مشکل استان کرمان در نداشتن توان اجرایی است 

فت فتو/کرمان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با بیان این مطلب که تکمیل پروژه ها تا روز ٣٠ اردیبهشت ماه امسال از سوی دستگاه ها پالایش و نظارت می شود، عنوان کرد: مشکل ما در سیاست گذاری نیست و عمدتا در نداشتن توان اجرایی است لذا جلسات در راستای ارتقای سیستم اداری […]

فت فتو/کرمان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با بیان این مطلب که تکمیل پروژه ها تا روز ٣٠ اردیبهشت ماه امسال از سوی دستگاه ها پالایش و نظارت می شود، عنوان کرد: مشکل ما در سیاست گذاری نیست و عمدتا در نداشتن توان اجرایی است لذا جلسات در راستای ارتقای سیستم اداری و فضای کسب و کار و برای بهبود توان اجرایی تعریف شده است.

جعفر رودری عصر امروز ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای برنامه ریزی استان کرمان گفت: از ظرفیت صندوق توسعه و پیشرفت در تجهیز منابع استان استفاده و از اعتبارات دولتی به عنوان اهرم استفاده تا جذب مشارکت غیر دولت در داخل و خارج کشور را پیگیری کنیم. 
وی با تبیین پروژه‌های پیشران اقتصادی در استان کرمان اظهار کرد: یکسری برنامه ها را باید برای بستر سازی محیط کسب و کار انجام دهیم لذا داشتن طرح آمایش به تنهایی به ما کمکی نمی کند، مگر اینکه این طرح ها عملیاتی شود. 
وی ادامه داد: شورای توسعه با نظارت بر برنامه های توسعه و اشتغال، سند آمایش، تحقق اشتغال روستایی، اجرای سند سازگاری با کم آبی، برنامه های میان مدت برای توسعه تعریف می کند و ظرفیت بودجه نیز در این شورا احصا و پیگیری می شود. 
وی با اشاره به ٢٠٠پروژه پیشران اقتصادی استان گفت: پروژه های پیشنهادی از سوی معین های توسعه و پروژه های منتج از برنامه اجرایی را در برنامه داریم. 
رودری افزود: مشارکت با بخش دولتی و طرح مصوبات و تصمیم گیری در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان پیگیری می شود و تلاش کردیم تمامی اهداف و برنامه های مورد توجه مدیریت استان در این برنامه گنجانده شود. 
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت: این استان در اقتصاد دانش بنیان خوب پیش رفته و برای تحقق رشد ٧.٧ درصدی اقتصاد استان کرمان در سال ١۴٠١ شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان و کارگروه های زیربنایی اقتصادی اشتغال و سرمایه گذاری و سایرکارگروه ها تعریف شده است. 
وی در بخش دیگری از سخنانش آموزش را مسأله مهمی دانست و گفت: مرکز آموزش و پژوهش وظیفه ارایه آموزش ضمن خدمت دارد و اغلب مدیران به دوره های مطرح شده با نگاه امتیاز گرفتن و تکلیفی نگاه می کنند که می توان آن را هدفمند و در راستای نیاز استان تعریف کرد. 
رودری تاکید کرد: احصای فرصت های سرمایه گذاری جدید استان کرمان نیز با همین رویکرد پیگیری می شود. 
به گزارش فت فتو، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز در این جلسه از تخصیص ٢٢٠٠ میلیارد تومان اعتبار تبصره ١٨ به استان کرمان خبر داد و گفت: این عدد نسبت به اعتبارات سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته که بخشی از آن به واسطه صندوق پیشرفت و عدالت است. 
حسین مهرابی افزود: سهم دستگاه ها را بر اساس این اعتبارات تعریف کردیم و ١۵ درصد برای سایر گذاشتیم و باید مصوبه شورای برنامه ریزی استان کرمان شود. 
وی با بیان اینکه در پرداخت این تسهیلات امسال برای نخستین بار نظر استان ها را می خواهند عنوان کرد: در مجموع ٢٨ درصد به حوزه کشاورزی، ٢٣.۵ درصد صنعت، معدن و تجارت، ١٣.۴ درصد راه و شهرسازی، پنج درصد نفت و میراث فرهنگی، ١.۵ درصد ارتباطات و ٣.٣ درصد برای پارک علم و فناوری در نظر گرفته شده است. 
انتهای پیام




مشکل استان کرمان در نداشتن توان اجرایی است 

منبع: ایـسنا
? مشکل استان کرمان در نداشتن توان اجرایی است