خطر بروز تب مالت و سل با مصرف شیر خام
مجید اسدی گفت: مصرف شیر خام و فله ای خطر بروز بیماریهای مشترک از جمله تب مالت و سل را افزایش می دهد. به گزارش فت فتو ، مجید اسدی گفت: مصرف شیر خام و فله ای خطر بروز بیماری های مشترک از جمله تب مالت و سل را افزایش می دهد و علاوه بر […]
رییس شبکه دامپزشکی شهربابک کاهش بار میکروبی را به عنوان یکی از اهداف سازمان دامپزشکی کشور در راستای ارتقاء کیفیت شیر خام برشمرد و افزود: دمای شیر حین خروج از بدن دام تقریبا ۳۷ درجه است که شیر در این دما بسیار فساد پذیر است.
وی تصریح کرد: حال با نصب شیر سرد کن در واحد های دامداری و همچنین حمل و نقل و نگهداری آن و کاهش دمای این فرآورده استراتژیک به دمای ۴- ۰ درجه می توان از افزایش بار میکروبی آن ممانعت به عمل آورد.
انتهای پیام/ شهربابک
خطر بروز تب مالت و سل با مصرف شیر خام
منبع:آرمـان
? خطر بروز تب مالت و سل با مصرف شیر خام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