کاهش تصادفات در کرمان/ در ۳۴ درصد تصادفات سنین بین ۱۳ تا ۱۹ سال راننده هستند

فت فتو/کرمان سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: ۸۵ درصد جان‌باختگان ما مرد هستند و ۶۸ درصد از این تصادفات به موتور سیکلت‌ها اختصاص داده می‌شود؛ ۷۶ درصد تصادفات در خیابان‌ها اصلی اتفاق افتاده و بیشترین بازه زمانی بین ساعات ۲۰ تا ۲۴ است؛ ۳۴ درصد تصادفات در سنین بین ۱۳ تا ۱۹ […]

فت فتو/کرمان سرپرست پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: ۸۵ درصد جان‌باختگان ما مرد هستند و ۶۸ درصد از این تصادفات به موتور سیکلت‌ها اختصاص داده می‌شود؛ ۷۶ درصد تصادفات در خیابان‌ها اصلی اتفاق افتاده و بیشترین بازه زمانی بین ساعات ۲۰ تا ۲۴ است؛ ۳۴ درصد تصادفات در سنین بین ۱۳ تا ۱۹ سال است.

سرهنگ امیر معین‌الدینی در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع عملکرد واحدهای خدمات رسان راهور، آمار تصادفات درون شهری استان همراه با تحلیل علل وقوع و راهکارهای کاهش تصادفات و سایر اقدامات پلیس راهور از ابتدای سال تاکنون بیان کرد: تا الان مشخص نیست به صورت پیاده برگزار شود یا خودرویی اما در هر صورت ما آمادگی انجام آن را در هر دو صورت داریم و احتمالا خودرویی شدن آن با توجه به روند کرونا بیشتر است.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین اقدامات پلیس راهور کرمان کاهش تصادفات است به طوری که استان کرمان جزء رتبه‌های اول تا هشتم کشور در روند کاهشی تصادفات است.
معین‌الدینی ادامه داد: شش ماه متوالی است که روند کاهش تصادفات را مشاهده می‌کنیم اما با وجود کرونا شاهد هستیم سفرهای مردم عادی شده و همه در حال زندگی عادی هستند، دیگر کسی دستورالعمل‌ها را رعایت نمی‌کند و هیچ محدودیت تردد یا صنفی وجود ندارد.
وی در خصوص ارائه گزارش فوتی‌های تصادف اضافه کرد: در سال گذشته در تیرماه ۱۸ نفر فوتی و در خرداد ماه ۲۳ نفر فوتی درون‌شهری را تجربه کردیم که دلیل آن می‌تواند قرار داشتن در فصل تابستان و پیک‌ مسافرت‌ها هستیم که در همین ماه‌ها در سال جاری شاهد کاهش هستیم.
معین‌الدینی اضافه کرد: پلیس راهور کاملا جزئی عمل کرده و حتی می‌توانیم روز هفته و ساعات دقیق تصادفات را اعلام کنیم به همین دلیل هدف‌گذاری را در آن قسمت انجام دادیم.
وی در ادامه گفت: امسال اداره فرهنگی ترافیک پلیس راهور یکی از سه پلیس برتر نیروی انتظامی شد و این به آسانی به دست نمی‌آید؛ ازجمله اقدامات آن می‌توان به حضور در برنامه شاد و فرهنگی‌سازی و اهدای بیش از ۲۰۰ عدد کلاه ایمنی که هر کدام نزدیک به ۵۰۰ هزارتومان قیمت دارد اشاره کرد.
معین‌الدینی عنوان کرد: تصادفات را با یک ماه و دوماه نمی‌توان کاهش داد و برای کاهش آن تلاش‌های بسیاری شده که از مهم‌ترین آن‌ها اصلاح نقاط حادثه‌خیز و مسئولیت‌سازی برای ارگان‌های دخیل در ترافیک شهری است.
وی در ادامه گفت: بیش از ۳۲ دستگاه و سازمان در ترافیک و تصادفات دخیل هستند که هر کدام اگر سهم‌شان را به درستی انجام دهند شاید روزی بیاید که تصادفات نداشته باشیم.
معین‌الدینی با تشکر از صدا و سیما، شهرداری و استانداری به عنوان سه ارگانی که بهترین عملکرد را داشتند گفت: شورای راهبری استان در استانداری هر ۶ ماه باید انجام شود که ۶ ماه اول انجام شد و مصوبات جدی به فرمانداران داده شد: بعضی مصوبات قبلی سنگین بوده و شاید در کوتاه مدت قابل اجرا نبود اما مصوبات جدید به درستی داده می‌شود؛ در ۶ ماهه دوم نیز جمع‌بندی عملکرد قبل از ۱۵ اسفند انجام خواهد شد.
وی در رابطه با اصلاح نقاط حادثه‌خیز افزود: بیشترین نقاطی که تصادفات در آن‌ها اتفاق میفتد را نقاط حادثه‌خیز می‌گویند که ۱۶ درصد فوتی، ۸ درصد تصادفات جمعی و ۵۷ درصد خسارات در این نقاط بوده است؛ نقاط حادثه‌خیز استان کرمان ۱۰۳ مورد بوده که ۷۵ مورد آن هنوز اصلاح نشده و برخی در حال انجام است.
