امروز (دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳) به علت پیش بینی وزش باد و بروز پدیده گرد و خاک در اکثر مناطق استان، هشدار سطح زرد صادر کرده است. وزش باد و گرد و خاک در اکثر مناطق استان کرمان: زمان: از امروز تا اوایل هفته آینده […]
× هشت = چهل