متخصصان در مطالعه ای تازه به بررسی این موضوع پرداختند که چرا برخی از افراد به عارضه “انگشت پای کوویدی” مبتلا می شوند. به گزارش فت فتو؛ متخصصان علوم پزشکی تلاش می کنند دریابند که چرا برخی از مبتلایان به کووید-۱۹در قسمت شست پا و حتی انگشتان دیگر دچار ضایعاتی شبیه به سرمازدگی می شوند. […]
متخصصان در مطالعه ای تازه به بررسی این موضوع پرداختند که چرا برخی از افراد به عارضه “انگشت پای کوویدی” مبتلا می شوند.
به گزارش فت فتو؛ متخصصان علوم پزشکی تلاش می کنند دریابند که چرا برخی از مبتلایان به کووید-۱۹در قسمت شست پا و حتی انگشتان دیگر دچار ضایعاتی شبیه به سرمازدگی می شوند.
به نظر می رسد انگشت پای کوویدی، یک عارضه جانبی است که به موجب آن بدن در حالت مبارزه با ویروس قرار می گیرد. محققان معتقدند بخش هایی از سیستم ایمنی را که به نظر می رسد در این جریان نقش داشته باشند را مشخص کرده اند.
این علامت از بیماری می تواند در هر سنی اتفاق بیفتد اما بیشتر کودکان و نوجوانان را درگیر می کند.
این عارضه در برخی از بیماران بدون درد است اما بثورات می تواند بسیار دردناک و همراه با خارش، تاول و ورم باشد.
محققان در بررسی های خود که بر اساس انجام تستهایی روی نمونه خون و پوست بیماران متوجه شدند که دو بخش از سیستم ایمنی بدن می تواند در بروز عارضه انگشت پای کوویدی نقش داشته باشد و هر دو شامل مکانیزم هایی هستند که بدن برای مبارزه با کرونا مورد استفاده قرار می دهد.
یکی از آنها پروتئین ضد ویروسی به نام “اینترفرون نوع یک” است و دیگری نوعی آنتی بادی است که به اشتباه به سلولها و بافتهای بیمار و نه فقط به ویروس مهاجم، حمله می کند.
محققان اظهار داشتند که سلول های پوشاننده رگ های خونی کوچک که بخشهای آسیب دیده را تامین می کنند نیز درگیر هستند.
یافته های این مطالعه که در مجله درماتولوژی انگلیس منتشر شده ممکن است به درمان و تسکین علائم انگشت پای کوویدی کمک کند.
منبع:بــرنا ? علت ابتلای برخی افراد به عارضه “انگشت پای کوویدی” چیست؟
به گزارش خبرنگار باشگاه جوانی نذیر کرمان، در سالهای اخیر، شاهد افزایش انتشار تستهای روانشناسی در فضای مجازی بودهایم. این تستها که اغلب با هدف سرگرمی و تفریح منتشر میشوند، به طور گسترده در شبکههای اجتماعی و وبسایتها به اشتراک گذاشته میشوند و به راحتی در دسترس عموم قرار دارند. اما آیا همه این تستها […]
به گزارش نذیر کرمان، توت فرنگی یکی از میوههای محبوب فصل بهار و تابستان است که به دلیل طعم و خواص آنتیاکسیدانی فراوان مورد علاقه بسیاری از افراد است. اما متاسفانه، این میوه به دلیل پوست نازک و حساس، مستعد جذب سموم و آفتکشهایی است که در فرایند کاشت و برداشت از آن استفاده میشود. […]
قیمت گوشت در سالهای اخیر به شدت افزایش یافته است که این امر باعث شده تا مصرف آن به طور قابل توجهی کاهش یابد. این کاهش تقاضا، به نوبه خود، بر بازار سایر کالاهای مرتبط با گوشت نیز تاثیر گذاشته است. کاهش مصرف گوشت: به دلیل افزایش قیمت، بسیاری از مردم مجبور به کاهش مصرف […]
مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها در ایران به یک معضل جدی تبدیل شده است. این امر نه تنها باعث مقاومت باکتریها به این داروها میشود، بلکه میتواند عوارض جانبی خطرناکی مانند آلرژیهای دارویی را نیز به دنبال داشته باشد. ایران رتبه دوم جهان در مصرف آنتیبیوتیک را دارد. سالانه ۶۰ میلیون آنتیبیوتیک در کشور مصرف میشود که […]
+ =