بر مدار عاطفه؛ از مصطفی تا قاسم/ نائب‌الزیاره یار باشیم

قاسمِ علی همان مصطفی روح‌الله و سلیمانیِ رهبر همان چمرانِ امام است، بعد از شهادت او بی‌قراری حضرت آقا را حس کرده‌ایم، حالا در آستانه سومین سالگرد شهادت این مرید عاشق، یادمان نرود که مرادمان را در کنار مزار سربازشان یاد کنیم و نائب‌الزیاره ایشان باشیم. فت فتو_کرمان؛ آمنه شهریارپناه: در طول تاریخ انسان‌هایی که […]


قاسمِ علی همان مصطفی روح‌الله و سلیمانیِ رهبر همان چمرانِ امام است، بعد از شهادت او بی‌قراری حضرت آقا را حس کرده‌ایم، حالا در آستانه سومین سالگرد شهادت این مرید عاشق، یادمان نرود که مرادمان را در کنار مزار سربازشان یاد کنیم و نائب‌الزیاره ایشان باشیم.

فت فتو_کرمان؛ آمنه شهریارپناه: در طول تاریخ انسان‌هایی که ظهور و بروز کردند و بی‌منت کار کردند کم نیستند، همین‌طور نمونه‌های بسیاری از مرادهایی داریم که مریدان‌شان را عاشق بودند. مثال‌هایش در تاریخ هست، در پیشینه دور و دراز ایران وجود داشته در تاریخ اسلام هم زیاد می‌بینیم.

جمهوری اسلامی هم این نمونه‌ها را به خود دیده؛ امامین انقلاب مرید کم نداشتند، اما محبت برخی از آنان طوری دیگر به دلشان می‌نشست. خمینی کبیر عشق چمران را دیدند، باورش کردند و عاشقش شدند، کسی که زندگی شاهانه خود در آمریکا را رها کرد و چریک ایشان شد، وقتی پا در جبهه‌های جنگ می‌گذاشت، پیر خمین نگرانش می‌شدند و برای سلامتی‌اش دست به دعا بر می‌داشتند، اگر مصطفی در کوران جنگ کارش طول می‌کشید و مدتی به دیدار حضرت نمی‌آمد، امام برایش پیغام می‌گذاشتند، روزی فرزندشان حاج‌احمدآقا را مأمور کردند و به او گفتند با جبهه تماس بگیر، چمران را پیدا کن و بگو «دلم برایش تنگ شده، بیاید ببینمش …»

شهادت دکتر مصطفی چمران روی امام‌خمینی(ره) تاثیر عاطفی عمیقی می‌گذارد، ایشان برای خودشان هم چنین آرزویی داشتند و به نوعی اعلام کردند که دوست دارند مثل چمران به دیدار معبود بروند و در صحیفه خود نیز آن را آورده‌اند. بعد از امام در رفتار حضرت‌آقا هم نشانه‌هایی وجود دارد که چه کسی را دوست‌تر می‌دارند. در عکس‌های دو نفره‌ای که از آن‌ها منتشر می‌شد، برق چشمان آقا را حتی در عکس هم می‌توانستیم ببینیم.

آری قاسمِ علی همان مصطفی روح‌الله و سلیمانیِ رهبر همان چمرانِ امام است. وقتی آقا می‌فرمایند «در سخنرانی‌ها باید چشم می‌چرخاندم تا آقای سلیمانی را پیدا کنم»، ظاهر این جمله مخفی شدن حاج‌قاسم و دوری از دیده شدن را نشان می‌دهد، اما در واقع باید بدانیم که امام خامنه‌ای در جلسات دنبال او می‌گشته‌اند تا پیدایش کنند و آن را هر چند با فاصله ببینند.

شهادت سردار سلیمانی نیز تاثیر عاطفی عمیقی روی رهبر انقلاب می‌گذارد و در جایی می‌فرمایند آن عزیزشان را هرگز فراموش نخواهند کرد. هر صفت خوب و شایسته‌ای که فکرش را بکنیم برای حاج‌قاسم به کار برده‌اند، قهرمان امت اسلام، چهره درخشان، قهرمان ملت ایران، شجاع، مقاوم، بادرایت، باهوش، فداکار، نوع‌دوست، دارای اخلاص، دارای معنویت، آخرت‌جو، پیروزِ جهاد اکبر، مجاهد فی سبیل الله، با تدبیر، مسلط، پایبند به خط نورانی امام و قوی‌ترین فرمانده مبارزه با تروریسم برخی از آنها هستند.

امام دوران از تحسین او هم سخن گفته‌اند «بنده قلباً و زباناً او را تحسین می‌کردم، اما امروز در مقابل آنچه او سرمنشأ آن شد و برای کشور بلکه برای منطقه به وجود آورد، در مقابل او من تعظیم می‌کنم.»

از شهادت سردار سلیمانی سه سال می‌گذرد و در همه این مدت بی‌قراری حضرت‌آقا را برای جای خالی این ابرمرد جبهه مقاومت حس کرده‌ایم، بغض و اشک ایشان را دیده‌ایم، صدای شکستن قلبشان را شنیده و آه بلندشان به گوش‌مان رسیده است، تا جایی که بارها از مردم خواسته‌اند برای حاج‌قاسم فاتحه‌ای بخوانند.

حالا در آستانه سومین سالگرد شهادت این مرید عاشق، یادمان نرود که مرادمان را در کنار مزار سربازشان یاد کنیم و نائب‌الزیاره ایشان باشیم. به جای امام هم فاتحه‌ای بخوانیم و برای دل بی‌قرار ایشان دعا کنیم.

پایان پیام/۸۰۰۶۵/ب





بر مدار عاطفه؛ از مصطفی تا قاسم/ نائب‌الزیاره یار باشیم

منبع: فــارس
? بر مدار عاطفه؛ از مصطفی تا قاسم/ نائب‌الزیاره یار باشیم