پاسداران برای توسعه کشور آستین همت بالا زدند

مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان گفت: پاسداران انقلاب اسلامی برای توسعه کشورشان ایران از هیچ خدمتی چه تامین امنیت باشد چه اکتشاف فروگذار نمی‌کنند. محمدرضا ندری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان» که به بهانه سالروز تأسیس سپاه انجام شد، عنوان کرد: مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان وابسته به هلدینگ تخصصی صنعت […]


مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان گفت: پاسداران انقلاب اسلامی برای توسعه کشورشان ایران از هیچ خدمتی چه تامین امنیت باشد چه اکتشاف فروگذار نمی‌کنند.

محمدرضا ندری در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «نذیر کرمان» که به بهانه سالروز تأسیس سپاه انجام شد، عنوان کرد: مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان وابسته به هلدینگ تخصصی صنعت و معدن قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) است که از سال ۱۳۶۹ فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی افزود: این نهاد خدمتی با کسب تجربه و ایجاد توان تخصصی، عهده‌دار اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی، صنعتی و معدنی شده است و پاسداران و متخصصان این مجموعه از هیچ خدمتی برای مردم ایران فروگذار نکرده‌اند.
 

از دوران تاسیس تا امروز پا در رکاب ایران

مدیرعامل مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان فعالیت‌های این مجموعه را به چهار دوره تقسیم کرد و گفت: دوره اول، دوره رویش یعنی از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۲ است که عمده فعالیت‌های مؤسسه در بدو شروع شامل اجرای پروژه‌های امنیتی و انسداد مرزی در راستای ماموریت‌های دفاعی و امنیتی لشکر ۴۱ ثارالله بوده است.
 
وی افزود: دوره دوم، دوره رشد یعنی حد فاصل سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ است که پس از ابلاغ دستورالعمل مشارکت سپاه در عرصه سازندگی، مؤسسه ثارالله به عنوان یکی از مؤسسات تابعه قرب کربلا عهده‌دار پروژه‌های اسکلت بتنی هتل پارس کرمان، لوله‌گذاری تونل آبرسانی سد جیرفت، خط لوله فلزی انتقال آب چابهار، حفاری چاه‌های کشاورزی طرح معیشتی طوایف مستضعف در راستای امنیتی منطقه جیرفت و کهنوج شد.
 
ندری دوره سوم را دوره شکوفایی از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۱ عنوان کرد و گفت: در سال ۱۳۷۶ عملیات اجرایی پروژه سد سیرجان به مؤسسه ثارالله محول شد اجرای این پروژه از جهت کیفیت، نحوه اجرا و کسب دانش فنی سدسازی، باعث مطرح شدن این مجموعه به عنوان یکی از بازوهای اجرایی قرب کربلا شد و در همین راستا پروژه‌های خط انتقال آب میان مدت شهر کرمان از نوع GRP و مخازن مربوطه، شبکه آبیاری و زهکشی ساحل راست دشت رودبار نیز توسط مؤسسه ثارالله اجرا شد.
 
وی به دوره دوره چهارم یعنی دوره بالندگی از سال ۱۳۸۱ تا‌کنون اشاره کرد و گفت: با توجه به کسب توانمندی‌های لازم در سدسازی، مؤسسه ثارالله دوره جدیدی از فعالیت‌های سازندگی خود را آغاز کرد که در این دوره عملیات اجرایی پروژه‌های سدسازی مهمی مانند سد آغ چای در منطقه آذربایجان غربی، سد بافت و سد صفارود در منطقه کرمان، سد پل‌رود در منطقه گیلان، طرح آبرسانی از سد تالوار به شهر همدان و خط انتقال آب از سد صفارود به شهر کرمان به این مؤسسه واگذار شد.

مدیرعامل مؤسسه سازندگی ثارالله تاکید کرد: در این دوره با توجه به تدابیر اتخاذ شده از سوی قرب مبنی بر اجرای پروژه‌های صنعتی، مؤسسه ثارالله اجرای عملیات سیویل و مکانیکال ۱۰۰ کیلومتر از خط انتقال گاز سراسری هفتم و پروژه احداث کارخانه احیاء مستقیم شماره یک فولاد بافت را عهده‌دار شد.

ندری تصریح کرد: با توجه به تغییرات ساختاری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) بر مبنای تمرکز بر اصل تخصص و راه‌اندازی هلدینگ‌های تخصصی، مؤسسه ثارالله در سال ۱۳۹۷ به دلیل تجارب اجرای پروژه‌های صنعتی و استقرار در قطب معادن کشور در هلدینگ تخصصی صنعت و معدن قرار گرفت.
 

از اکتشاف تا احداث کارخانه‌های فولاد و مس

وی ادامه داد: این مؤسسه با اخذ گواهینامه صلاحیت پیمانکاری پایه یک در رشته‌های کاوش‌های زمینی و صنعت و معدن، از سازمان برنامه و بودجه کشور و پیاده‌سازی سیستم مدیریت یکپارچه، آمادگی دارد با رعایت اصول کیفیت، دقت، سرعت، صرفه اقتصادی و توجه ویژه به سلامت، ایمنی و محیط زیست، پروژه‌های بزرگ معدنی و صنعتی را در نقاط مختلف کشور به انجام رساند.

مدیرعامل مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان افزود: این مجموعه با اجرای موفق پروژه‌های بزرگ و ملی، به عنوان یک مؤسسه توانمند در زمینه اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی، معدنی و احداث کارخانه‌های صنعتی به روش EPC مطــرح شده است و تاکنون بیش از ۴۹ پروژه را به سرانجام رسانده است.
 
