مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در شهرستان ۱۸۶ هکتار است. به گزارش خبرنگار . فت فتو از کرمان، غلامرضا منگلی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی شهرستان ۱۸۶ هکتار است، گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۱۶۰ هکتار زعفران، ۲۱ هکتار گل محمدی و ۵ […]
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در شهرستان ۱۸۶ هکتار است.
به گزارش خبرنگار . فت فتو از کرمان، غلامرضا منگلی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی شهرستان ۱۸۶ هکتار است، گفت: از این میزان سطح زیر کشت ۱۶۰ هکتار زعفران، ۲۱ هکتار گل محمدی و ۵ هکتار سایر گیاهان دارویی است.
او افزود: از هر هکتار بطور متوسط، زعفران ۴ ونیم تا ۵ کیلوگرم، گل محمدی ۴ونیم تن گلتر وسایر گیاهان دارویی یک تا یک ونیم تن خشک برداشت میشود.
منگلی تصریح کرد: زعفران، گل محمدی، گاوزبان، نعناع، ترخون، چای ترش و پنیرک از گیاهان داروئی کشت شده در این شهرستان است و در سالهای پر بارش با توجه شرایط اقلیمی مناسب در مراتع و مناطق کوهستانی انواع گیاهانی مانند پونه، آویشن، زیره و.. دارویی بصورت خودرو سبز شده که کشاورزان نسبت به جمع آوری گیاهان اقدام می کنند.
او گفت: بعضی از انواع گیاهان دارویی با توجه به کوتاه بودن دوره رشد مدت زمان کمتری نیاز به آبیاری دارند و نیاز آبی گیاه زعفران در زمانی است که سایر گیاهان نیاز آبی چندانی ندارند.
منگلی بیان داشت: در کل در مناطق کوهستانی به دلیل خنکتر بودن دمای هوا گیاهان کشت شده در مقابل کم آبی مقاومت بیشتری دارند.
او تصریح کرد: در سالهای اخیر با توجه به پیشرفت صنعتی فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی همچنین تغییر رویکرد جامعه از مصرف داروهای شیمیایی به سمت داروهای گیاهی، بطبع قیمت این محصولات افزایش یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک اظهار داشت: این مدیریت با تهیه و توزیع برگههای ترویجی انواع گیاهان دارویی و توزیع بین کشاورزان، ارائه مشاوره به متقاضیان، آموزش چهره به چهره و آموزش از طریق فضای مجازی، برگزاری بازدید ترویجی از مزارع کشت گیاهان دارویی در شهرستانهای همجوار از کشاورزان حمایت کرده است.
منگلی گفت: مهمترین دلیل استقبال نکردن کشاورزان دراین شهرستان از کشت گیاهان دارویی کاهش شدید دبی بعضی از قنوات، وجود نداشتن زنجیره تولید تا فروش محصولات شهرستان و آگاهی نداشتن کشاورزان است.
منگلی بیان کرد: در خصوص برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت این مدیریت برای رونق کشت گیاهان دارویی مواردی از جمله تغییر و اصلاح الگوی کشت در مناطق کم آب، اطلاع رسانی به کشاورزان برای استفاده از تسهیلات بانکی، آموزش و بازدید ترویجی متقاضیان، جذب و حمایت سرمایه گذار برای تکمیل زنجیره کاشت، برداشت، فرآوری، بازاریابی داخلی و خارجی با ارائه تسهیلات بلند مدت و کم بهره انجام شده است.
انتهای پیام/س
منبع:باشــگاه خبرنگاران ? اختصاص ۱۸۶ هکتار از اراضی شهربابک به کشت گیاهان داروئی
برق خواری یا بی توجهی به مصرف بهینه برق توسط برخی ساختمانها درکرمان را ببینید. علی رغم ناترازی های انرژی در کشورمان برخی ساختمان ها در کرمان با نماهای روشن به مصرف بهینه برق بی توجهی می کنند. گزارش موبایلی خبرنگار باشگاه خبرنگاران از این نوع برق خواری یا اسراف انرژی را ببینید. دانلود فیلم […]
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمان می گوید: حکم محیطبان کرمانی قطعی نیست. سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت:پرونده محیطبان محمدامین خوارزمی با بیش از ۲۹ سال سابقه محیطبانی در شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور در حال بررسی است و تاکنون رأی قطعی و نهایی برای آن صادر نشده است. […]
دادستان عمومی و انقلاب مرکز کرمان گفت: قسمتهایی از بافتهای مختلف نمونهبرداری برای انجام آزمایش پاتولوژی، بدون مجوز در باغ پستهای در شهرستان انار دفن شده که کار غیرقانونی است. مهدی بخشی روز شنبه در تشریح جزئیات خبری که در شبکههای اجتماعی منتشر شد، بیان کرد: یک آزمایشگاه بخش خصوصی در شهر کرمان تعدادی سطل […]
فرمانده انتظامی سیرجان از کشف ۲ هزار و ۵۶۹ ثوپ پوشاک و یک هزارو ۸۷۵ دست لوازم خودرو و آشپزخانه قاچاق از یک دستگاه کامیونت عبوری از محور”سیرجان-بندر عباس” خبر داد. سرهنگ جواد خواجه پور فرمانده انتظامی سیرجان اظهار داشت: ماموران دایره مبارزه با قاچاق کالا پلیس آگاهی سیرجان در اجرای طرح اخیر مقابله با […]
هفت × =