وی ضمن تشکر از استانداری تصریح کرد: جلسات شورای ترافیک استانداری با حضور آقای موسوی معاونت عمرانی استانداری انجام می‌شود و متشکریم که به صورت جدی پیگیری می‌کنند و درک بالایی از مشکلات ترافیکی دارند.
معین‌الدینی اظهار کرد: دوریین‌های ثبت تخلفات نزدیک به ۳۵ مورد هستند که شرکتی که باید کالیبره و تایید کند دو هفته قبل به کرمان آمد و طبق صحبت‌های انجام شده کد پلیس به آن‌ها داده می‌شود و اصطکاک با پلیس به این نحو کاهش پیدا می‌کند؛ همچین فایده دیگر این کار افزایش نیروهای ثبت تخلفات و ازاد شدن نیروی انسانی برای پوشش نقاط دیگر است.
وی در رابطه با تخلف ایستادن و توقف کامیون‌ها در شهر گفت: جریمه پلیس برای توقف ۲۴ ساعته دیگر جوابگو نیست و شهرداری باید برای این‌ها مکان مناسبی مشخص کند؛ این دغدغه برای پلیس وجود دارد اما سازمان‌های متولی برخی کوتاهی می‌کنند.
معین‌الدینی با بیان اینکه در ده ماهه سال ۹۹، ۱۶۲ مورد فوتی ثبت شده که امسال یک نفر افزایش داشته است گفت: ۸۵ درصد جان‌باختگان ما مرد هستند و ۶۸ درصد از این تصادفات به موتور سیکلت‌ها اختصاص داده می‌شود؛ ۷۶ درصد تصادفات در خیابان‌ها اصلی اتفاق افتاده و بیشترین بازه زمانی بین ساعات ۲۰ تا ۲۴ است؛ ۳۴ درصد تصادفات در سنین بین ۱۳ تا ۱۹ سال است.
وی بر منسوخ شدن قبوض اخطاریه دستی یا کاغذی تأکید کرد و گفت: دست‌افزار در اختیار پلیس قرار داده شده و با وارد کردن مشخصات ماشین تمام تخلفات و موارد خودرو مشخص می‌شود بنابراین صرف نبودن قبض جریمه بر شیشه ماشین‌ها دلیل بر مجوز پارک در مکان‌های ممنوعه نیست.
معین‌الدینی خاطرنشان کرد: ۲۷۹ هزار و ۷۸۲ مورد نسبت به سال قبل مدت مشابه ما افزایش برخورد با تخلفات را داریم؛ ۱۶ هزار و ۵۶۷  فقره تخلفات دوبله، ۲۲ درصد برخورد با معابر شهری و ۲۲ درصد برخورد با تخلفات ماشین‌های سنگین نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد.
وی تصریح کرد: پلیس نمی‌تواند دست روی دست بگذارد اما مردم ما را در مورد وظایف ذاتی‌مان مورد بازخواست قرار می‌دهند.
معین‌الدینی در رابطه با بررسی قبوض نادرست گفت: در ده ماهه امسال ۱۱ هزار و ۳۰۲  پرونده‌ رسیدگی شده و با تمام مشکلاتی که مراجع قضایی و قضات داشتند ما تمام این پرونده‌ها را توانستیم به سرانجام برسانیم و یکی از دلایل افزایش قبوض نادرست دستکاری پلاک‌ها است.
وی ضمن ارائه ادامه گزارش اقدامات پلیس راهور گفت: ۱۹هزار و ۶۵۸ فقره گواهینامه به دلیل تخلفات پیوست شده است؛ ۱۲۷ هزار و ۱۱۳ مورد نقل و انتقال خودروها در تعویض پلاک انجام شده است؛ همچنین در صدور گواهینامه نیز ۵۸ هزار و ۷۲۵  مورد برای صدور گواهی موتور سیکلت، پایه یکم و دوم و انواع کواهینامه و حتی اتباع ثبت نام کرده و از پلیس خدمات گرفتند.
معین‌الدینی با اشاره به اینکه در برخی شهرستان‌ها کمبود نیرو وجود دارد و صبح و عصر فعالیت دارند تأکید کرد: افراد معدودی پیدا می‌شوند که نیازی به خدمات پلیس راهور نداشته باشد و فشار زیادی بر روی نیروهای پلیس راهور است اما برخی ناملایماتی می‌بینیم؛ هر کس می‌خواهد انتقاد کند باید مستند انتقاد کند.
وی افزود: ما نسبت به خطاهای سازمان‌های دیگر که موجب تصادف می‌شود به هیچ وجه بی‌تفاوت نیستیم و پیگیری می‌کنیم.
معین‌الدینی خاطرنشان کرد: صلاحیت‌های ترافیکی صنوف هم ۶۰۰ مورد از ابتدای سال برای بررسی داده شده است.
وی ضمن گله از برخی نهادها گفت: به عنوان مثال دور میدان آزادی محل ایستادن ممنوع اعلام است اما ۴ داروخانه تأسیس شده درحالی ‌که دانشگاه علوم پزشکی باید با نظر پلیس داروخانه بدهد تا اصطکاک میان پلیس و مردم کم شود.
در پایان این نشست به سوالات اصحاب رسانه در خصوص مسائل راهور پاسخ داده شد.
انتهای پیام




کاهش تصادفات در کرمان/ در ۳۴ درصد تصادفات سنین بین ۱۳ تا ۱۹ سال راننده هستند

منبع: ایـسنا
? کاهش تصادفات در کرمان/ در ۳۴ درصد تصادفات سنین بین ۱۳ تا ۱۹ سال راننده هستند