کرمان – رئیس جهاد کشاورزی کرمان گفت: در صورت ادامه خشکسالیها و کاهش بارندگیها، طی سال جاری احتمالاً شاهد کاهش تولید آبزیان در این استان باشیم. به گزارش فت فتو، محمد خیراندیش در خصوص آبزنی پروری در استان کرمان افزود: ظرفیتهایی در زمینه آبزی پروری و تولید ماهیان گرمابی، سردابی، ماهیان خاویاری و آرتمیا در […]
کرمان – رئیس جهاد کشاورزی کرمان گفت: در صورت ادامه خشکسالیها و کاهش بارندگیها، طی سال جاری احتمالاً شاهد کاهش تولید آبزیان در این استان باشیم.
به گزارش فت فتو، محمد خیراندیش در خصوص آبزنی پروری در استان کرمان افزود: ظرفیتهایی در زمینه آبزی پروری و تولید ماهیان گرمابی، سردابی، ماهیان خاویاری و آرتمیا در این استان وجود دارد که میتوان با مشارکت کشاورزان و مشاوره با کارشناسان آنها را به فعلیت درآورد.
وی ادامه داد: این ظرفیت در استان کرمان وجود دارد که به راحتی میتوان در کنار فعالیتهای کشاورزی نسبت به احداث مزارع آبزی پروری و استفاده از استخرهای ذخیره آب اقدام کرد تا اشتغالزایی و تولید پروتئین را در این استان داشته باشیم.
رئیس جهاد کشاورزی کرمان با اشاره به اینکه شرایط آب و هوایی تأثیر زیادی در تولید آبزیان دارد و خشکسالی و کمبود آب موجب کاهش تولید آبزیان میشود گفت: در صورت ادامه خشکسالیها و کاهش بارندگیها، در سال جاری احتمالاً شاهد کاهش تولید آبزیان در این استان باشیم.
خیراندیش تصریح کرد: تصور بر این است پرورش ماهی به آب زیادی احتیاج دارد در حالی که با استفاده از سیستمهای مدار بسته و تجهیزات تصفیه و برگشت مجدد آب میتوان در زمینه تولید آبزیان اقدام کرد.
وی تصریح کرد: مزارع پرورش ماهی مدار بسته و مکانیزه، با آب بسیار کم محصول خوبی تولید میکنند و تولیدکنندگان این بخش میتوانند از تسهیلات بانکی موجود در این زمینه استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه ۴۰ مرکز تولید آبزیان در شهرستان رفسنجان وجود دارد گفت: در این شهرستان با وجود چاههای کشاورزی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی فراوان، استعداد بیشتری برای پرورش ماهیان وجود دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان افزود: پرورش ماهی در استان کرمان افزایش درآمد و کیفیت آب کشاورزی را در پی دارد.
به گفته خیراندیش در تولید بچه ماهی قزل آلا در استان کرمان خودکفا هستیم اما بچه ماهی گرمابی و خاویاری مورد نیاز کرمان از خارج از این استان تأمین میشود.
وی خاطرنشان کرد: کشاورزان استان کرمان میتوانند با مراجعه به مراکز خدمات جهاد کشاورزی از مشاوره و راهنمایی کارشناسان در این زمینه بهره مند شوند.
منبع: مــهر ? خشکسالی تولید آبزیان را در کرمان کاهش می دهد
مشکلات اقتصادی که امروز با آن دست و پنجه نرم میکنیم، محصول یک شبه و تصمیمات آنی نیستند. این معضلات ریشه در ساختار اقتصادی کشور، سیاستهای گذشته و عوامل داخلی و خارجی متعددی دارد. برای یافتن راه حلهای پایدار، لازم است به طور دقیق به ریشههای این مشکلات پرداخته و تحلیل جامعی از آنها ارائه دهیم.
کرمان – همزمان با کاهش دما در کویر شهداد فصل جدید گردشگری نیز در تنها اثر جهانی گردشگری طبیعی کشور آغاز شد این در حالیست که هیچ اقدامی برای تقویت زیر ساختها انجام نشده است. نذیر کرمان – گروه استانها: با آغاز فصل پاییز، کویر شهداد در استان کرمان به یکی از مقاصد اصلی گردشگری […]
کرمان_معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: جزیرهای عمل کردن اصلاً به صلاح استان کرمان نیست به گزارش نذیر کرمان، امیر حسنزاده، صبح دوشنبه در هشتمین جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کرمان گفت: جزیرهای عمل کردن اصلاً به صلاح استان نیست. وی با اشاره به اینکه راهاندازی سامانه سماتیم باید هر چه سریعتر در استان کرمان صورت […]
کرمان- استاندار کرمان گفت: سیاست ها و برنامه های ستاد تنظیم بازار باید مردم محور باشد. به گزارش نذیر کرمان، محمدعلی طالبی، صبح دوشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان کرمان گفت: در حوزه نظارت بر بازار به جایگاه مردم و گزارشها و حساسیتشان اهمیت بدهیم و پیگیر مواردی که به ما منعکس میکنند، باشیم. […]
9 − = هشت