ندری تاکید کرد: کارخانه‌ احیای مستقیم شماره یک فولاد بافت با تکنولوژی ایرانی پِرِد (PERED) به روش EPC یکی از پروژه‌های صنعتی است که با ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در فروردین‌ماه سال ۱۳۹۸ به بهره‌برداری رسید و عملیات راهبری آن به مدت ۱۸ ماه توسط این مؤسسه مدیریت شد.
 
وی به احداث کارخانه احیاءمستقیم شماره دو فولاد بافت به صورت EPC اشاره کرد و گفت: این پروژه شامل مهندسی، تدارکات، نصب، اجرا و راه‌اندازی کارخانه‌ احیاء مستقیم شماره دو فولاد بافت با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال به روش EPC، سیستم حمل مواد، ساختمان‌های جنبی، غیر صنعتی و احداث پست برق در محل مجتمع فولاد بافت است.

مدیرعامل مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان احداث کارخانه گندله‌سازی بافت به صورت EPC را از دیگر خدمات ارزنده این بازوی اجرایی سپاه عنوان و تاکید کرد: این پروژه شامل طراحی، مهندسی و انتقال دانش فنی، تامین تجهیزات و کالاها و تمامی اقلام مورد نیاز، اجرا، نصب، آموزش و راه‌اندازی کارخانه گندله‌سازی به ظرفیت ۵/۲ میلیون تن در سال به روش کوره دوار و به صورت EPC در محل مجتمع فولاد بافت است.
 
ندری از فعالیت این مجموعه در بخش مس نیز نام برد و گفت: طرح مجتمع تغلیظ مس درآلو به صورت EPC از دیگر فعالیت‌های مؤسسه ثارالله است که این طرح شامل پروژه‌های، احداث کارخانه تغلیظ مس با ظرفیت سالانه ۱۰۰ هزار تن کنستانتره مس با عیار ۲۶ درصد، انتقال آب خام از سد صفارود به کارخانه با ۲۴ کیلومتر لوله فولادی به قطر ۴۰۰ میلیمتر، پنج عدد ایستگاه پمپاژ و پنج عدد مخزن به ظرفیت کل ۱۱۶ هزار متر مکعب و  و انتقال باطله به سد رسوبگیر، اجرای خط انتقال برق ۲۳۰ کیلوولت دو مداره بردسیر درآلو به طول ۸۳ کیلومتر، خط انتقال برق ۶۳ کیلوولت درآلو به ایستگاه پمپاژ رابر به طول ۳۲ کیلومتر، توسعه پست برق بردسیر و احداث پست برق ۲۳۰ به ۲۰ کیلوولت درآلو و احداث سد رسوب‌گیر به ارتفاع ۹۰ متر و طول تاج ۶۵۰ متر است.
 

احداث کارخانه گندله‌سازی در سیرجان با روشی بومی


 وی احداث کارخانه گندله‌سازی سیرجان را دیگر خدمت این مؤسسه در مسیر توسعه کرمان نام برد و گفت: این پروژه شامل مهندسی، تدارکات، اجرا و راه‌اندازی کارخانه گندله‌سازی سیرجان به ظرفیت ۵/۲ میلیون تن در سال به روش کوره‌دوار و به صورت  EPC به همراه سیستم حمل مواد و سیستم آماده‌سازی مواد اولیه مطابق با نتایج مهندسی پایه در محل مجتمع گندله‌سازی ماهان سیرجان است.
 
ندری به مشارکت در سرمایه‌گذاری، استخراج و احداث کارخانه محدوده معدنی شهید حججی کالی‌کافی نیز نیم نگاهی انداخت و تاکید کرد: این مشارکت برای تولید مس کاتد به ظرفیت ۳ هزار تن در سال با عیار ۹۹/۹۹ در محدوده‌ای به مساحت تقریبی ۴۰ کیلومتر مربع واقع در شهرستان نایین استان اصفهان صورت گرفت.
 
وی ادامه داد: عملیات اکتشاف، استخراج و احداث کارخانه تولید مس کاتد به ظرفیت یک هزار تن در سال با عیار ۹۹/۹۹  به روش هیپ لیچینگ و کارخانه تولید کنسانتره مس به ظرفیت ۱۰هزار تن در سال با عیار ۲۵ درصد درمحدوده‌های معدنی کوه لار  و مرز سه‌گانه واقع در نوار مرزی مستعد کانی‌زایی طلا، مس، آنتیموان سیستان و بلوچستان انجام شد.
 

خدمتی سازنده و  فراتر از مرز‌های استان

مدیرعامل مؤسسه سازندگی ثارالله کرمان از اکتشاف در پهنه معدنی ساردوئیه و سبزواران نیز خبر داد و گفت: عملیات اکتشاف در پهنه‌های معدنی واقع در جنوب استان کرمان با مساحت تقریبی ۶ هزار کیلومتر مربع که مستعد کانی‌زایی مس‌ بود، نیز انجام شده است.

ندری به پروژه‌های در دست ابلاغ مؤسسه سازندگی ثارالله اشاره کرد و گفت: احداث کارخانه مگامدول احیاء مستقیم چادرملو، احداث کاخانه اسیدفسفریک منطقه ویژه بندرعباس نیز در حال انجام هستند.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت بنیه اقتصادی کشور از وظایف اصلی جوانان مستعد و دلسوز این نظام است بنابراین ما نیز در این مؤسسه برای رشد و خودکفایی کشور ایران در مسیر توسعه و اقتصاد نهایت تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

انتهای خبر/ طهماسبی
 
 

ورزش و سفر


پاسداران برای توسعه کشور آستین همت بالا زدند

منبع:آرمـان
? پاسداران برای توسعه کشور آستین همت بالا زدند