سالانه۲۱۰ هزارتن خرمای ارگانیک در جنوب کرمان تولید می‌شود

جیرفت – فت فتو – رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان از تولید سالانه ۲۱۰ هزارتن خرمای سالم و باکیفیت در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خبر داد و گفت: این خرماها روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شوند. به گزارش خبرنگار فت فتو، احمد احمد پور عصر یکشنبه در نشست هم اندیشی قیمت خرما مهمترین […]

جیرفت – فت فتو – رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان از تولید سالانه ۲۱۰ هزارتن خرمای سالم و باکیفیت در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خبر داد و گفت: این خرماها روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شوند.

به گزارش خبرنگار فت فتو، احمد احمد پور عصر یکشنبه در نشست هم اندیشی قیمت خرما مهمترین عامل فروش محصولات کشاورزی را جلب اعتماد مشتری دانست و بر برندسازی محصولات کشاورزی بویژه خرمای منطقه جنوب کرمان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه کالای دارای برند به راحتی قابل تشخیص و ردیابی است، گفت: برندسازی فرصت مناسبی برای نشان دادن ارزش محصول به بازارفروش است. 

وی افزود: تولید کنندگان و صادرکنندگان جنوب کرمان ضمن پیگیری جهت اخذ گواهی سلامت، کیفیت اصلی و برتر محصولات خود را در قالب برند به بازارهای صادراتی دنیا معرفی کنند.

۸۰ برند صادراتی در جنوب کرمان فعال است

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان از صدور ۸۰ برند صادراتی در منطقه جنوب کرمان خبر داد و بر اهمیت اخذ گواهی سلامت محصولات و تاثیر برندسازی در رونق صادرات و توسعه بازار فروش محصولات بر ضرورت پیگیری جهت اخذ گواهی سلامت محصولات کشاورزی و لزوم استانداردسازی سردخانه ها و مراکز سورتینگ صادراتی منطقه تاکید کرد.

وی ادامه داد: برندسازی بخش مهمی از فرایند رشد و توسعه صادرات محصولات کشاورزی است که به شکل بسیار موثری به موفقیت در زمینه بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی کمک می کند.

تعین نرخ خرید خرما دستوری نیست

 معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت: تعیین نرخ خرید خرما دستوری نیست و بهترین قیمت را بازار عرضه و تقاضا تعیین می کند.

عنایت سالاری به افزایش هزینه های تولید خرما اشاره کرد و افزود: هزینه های داشت و برداشت و نیروی کار در نخلستان ها بالاخص هزینه های گرده افشانی، خوشه‌بندی، هرس و برداشت محصول خرما افزایش یافته ولی قیمت از پیش تعیین شده ای برای خرید و فروش خرما از باغداران اعلام نشده و قیمت خرید و فروش خرما از باغداران بر اساس بازار عرضه و تقاضا می باشد.

به گزارش فت فتو برداشت خرما از نیمه اول تیرماه با رقم زودرس آلمِهتِری در جنوب کرمان آغاز و تا اواخر مهرماه با برداشت ارقام دیر رس هَلیله ای به اتمام می‌رسد.

بیشترین رقم های خرمای منطقه جنوب کرمان شامل ارقام مضافتی، کلوته، مُرداسنگ، نگار، گوردیال و ارقام خشک پیارُم، زاهدی و مجول است که محصول تولید شده روانه بازارهای داخلی و خارجی (کشورهای اروپایی، روسیه، افغانستان و سایر) می شود.




سالانه۲۱۰ هزارتن خرمای ارگانیک در جنوب کرمان تولید می‌شود

منبع: ایرنـا
? سالانه۲۱۰ هزارتن خرمای ارگانیک در جنوب کرمان تولید می‌شود