نشست «نقش جبهه مقاومت اسلامی در حکمرانی قرآنی»: بازخوانی اندیشه امام موسی صدر و رهبر معظم انقلاب

نشست «نقش جبهه مقاومت اسلامی در حکمرانی قرآنی» از سلسله نشست‌های تخصصی نظام تربیتی مدیران حکمران قرآنی با حضور جمعی از کارشناسان و فعالان حوزه فلسطین از سوی بنیادقرآن در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

به گزارش نذیر کرمان، نشست تخصصی «نقش جبهه مقاومت اسلامی در حکمرانی قرآنی» از سلسله نشست‌های نظام تربیتی مدیران حکمران قرآنی با حضور جمعی از کارشناسان و فعالان حوزه فلسطین در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید مهدی حسین‌زاده، دبیرکل بنیاد قرآن، در این نشست با اشاره به اهمیت اسوه‌سازی در حکمرانی، به سیره پیامبران و ائمه معصومین (ع) و نیز امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب به عنوان الگوهای حکمرانی قرآنی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه جبهه مقاومت اسلامی تجلی‌گاه حکمرانی قرآنی در عصر حاضر است، به نقش امام موسی صدر در تاسیس این جبهه و اندیشه‌های ایشان در زمینه حکمرانی دینی پرداخت.

حسین‌زاده، عدالت، عقلانیت و معنویت را سه رکن اصلی حکمرانی قرآنی دانست و تاکید کرد که جبهه مقاومت با الهام از تعالیم اسلام، در پی تحقق این آرمان در سطح منطقه و جهان است.

مهدی شکیبایی، فعال حوزه فلسطین و رئیس فرهنگسرای رسانه، نیز در این نشست با اشاره به سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی، او را مصداق بارزی از هنرمندان متعهد به جبهه مقاومت اسلامی دانست.

مجتبی رحماندوست، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در ادامه این نشست، با تاکید بر نقش مردم در حکمرانی قرآنی، گفت: “اگر حکمرانی بخواهد قرآنی باشد و جبهه مقاومت ماندگار باشد، باید مبنای دلی و اعتقادات دینی و دلی داشته باشد.”

وی با اشاره به نمونه‌هایی از حضور دلی مردم در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، تصریح کرد: “بنابراین اگر دنبال عدالت اجتماعی باشیم، مردم با تمام وجود و اعتقاد، دلشان را برای نظام می‌آورند.”

محمدرضا باقری، سفیر و معاون سابق وزارت امور خارجه، نیز در این نشست به تبیین مکتب امام خمینی (ره) به عنوان مکتب مقاومت پرداخت.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد “مکتب امام خمینی (ره)، مکتب مقاومت”، گفت: “جبهه حق با تمام فراز و فرود روبه پیشرفت و پیروزی است. جبهه حق، تنها راه ممکن، پیروزی است.”

مهدی فیروزان، داماد خانواده صدر، نیز در این نشست به تبیین اندیشه‌های امام موسی صدر در زمینه حکمرانی قرآنی پرداخت.

وی با تاکید بر جامعیت قرآن کریم، گفت: “امام موسی صدر قائل به این بودند که چیزی جز عمل ما سرنوشت ما را نمی‌سازد. فکر، رفتار و گفتار عمل است. ایشان معتقد بودند سرنوشت هیچ قومی رقم نخورد مگر با عمل آن قوم.”

فیروزان، امام موسی صدر را موسس مقاومت اسلامی دانست و گفت: “تئوری امام موسی صدر درباره مقاومت این بود که کیان صهیونیسم در برابر اسلام و عرب ایستاده است. امام موسی صدر معتقد بود اسرائیل با رسانه، اقتصاد، فرهنگ و تحریف دین به سراغ جوامع ما آمده است. ما باید مجتمع مقاوم بسازیم، بنابراین افکار و عقیده‌ها و عمل خود را باید مقاوم کنیم.”

در پایان این نشست، از پوستر جبهه مقاومت و نشریه آموزشی امام موسی صدر رونمایی شد. همچنین دو کتاب “تشکیلات نظامی – امنیتی رژیم صهیونیستی؛ دیدگاهی نظری و تطبیقی” و “هاسبارای اسرائیلی؛ دیپلماسی عمومی و اقناع سازی” که از آثار اندیشکده تقابل بنیاد قرآن هستند، به حضار معرفی شد.

کلمات کلیدی: حکمرانی قرآنی، جبهه مقاومت اسلامی، امام موسی صدر، رهبر معظم انقلاب، بنیاد قرآن، اندیشکده تقابل، مقاومت، فلسطین، اسرائیل

English Title:

“The Role of the Islamic Resistance Front in Quranic Governance”: Revisiting the Thoughts of Imam Musa Sadr and the Supreme Leader

بنیاد قرآن نشست تخصصی «نقش جبهه مقاومت اسلامی در حکمرانی قرآنی» را برگزار کرد

منبع: بــرنا
? بنیاد قرآن نشست تخصصی «نقش جبهه مقاومت اسلامی در حکمرانی قرآنی» را برگزار کرد