آغاز برداشت زعفران از مزارع سیرجان/ افزایش ۲۷ درصدی تولید محصول نسبت به سال گذشته

برداشت زعفران از ۹۶ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان سیرجان آغاز شده است. به گزارش فت فتو از سیرجان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان امروز اظهار کرد: از ۹۶ هکتار سطح زیر کشت زعفران حدود ۱۳۰کیلوگرم محصول خشک زعفران تولید و روانه ‌ی بازار می‌شود و امسال هم با شرایط مناسب افزایش […]


برداشت زعفران از ۹۶ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان سیرجان آغاز شده است.

به گزارش فت فتو از سیرجان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان امروز اظهار کرد: از ۹۶ هکتار سطح زیر کشت زعفران حدود ۱۳۰کیلوگرم محصول خشک زعفران تولید و روانه ‌ی بازار می‌شود و امسال هم با شرایط مناسب افزایش ۲۷ درصدی محصول را نسبت به سال گذشته داریم.
 اکبر محمودآبادی افزود : برداشت زعفران یک ماه ادامه دارد و طی این مدت ۲۰ هزار نفر روز کارگر مشغول به‌کار می‌شوند.

حسین ایرانمنش یکی تولیدکننندگان زعفران که ۷ هکتار سطح زیر کشت این محصول در منطقه رحمت‌آباد هماشهر را داراست، گفت:  کاشت این محصول زمینه اشتغال را برای حدود ۲۰۰ نفر روز برای هر هکتار ایجاد کرده است و هر کیلو گل زعفران ۱۲۰هزار تومان برای هر خانواده درآمدزایی دارد.

ایرانمنش با اشاره به مشکل آب مزارع زیر کشت خود تصریح کرد: با توجه به اینکه زعفران مصرف آب کمتری دارد اما برای این محصول در زمستان نیاز به آب داریم که نیاز هست برای استمرار کشت این محصول دارویی مسؤولان در جهت رفع مشکل آب در این منطقه مساعدت کنند.

وی کمبود کارگر برای جمع‌آوری محصول زعفران را یکی دیگر از مشکلات پیش رو دانست و افزود: و به همین دلیل برداشت محصول زمان بیشتری را می‌برد.

کارگران فصلی در برداشت زعفران نیز ضمن ابراز خرسندی از اشتغال خود طی این مدت،  خواستار فراهم شدن زمینه اشتغال دائمی برای تأمین مخارج زندگی‌شان شدند.

پایان پیام/۸۰۰۱۵/ب





آغاز برداشت زعفران از مزارع سیرجان/ افزایش ۲۷ درصدی تولید محصول نسبت به سال گذشته

منبع: فــارس
? آغاز برداشت زعفران از مزارع سیرجان/ افزایش ۲۷ درصدی تولید محصول نسبت به سال گذشته