به گزارش فت فتو، عارف فرجی، مدیر شرکت «زرکام» در محل غرفه این شرکت واقع در نمایشگاه بینالمللی شیرینی و شکلات و در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: مجموعه «زرکام» پس از سالها تحقیق و با سرلوحه قرار دادن زیرساخت، تکنولوژی و دانش بهعنوان سه ضلع مؤثر در راه ایجاد و توسعه […]
به گزارش فت فتو، عارف فرجی، مدیر شرکت «زرکام» در محل غرفه این شرکت واقع در نمایشگاه بینالمللی شیرینی و شکلات و در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: مجموعه «زرکام» پس از سالها تحقیق و با سرلوحه قرار دادن زیرساخت، تکنولوژی و دانش بهعنوان سه ضلع مؤثر در راه ایجاد و توسعه مجموعه فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی گفت: در زمینه «زیرساخت» به فضای مناسب درخصوص محصولات کانفکشنری و خصوصاً شکلات توجه ویژهای شد که میتوان به کنترل فضای میکروبی با استفاده از فلیترهای پیشرفته و کنترل دمایی فضای سالنهای تولید اشاره کرد. در زمینه «تکنولوژی» مقولههایی نظیر چگونگی فرآوری و بستهبندی مورد توجه قرار گرفت، چرا که محصولات تولیدی ایران در طول چند دهه گذشته عموماً به یک شکل خاصی تولید و عرضه میشده و تنها از نظر طعم متفاوت بوده است.
فرجی خاطرنشان ساخت: برای تحقق این امر و تفاوت در پروسه تولید محصولات «زرکام» تجهیزات بستهبندی مدرنی وارد کشور شد و با استفاده از مواد اولیه مرغوب و استقرار خطوط تولید پیوسته از ابتدا تا انتهای پروسه تولید در راستای تحقق این آرمان برنامهریزی شده است.
وی حضور مستمر در کمپانیهای بزرگ تأمین کننده مواد اولیه شیرینی و شکلات دنیا را در راستای تولید محصولی متفاوت مؤثر دانست و در پاسخ به خبرنگار اقتصادسبز آنلاین تصریح کرد: از آنجاییکه گروه زر همواره بهدنبال ایجاد زنجیرههای ارزش و ایجاد زنجیرههای تأمین خود بوده، در راستای تأمین مواد اولیه اصلی «زرکام» نیز از همین زنجیرهها بهره برده است.
مدیر شرکت «زرکام» یادآور شد: امروز در این مجموعه انواع ویفرها (خاص و کلاسیک)، کیک، بیسکوئیت، کراکرها، تافی و انواع شکلات تولید میشود.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش اظهار داشت: گردش مالی صنعت شیرینی و شکلات دنیا در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۲۰۰ میلیارد دلار بوده و این در حالی است که سهم ایران با دارا بودن یک درصد جمعیت جهان تنها ۷۰۰ میلیون دلار است و این آمار و ارقام گواه وجود ظرفیتهای بالای فعالیت در این بخش است.
گفتنی است «تیکرز» (ترکیبی از طعم ناب شکلات واقعی، تکههای فندق و ویفر کریسپی، «تریپرز» (ترکیب سه طعم در یک محصول، تجربه همزمان فندق، شیر و شکلات)، چوکوتریپس (طعم واقعی شکلات)، وینکرز (طعم واقعی ویفر)، هانیپرز (کیک سبک)، بریتونا (کیک شکلاتی) و پیکولند (کیکهای کوچک) از مهمترین محصولاتی است که در شروع فعالیت «زرکام» وارد بازار شدند و بهزودی محصولات جدیدی به سبد محصولات افزوده خواهد شد.
انتهای رپرتاژ خبری/
منبع:آنـــا ? ۴۰۰ نوع محصول «زرکام» امسال به بازار میآید
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به گزارش نذیر کرمان، اعضای هیئت رئیسه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور و سیدرحیم رضوی فرماندار ویژه شهرستان سیرجان در دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان حضور یافته و از کارگاه مهندسی معکوس این دانشگاه بازدید کردند. رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای کشور در حاشیه این بازدید اظهار کرد: توسعه دانشگاه آزاد […]
به گزارش نذیر کرمان، براساس برنامه مدوّن دبیرخانه نظارت و ارزیابی؛ هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای استان کرمان از دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر بازدید و فعالیتهای این دانشگاه را در محورهای، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تجهیزات، مدیریت و فضای کالبدی بررسی کردند. دبیر هیئت استانی نظارت و ارزیابی دانشگاههای کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر را […]
به گزارش نذیر کرمان، آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور محمد اسماعیلی جانشین سپاه ناحیه کهنوج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج برگزار شد. جانشین سپاه ناحیه کهنوج در این آیین ضمن تسلیت شهادت این سردار بزرگ اسلام به بیان خصوصیات شهید سلیمانی پرداخت. اسماعیلی با تأکید بر ولایتمداری […]
به گزارش نذیر کرمان، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج به مناسبت گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت شهید سلیمانی با حضور در جوار آرامگاه شهدای گمنام، ضمن عطرافشانی و غبارروبی با آرمانهای انقلاب و شهیدان بهخصوص شهید سلیمانی تجدیدمیثاق کردند. بیشتر بخوانید شهید سلیمانی مانع جدی شکلگیری خاورمیانه جدید مدنظر غرب؛ ۹ دی نقش بسزایی در […]
+ 7 =