کمبود انبار از مشکلات جدی برای ساماندهی اموال تملیکی است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کرمان گفت: کمبود انبار و فضای فیزیکی یکی از مشکلاتیست که سالهای متعدد سازمان اموال تملیکی با آن روبهرو است. به گزارش نذیر کرمان از کرمان، علیبیگ زاده معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کرمان امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی […]
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کرمان گفت: کمبود انبار و فضای فیزیکی یکی از مشکلاتیست که سالهای متعدد سازمان اموال تملیکی با آن روبهرو است.
به گزارش نذیر کرمان از کرمان، علیبیگ زاده معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کرمان امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان کرمان اظهار داشت: اگر بهدنبال رضایتمندی مردم در زمینه ارائه خدمات هستیم،در تحول نظام اداری باید سرعت، دقت و صحت و بستر همه اینها، که دولت الکترونیک است را ایجاد کنیم تا در کوتاهترین زمان ممکن خدمات مورد نیاز مردم به آنها ارائه شود.
وی عنوان کرد: اگر اتصال برخط برقرار نباشد رضایتمندی لازم در بین مردم ایجاد نمیشود و خواهش داریم این موضوع جدی گرفته شود و خدمات بهتری در شأن مردم که در همه صحنهها پای ارزشهای نظام و انقلاب و رهنمودهای امامین انقلاب ایستادهاند، ارائه دهیم و اینها از برنامههای نظام تحول اداری است که در دولت مردمی برای اجرا ابلاغ شده است.
بیگزاده گفت: کمبود انبار و فضای فیزیکی یکی از مشکلاتیست که سالهای متعدد سازمان اموال تملیکی با آن روبهرو است.
وی افزود: بعضاً در انبارهای سازمان املاک تملیکی میبینیم برخی از کالاهای با ارزش بهدلیل نبود فضای مناسب رو به نابودیاند و دیگر قابل استفاده نیستند و اگر بخواهیم در شرایط فعلی ارز این کالاها را تامین و وارد کشور کنیم ،به منابع زیادی نیاز داریم، به همین دلیل ضرورت دارد در استان کرمان انبار و فضای فیزیکی برای سازمان اموال تملیکی ایجاد شود.
بیگزاده تاکید کرد: در حال حاضر ۴۵ درصد چارت دستگاههای اجرایی استان پر است و ۵۵ درصد چارت دستگاههای اجرایی استان کرمان خالی از نیرو است و با این کمبود باز دستگاههای اجرایی در راستایی خدمترسانی به نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمام توان به کار خود ادامه می دهند.
وی با اشاره به اینکه کمبود نیروی انسانی در دستگاههای اجرایی در مناطق محروم ما بیشتر مشهود است، ادامه داد: در برخی مناطق استان از جمله جنوب، شهرستانهای رابر، ارزوئیه و دیگر شهرها دستگاههای اجرایی با ۳۰ درصد ظرفیت نیروی انسانی خود خدمات به مردم ارائه میدهند.
کسب رتبه برتر استان کرمان در جذب سرمایهگذاری خارجی
صادق سلطانینژاد نیز اظهار داشت: ما در سطح استان کرمان ۱۹ شهرک صنعتی و ۲۴ ناحیه صنعتی داریم و تولید ناخالص استان چیزی نزدیک به ۲۸۵هزار میلیارد تومان و ۴ در صد jpd کشور متعلق به استان کرمان است.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد استان کرمان یک اقتصاد رو به رشد و نسبتا پایدار است، گفت: به دلیل اینکه منابع طبیعی و خدادادی و ظرفیت و پتانسیلهایی که در بخشهای کشاورزی، صنعت، معدن و خدمات در سطح استان کرمان وجود دارد، این استان از برخی از استانهای دیگر کشور متمایز است.
سلطانینژاد تصریح کرد: سهم کشاورزی استان کرمان در GPD بخش کشاورزی ۲۱ درصد، بخش صنعت ۲۳ درصد، بخش خدمات ۳۸ درصد و معادن ۱۸ درصد است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان تاکید کرد: پتانسیلهای فوقالعادهای در استان کرمان از جمله ۴۹ ماده معدنی با ذخیره ۵.۸ میلیارد تن، بزرگترین معادن مس و سنگ آهن، تولید ۷۰ نوع محصول زراعی در بخش کشاورزی و ۵۴ محصول باغی وجود دارد.
وی بیان داشت: در زمینه تولید پسته ،خرما رتبه اول و مرکبات، محصولات گلخانهای جزو رتبههای برتر کشور هستیم و همچنین در زمینه کشت و تولید گل محمدی رتبه دوم کشور را به خود اختصاص دادهایم.
سلطانینژاد عنوان کرد: استان کرمان سال گذشته در زمینه جذب سرمایهگذاری خارجی در کشور رتبه اول را کسب کرده است و تا پایان تیرماه سال جاری جزء استانهای برتر کشور در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین برنامههای راهبردی وزیر اقتصاد، تفویض اختیارات است، گفت: یکی از حوزههایی که بیشترین اختیار به استانها واگذار شده، در اموال تملیکی است.
به گزارش فارس، در پایان این مراسم از زحمات یوسفیپور مدیرکل قبلی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی تقدیر و آقای سامنژاد بهعنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
پایان پیام/۸۰۰۱۸/ب


کمبود انبار از مشکلات جدی برای ساماندهی اموال تملیکی است
منبع: فــارس
? کمبود انبار از مشکلات جدی برای ساماندهی اموال تملیکی است
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0