بستری‌های کرونا در استان کرمان به مرز ۹۰۰ بیمار رسید

گروه استان‌ها – کرونا در کرمان به روند نزولی خود درشرایطی ادامه می‌دهد که گفته می‌شود بسیار شکننده است و از سوی دیگر خطر شیوع سوش لامبدا دور از انتظار نیست. – اخبار استانها – به گزارش فت فتو از کرمان، کرونا ویروس به روند نزولی خود در پیک پنجم کرونا در استان کرمان در […]

گروه استان‌ها – کرونا در کرمان به روند نزولی خود درشرایطی ادامه می‌دهد که گفته می‌شود بسیار شکننده است و از سوی دیگر خطر شیوع سوش لامبدا دور از انتظار نیست.

– اخبار استانها –

به گزارش فت فتو از کرمان، کرونا ویروس به روند نزولی خود در پیک پنجم کرونا در استان کرمان در شرایطی ادامه می‌دهد که طبق آخرین آمار منتشر شده تا ظهر امروز بستری‌های کرونا در بزرگ‌ترین استان کشور به مرز ۹۰۰ نفر رسیده و این در شرایطی است که تا چند هفته گذشته و در پیک اوج کرونا در استان بستری‌های قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان به هزار و ۲۰۰ نفر هم رسیده بود و شرایط در استان کرمان به اندازه‌ای بحرانی شد که به ظرفیت‌سازی در بیمارستان‌ها و استفاده از همه فضاهای ممکن برای بستری بیماران رسید.

حالا چند روزی است که شیوع کرونا در استان کرمان روند نزولی دارد، روندی که به گفته مسئولان بسیار شکننده است و از سوی دیگر برخی از کارشناسان از خطر شیوع سوش لامبدا در آینده‌ای نچندان دور خبر می‌دهند و همه اینها در شرایطی است که کشور در آستانه سال تحصیلی جدید قرار دارد و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها در پیش است؛ مسئله مهمی که خود می‌تواند زمینه ساز آغاز موج دیگری از بیماری در کشور باشد اگر به درستی مدیریت نشود.

در حال حاضر و براساس آخرین وضعیت رنگ‌بندی اعلام شده از ۲۳ شهرستان استان کرمان، ۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۹ شهرستان در وضعیت نارنجی و پنج شهرستان در وضعیت زرد کرونایی بوده به طوری که بیش از ۷۸ درصد شهرستان‌‌های استان هنوز در وضعیت قرمز و نارنجی قرار دارند.

بستری‌های کرونا در استان کرمان به مرز ۹۰۰ بیمار رسید

مهدی شفیعی سخنگوی دانشگاه علوم‌‌پزشکی کرمان با اشاره به آخرین آمار استان کرمان از وضعیت موارد مثبت بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کل موارد بستری مثبت قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان ۹۰۱ مورد است.

وی با بیان اینکه از این تعداد ۵۰۵ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان بستری هستند افزود: ۴۱ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۱۳۶ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۹۱ مورد در حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۱۲۸ مورد در حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان تحت درمان قرار دارند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به بستری ۱۳۴ بیمار جدید قطعی کرونا در بیمارستان‌های استان کرمان گفت: تعداد کل موارد بستری مثبت کرونا در استان از ابتدای شیوع کووید ۱۹، تاکنون به ۳۶ هزار و ۸۸۸ مورد رسیده است.

وی به فوت ۲۰ بیمار کرونایی دیگر در استان کرمان اشاره کرد و افزود: مجموع جان باختگان کرونا در استان کرمان از ابتدا به ۴ هزار و ۳۶۳ نفر رسیده است.

شفیعی با بیان اینکه آمار واکسن تزریق شده نوبت اول کرونا در استان کرمان ۷۲۹ هزار و ۳۷۶ مورد عنوان کرد و گفت: واکسن تزریق شده نوبت دوم کرونا در استان را ۳۶۸ هزار و ۸۰۹ مورد است.

دسترس‌ترین واکسن، موثرترین واکسن

وی با اشاره به تغییرات مکرر ویروس کرونا گفت: بعید است که تزریق واکسن ۱۰۰ در صد ایمنی ایجاد کند و نباید انتظارات زیادی از آن داشت هر چند کم کردن میزان بستری‌ها در بیمارستان و کاهش میزان مرگ و میرها در این موج از کرونا از تاثیرات واکسن کرونا بود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در دسترس‌ترین واکسن را موثرترین واکسن عنوان کرد و افزود: هیچ کدام از واکسن‌های کرونای موجود که مجوزها را از سازمان بهداشت جهانی گرفتند تأییدیه نهایی ندارند و همه آنها مجوز اضطراری در یافت کردند.

استاندار کرمان: زائران اربعین در اولویت تزریق دوز دوم واکسن کرونا قرار دارند
بیش از ۷۸ درصد شهرستان‌های کرمان در وضعیت قرمز و نارنجی کرونایی قرار دارد

وی بر لزوم واکسیناسیون اکثریت جامعه در کوتاه ترین زمان ممکن تأکید کرد و گفت: واکسیناسیون با سرعت بالا آرزوی حوزه بهداشت و درمان است و ۱۳۰ هزار واکسن در چند روز اخیر به استان کرمان اختصاص داده شده است.

شفیعی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده بودیم اگر واکسن به موقع به ما اختصاص پیدا می‌کرد تا اواسط مهرماه کل جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان واکسینه می‌شدند.

لامبدا از مهرماه وارد ایران می شود

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه احتمال ورود ویروس لامبدا از مهرماه به ایران وجود دارد گفت: همه سوش‌ها می‌آیند اما نباید بگذاریم این سوش غالب جامعه شود.

قارچ سیاه در استان کرمان

وی با بیان اینکه بیماری قارچ سیاه به طور مستقیم با کووید ۱۹ ارتباط ندارد اما هر فردی که سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده باشد این قارچ به عنوان یک عفونت فرصت طلب در بدنش رشد پیدا می‌کند افزود: در دانشگاه علوم پزشکی کرمان تقریبا حدود ۱۸ تا ۲۰ مورد مبتلا داشتیم که برخی از آنها در مراحل اول با دارو یا جراحی بهبودی پیدا کرده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه احتمال مرگ و میر در بیماران مبتلا به قارچ سیاه بالاست گفت: از این رو باید رویکرد ما به سمت اقدامات پیشگیرانه باشد.

انتهای پیام/۵۱۱/س

 




بستری‌های کرونا در استان کرمان به مرز ۹۰۰ بیمار رسید

منبع:تسنــیم
? بستری‌های کرونا در استان کرمان به مرز ۹۰۰ بیمار رسید