کرمان – فت فتو – استاندار کرمان گفت: شرکت سنگ آهن گهرزمین مطالعات جامع مربوط به گیاهان دارویی در مناطق رابر، بافت، بردسیر و ارزوییه را به عنوان فاز نخست طی هفت ماه و در تمامی مناطق جنوب استان را به عنوان فاز ۲ طی یکسال انجام میدهد. محمدجواد فدائی شامگاه پنجشنبه در گفت و […]
کرمان – فت فتو – استاندار کرمان گفت: شرکت سنگ آهن گهرزمین مطالعات جامع مربوط به گیاهان دارویی در مناطق رابر، بافت، بردسیر و ارزوییه را به عنوان فاز نخست طی هفت ماه و در تمامی مناطق جنوب استان را به عنوان فاز ۲ طی یکسال انجام میدهد.
محمدجواد فدائی شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با فت فتو با اشاره به برگزاری نشستی به منظور بررسی واحد فراوری بسته بندی گیاهان دارویی بهارهونی شهرستان رابر در تهران افزود: گهرزمین گونه های مختلف گیاهان دارویی در این مطالعات را شناسایی میکند و موضوع تولید و فرآوری و بسته بندی آنها بررسی و پیشنهادات اقتصادی ارائه می شود.
وی اظهار داشت: واحد بهارهونی براساس مطالعات قبلی کار را دنبال می کند و پس از ارائه مطالعات فاز یک بند یک این صورتجلسه چنانچه لازم باشد تغییراتی اعمال شود حین کار این اقدام انجام می پذیرد.
استاندار کرمان گفت: مقرر شد کار با فرآوری شیرین بیان آغاز شود و کار انتخاب ماشینآلات، خرید و نصب آنان طوری انجام شود که این بخش ظرف یکسال آینده از این تاریخ بهره برداری برسد.
وی بیان داشت: همچنین مقرر شد که فعالیت های مورد نظر در شهرستان رابر به عنوان واحد بهارهونی در قالب شرکتی با ۶۰ درصد سهام گهرزمین و ۴۰ درصد سهام جهاد نصر استان کرمان انجام شود و این شرکت باید ظرف یک ماه آینده با پیگیری جهاد نصر ثبت و یا تغییرات لازم اعمال شود.
فدائی افزود: برای تامین آب واحد شهرستان رابر(بهارهونی) باید با اخذ مجوز از آب منطقه ای به میزان نیاز و ممکن، اختصاص آب از سد صفارود(شهیدان امیرتیموری) و یا خرید از آب این سد، خرید چاه در منطقه صورت گیرد.
منبع: ایـرنا ?استاندار: مطالعات کشت گیاهان دارویی در کرمان انجام میشود : اخبار استان کرمان – ورزشی
در سالگرد شهادت سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، این یادداشت، مروری است بر خصال ستودهٔ آن رادمرد، با نگاهی به حکمتِ نهفته در کلام بزرگان و ادبِ پارسی.
نماینده مردم شهرستانهای ابر در مجلس شورای اسلامی و اعضای شورای شهر بافت در نشستی مشترک با مدیرکل جدید دفتر امور شهری و شوراهای استانداری کرمان، مسائل و چالشهای این شهر را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
اظهارات اخیر آقای پزشکیان در مورد «گم شدن» روزانه 20 میلیون لیتر سوخت، در شرایط بحرانی اقتصاد کشور، بار دیگر ضرورت شفافیت در نظام اقتصادی را به عنوان یک مطالبهی جدی و فوری مطرح میسازد. «گم شدن» روزانه 20 میلیون لیتر سوخت، تنها یک اتفاق نیست، بلکه نشان از یک مشکل سیستمی دارد که ریشه در عدم شفافیت در بخشهای مختلف اقتصادی دارد. برای مقابله با این بحرانها، مطالبهگری شفافیت در درآمد و هزینهکردها ضروری است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، سال ۱۴۰۳ را به عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند؛ این نامگذاری، بار دیگر بر اهمیت تولید در اقتصاد کشور و ضرورت مشارکت مردم در این عرصه تأکید دارد.
8 + = ده