۲۰ درصد مدارس استان کرمان نیازمند مقاوم‌سازی هستند

نذیر کرمان/کرمان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در پاسخ به سئوال خبرنگار نذیر کرمان درباره وضعیت مدارس غیرایمن و نامقاوم گفت: در استان کرمان تقریبا ۵۷۰۰ مدرسه داریم که ۲۰ درصد آنها تخریبی یا نیازمند مقاوم‌سازی هستند. رضا هدایتی ظهر امروز ۲۳ مردادماه در نشست خبری اظهار کرد: به‌ صورت خاص امسال […]

نذیر کرمان/کرمان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در پاسخ به سئوال خبرنگار نذیر کرمان درباره وضعیت مدارس غیرایمن و نامقاوم گفت: در استان کرمان تقریبا ۵۷۰۰ مدرسه داریم که ۲۰ درصد آنها تخریبی یا نیازمند مقاوم‌سازی هستند.

رضا هدایتی ظهر امروز ۲۳ مردادماه در نشست خبری اظهار کرد: به‌ صورت خاص امسال ۱۵۰۰ کلاس درس تا پایان سال تحویل آموزش و پرورش استان دهیم که ۸۰۰ کلاس آن تا اول مهرماه تحویل داده خواهد شد و در هفته دولت و اول مهرماه به بهره‌برداری خواهند رسید.

او با قیاس سرانه فضای آموزشی استان و کشور اظهار کرد: متوسط سرانه فضای فیزیکی آموزشی کشور ۵.۲۳ درصد و استان کرمان حدود ۵.۲ درصد است اما سرانه فضای آموزشی شهر کرمان کمتر از استان است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان با اشاره به وجود حدود ۶۰۰ هزار دانش آموز در استان عنوان کرد: با بهره‌برداری ۸۰۰ کلاس درس ۰.۱ متر مربع به ازای هر دانش آموز به سرانه آموزشی استان افزوده می‌شود و تا پایان سال(افتتاح ۱۵۰۰ کلاس درس) این عدد به ۰.۲ مترمربع خواهد رسید.

او بیان کرد: ۱۵۰ کلاس از ۱۵۰۰ کلاس درس، مربوط به شهر کرمان و ۲۰۰ کلاس آن مربوط به حوزه جنوب استان است.

هدایتی با اشاره به مصوبات سفر رئیس جمهور تصریح کرد: بیشترین تخصیص اعتبار در حوزه آموزش و پرورش در مصوبات سفر در کل کشور به این اداره کل تخصیص یافت و رتبه اول کشور را کسب کردیم.

او تاکید کرد: با اعتبارات تخصیصیی سال قبل و امسال شاید اولین دستگاهی باشیم که پروژه ناتمام نداشته باشد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان افزود: از مهر سال گدشته تاکنون ۲۸۰ هزار مترمربع آسفالت در مدارس انجام شده و اعتباراتی از محل اصلاح قانون معادن به نوسازی مدارس تخصیص داده شده که از این محل سه کیلومتر حصارکشی مدارس در رفسنجان انجام شده است.

او در ادامه از استانداردسازی سیستم سرمایش و گرمایش مدارس سخن به میان آورد و عنوان کرد: از مهر سال گذشته تاکنون سیستم سرمایش و گرمایش ۹۷۰ کلاس درس استانداردسازی شده که ۶۰ درصد آن مربوط به جنوب استان بود. گفتنی است استانداردسازی سیستم‌های سرمایش و گرمایش کلاس‌های باقیمانده جنوب طی سه سال باید انجام شود.

هدایتی در ادامه درباره تعمیرات مدارس نیز گفت: ۳۰ میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی خریداری و تحویل آموزش و پرورش داده شده است. همچنین تقریبا ۴۵ میلیارد تومان تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی خریداری و بخش عمده آن توزیع شده است.

او اعلام کرد: امسال هیچ مدرسه‌ای از استان کرمان از کمبود صندلی رنج نخواهد برد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان در ادامه اظهار کرد: شاداب سازی فضای فیزیکی مدارس و تعمیرات و تجهیزات مدارس در قالب طرح شهید عجمیان انجام می‌شود. تقریبا برای ۱۱۰ مدرسه حدود ۲۰ میلیون تومان برای این مهم واریز و بخشی از تجهیزات حدود یک و نیم میلیارد تومان خریداری و در اختیار مدارس قرار خواهیم داد. تاکنون ۶۴۰ مدرسه در استان در سامانه برای طرح شهید عجمیان نام نویسی کردند که تا ابتدای مهرماه کار شاداب سازی حدود ۶۰۰ مدرسه انجام خواهد شد.

او تصریح کرد: ۴۰ مدرسه کانکسی مستقل که بالای ۱۰ دانش آموز دارند، احصا شده و ۴۲ مدرسه کوچک یک کلاسه یا دو کلاسه در بخش دولتی شناسایی شدند که در حال ساخت مدارس هستند و امیدواریم تا دهه فجر به بهره‌برداری برسند.

هدایتی در پاسخ به سئوال خبرنگار نذیر کرمان درباره وضعیت مدارس غیرایمن و نامقاوم گفت: اعتباراتی در سفر رئیس جمهور برای تخریب و بازسازی مدارس غیرمقاوم تخصیص یافت و تخریب و احداث حدود ۶۰ کلاس درس آغاز شده و تا پایان سال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد.

او بیان کرد: در استان کرمان تقریبا ۵۷۰۰ مدرسه داریم که ۲۰ درصد آنها تخریبی یا نیازمند مقاوم‌سازی هستند.

مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان درباره مدارس غیردولتی نیز گفت: راه برون رفت از مشکل مدارس دولتی ساخت مدارس غیردولتی است. بیش از ۱۰۰۰ فضای مدارس غیردولتی در استان در حال کار کردن است.

هدایتی ادامه داد: مدارس غیردولتیِ فاقد استحکام در استان داریم که ساری و جاری هستند. وام در اختیار موسسین این مدارس قرار داده می‌شود تا مدرسه احداث کنند.

انتهای پیام




۲۰ درصد مدارس استان کرمان نیازمند مقاوم‌سازی هستند

منبع: ایـسنا
? ۲۰ درصد مدارس استان کرمان نیازمند مقاوم‌سازی هستند