فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه در تعزیرات حکومتی با کمبود نیروی انسانی روبهرو هستیم،گفت:«بیش از ۱۰۰ هزار واحد صنفی و چند ۱۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی در استان کرمان داریم که نظارت بر آنها در توان ما نیست و نیازمند همکاری و مشارکت مردم هستیم». ارسلان میری […]
فردایکرمان – گروه اقتصاد: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه در تعزیرات حکومتی با کمبود نیروی انسانی روبهرو هستیم،گفت:«بیش از ۱۰۰ هزار واحد صنفی و چند ۱۰ هزار واحد صنعتی و تولیدی در استان کرمان داریم که نظارت بر آنها در توان ما نیست و نیازمند همکاری و مشارکت مردم هستیم».
ارسلان میری در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه ۱۹ آبانماه کرمان با اشاره به اینکه مردم میتوانند در صورت مشاهدۀ تخلفات اقتصادی در بازار و واحدهای صنفی،تخلف را به سامانۀ ۱۳۵ و یا سامانۀ ۱۲۴ گزارش دهند،افزود:«احتکار،گرانفروشی و کمفروشی از تخلفاتی است که در تعزیرات به آنها رسیدگی میشود».
وی با اشاره به اینکه خط مقدم کنترل بر بازار و قیمتها،کسبه و بازاریان هستند،تاکید کرد:«وزارت صنعت،معدن و تجارت نیز در این زمینه فعال است و در استانها نیز ادارات کل صمت نظارت بر بازار را پیگیری میکنند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم کرمان،وی در ادامه با اشاره به دستگاههایی که متولی کنترل و نظارت بر امور اقتصادی هستند،بیان کرد:«اولین تشکل غیردولتی مسئول بازرسی و نظارت بر بازار،اتحادیهها و اتاق اصناف است».
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه اتحادیههای صنفی واحدهای دارای اهداف مشترک هستند،ادامه داد:«اتاق اصناف از چندین اتحادیه تشکیل شده و در واقع همۀ اینها از کسبه و بازاریان هستند و وظیفه دارند که نظارت و کنترل بر امور صنفی و بازار را به خوبی انجام بدهند».
میری با بیان اینکه تامین کالاهای اساسی و مایحتاج روزانۀ مردم برعهدۀ جهاد کشاورزی است،افزود:«دانشگاههای علومپزشکی متولی تامین دارو و نظارت بر داروخانهها و در واقع درمان و سلامت مردم هستند و تخلفات را برای رسیدگی به سازمان تعزیرات حکومتی گزارش میدهند».
وی با اشاره به اینکه پیگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز وظیفۀ نیروی انتظامی و دستگاههای امنیتی است،ادامه داد:«تصور مردم این است که تعزیرات حکومتی مسئول کشف و رسیدگی به این تخلفات است که تصور اشتباهی است».
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه ما بازرس برای حضور و نظارت بر بازار نداریم و وظیفۀ ما رسیدگی به تخلفاتی است که به تعزیرات گزارش میشود،گفت:«برخورد سلبی را حلقۀ آخر میدانیم و پیشگیری از وقوع تخلفات اهمیت دارد که باید در قوانین مجلس پیگیری شود».
وی ادامه داد:«گرانی با گرانفروشی متفاوت است؛ بیانضباطی مالی در برخی بنگاههای اقتصادی وجود دارد اما گرانفروشی در جامعه اسلامی هیچ جایگاهی نداشته و یک پدیدۀ زشت است».
میری با بیان اینکه از تمام فعالان اقتصادی درخواست داریم که اطلاعات حقوقی و قانونی خود را افزایش دهند چراکه قانونگریزی مجازات دارد و از این رو حتماً باید به قانون نظام صنفی اشراف داشته باشند،افزود:«اصناف وظیفه دارند به خریداران فاکتور ارائه کنند و برچسب قیمت داشته باشند». /پ
کسبه خط مقدم کنترل بازار و قیمتها هستند
منبع:خبر کرمان ?
:اخبار استان کرمان – اقتصادی
این مطلب بدون برچسب می باشد.
بر اساس مصوبات کارگروه بازگشت ارز، از تاریخ یکم بهمن ماه عرضه ارز حاصل از صادرات خود در بازار تجاری مرکزمبادله الزامی شد. نذیر کرمان، مصوبات بیست و هفتمین نشست کارگروه ارز حاصل از صادرات ابلاغ شد. در این مصوبات آمده است، با توجه به راه اندازی بازار ارز تجاری مقرر گردید کلیه صادر کنندگان […]
ناظر گمرکات آذربایجان غربی از ترانزیت خارجی مبدا و مقصد دو میلیون و ۶۶۰ هزار تن کالا از مبادی رسمی و گمرکات استان در طول ۹ ماهه گذشته سال جاری خبر داد. نذیر کرمان، خالد جنگجو اظهار کرد: آذربایجان غربی سهم ۲۵ درصدی در تجارت را دارد و در این راستا ۹ ماهه گذشته سال […]
عضو هیات مدیره انجمن صنایع روغن نباتی ایران از کاهش ۳۲ درصدی واردات روغن خام به کشور خبر داد و خواستار اقدامات فوری دستگاههای مسئول از جمله وزارت جهاد کشاورزی در این حوزه شد. نذیر کرمان، محمد مختاریانی روز جمعه با بیان اینکه تا پایان آذرماه امسال ۵۲۰ هزار تن کاهش واردات روغن نباتی داشتیم، […]
طبق آمار و اطلاعات رسمی، بیش از ۷۰ درصد گاز کشور در نیمه شمال کشور که سردتر و صنعتیتر است مصرف میشود. نذیر کرمان، استانهای تهران و البرز بهتنهایی ۳۰ درصد مصرف گاز خانگی کشور را به خود اختصاص دادهاند. ۵ استان پرمصرف گاز به ترتیب استانهای تهران، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و مازندران […]
8 − 7 =