از ۷۵ واحد قطعه‌ساز کرمانی تنها ۴ واحد آن نیاز استان را تامین می‌کنند

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه گفت: نبود صنایع قطعه‌سازی با علم روز به معنای محروم ماندن استان از درآمد و اشتغال در این حوزه عظیم ثروت آفرین است. محمد عابدی‌نژاد در گفتگو با سرویس اقتصادی «نذیر کرمان» به مناسبت هفته صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شرایط صنایع معدنی در استان کرمان به ویژه […]

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه گفت: نبود صنایع قطعه‌سازی با علم روز به معنای محروم ماندن استان از درآمد و اشتغال در این حوزه عظیم ثروت آفرین است.

محمد عابدی‌نژاد در گفتگو با سرویس اقتصادی «نذیر کرمان» به مناسبت هفته صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شرایط صنایع معدنی در استان کرمان به ویژه در حوزه فرآوری مواد معدنی به تشریح برنامه‌های این شرکت در راستای تکمیل زنجیره ارزش افزوده گفت: هدف اصلی ما توسعه و پیشرفت صنایع پایین دستی موادمعدنی است.

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری مس سرچشمه اذعان کرد: حمایت به صورت مشارکت در تجاری‌سازی محصولات نوآورانه و فناورانه که به تولید پایلوت رسیدند، احداث کارخانه طرح فناورانه طلا، نقره و کلیه عناصر نادر و باارزش از لجن مس آندی در استان کرمان از دیگر اهداف ماست.

وی با بیان اینکه استان کرمان معادن بی‌شمار مس و عناصر با ارزشی چون طلا و نقره دارد، گفت: ایجاد مرکز ساخت طلا و جواهر، فلزات گران‌بها، سنگ‌های قیمتی و فروش آن با مشارکت شهرداری کرمان و متخصصین حوزه ساخت طلا و جواهر در بخش خصوصی از جمله برنامه‌های بلندمدت و  جدی در حوزه اکتشاف  هستند که در این شرکت دنبال می‌شوند.

عابدی‌نژاد ادامه داد: توجه به تکمیل زنجیره ارزش و پیشرفت در داخلی‌سازی کارخانجات صنایع معدنی از اولویت‌های  مهم هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه به شمار می‌رود که تحقق این امر علاوه بر خلق ثروت برای استان، موجب اشتغال پایدار نیز می‌شود که از جمله نیازهای مهم استان هستند.

 مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه افزود:  تعداد ۴۳ واحد بزرگ صنایع معدنی با ارزش تقریبی ۱۸ میلیارد دلار در استان کرمان وجود دارند که به معنای وجود تقاضای پایدار به قطعات و تجهیزات معدنی در استان است.

وی با بیان اینکه نتیجه رصد و پایش از ۷۵ واحد قطعه‌ساز در استان نشان داد تنها ۴ واحد قطعه‌ساز، در زمینه ایجاد واحد فنی و مهندسی دارای عملکرد ابتدایی هستند، گفت:  یکی از دلایلی که  واحدهای صنعتی بزرگ برای تامین نیاز خود مجبور به واردات قطعات و تجهیزات از سایر استان‌ها هستند همین ناتوانی در تولید قطعات است.

عابدی افزود: نبود صنایع قطعه‌سازی با علم روز به معنای محروم ماندن استان از درآمد و اشتغال در این حوزه عظیم ثروت آفرین است.

مدیرعامل هلدینگ سرمایه گذاری مس سرچشمه تامین قطعات و تجهیزات واحدهای صنعتی بزرگ استان از داخل استان را یکی از مطالبات مسئولان و قطعه‌سازان استان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه استان کرمان دارای ظرفیت بالایی در نیروی انسانی متخصص و تحصیل کرده است بنابراین رفع این چالش  تنها با اصلاح ساختار، ایجاد و تقویت حوزه فنی و مهندسی در واحدهای قطعه‌ساز میسر می‌شود.

وی گفت: لازم است تدابیری اندیشیده شود تا بتوان تمام نیاز این ۴۳ واحد صنعتی استان را در ۷۵ واحد قطعه‌ساز فعال در استان برطرف کرد، تجربه ما در هلدینگ سرمایه‌گذاری مس سرچشمه نشان داده است که ایجاد یک کارگروه تخصصی در استان می‌تواند این مشکل را ظرف مدت کوتاهی برطرف کند و قطعه‌سازان استان را جهت اخذ سفارش، ساخت و پاسخگویی به نیاز صنایع بزرگ استان توانمند سازد.

انتهای خبر/ طهماسبی




از ۷۵ واحد قطعه‌ساز کرمانی تنها ۴ واحد آن نیاز استان را تامین می‌کنند

منبع:آرمـان
? از ۷۵ واحد قطعه‌ساز کرمانی تنها ۴ واحد آن نیاز استان را تامین می‌کنند