۲ گام تربیتی امیرالمؤمنین (ع) برای فرزندان

امام جمعه موقت شهر کرمان گفت: امام علی(ع) به عنوان پدر نمونه با عملکرد و سفارشات خود به فرزندان‌شان در راستای تربیت آنان قدم برداشتند. حجت‌الاسلام احمد شیخ‌بهایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری «نذیر کرمان» با اشاره به این که امیرالمؤمنین علی(ع) را می‌توان به عنوان پدر نمونه مطرح کرد، گفت: حضرت علی […]



امام جمعه موقت شهر کرمان گفت: امام علی(ع) به عنوان پدر نمونه با عملکرد و سفارشات خود به فرزندان‌شان در راستای تربیت آنان قدم برداشتند.

حجت‌الاسلام احمد شیخ‌بهایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری «نذیر کرمان» با اشاره به این که امیرالمؤمنین علی(ع) را می‌توان به عنوان پدر نمونه مطرح کرد، گفت: حضرت علی (ع) فرزندانی همچون امام حسن (ع) و امام حسین (ع) دارد که هر دو معصوم و هر دو امام هستند، از طرفی پدر دیگری را سراغ نداریم که دو نفر از فرزندانش امام و معصوم باشند.

امام جمعه موقت شهر کرمان عنوان کرد: البته حضرت علی (ع) فرزندان دیگری نیز دارد که اگر چه معصوم نیستند از جمله حضرت ابوالفضل(ع)، برادران حضرت ابوالفضل(ع)، همچنین محمد حنفیه و دخترانی چون حضرت زینب (س)، ام‌الکلثوم و دخترانی دیگر دارند اما بسیار بزرگ و با شخصیت هستند.
 
وی با تاکید بر این که هر یک از فرزندان امام علی (ع) در جایگاه خود به خوبی درخشیدند، عنوان کرد: برای مثال حضرت زینب (س) با خواهرش ام‌الکلثوم پیام‌رسان، پیام خون شهدای کربلا بودند و یا فرزندان دیگر چون محمد حنفیه، حضرت ابوالفضل (ع) و برادرانش که در جنگ‌ها و در کربلا به عنوان فرزندان امام علی (ع) درخشیدند.
 
شیخ‌بهایی عنوان کرد: تاثیر تربیتی حضرت امیرالمؤمنین بر فرزندان بیش‌تر ناشی از عملکرد ایشان است که با کار، عملکرد و اخلاق‌شان برای فرزندان‌شان الگو بودند، روایت است که هرگاه امام علی (ع) برای نماز شب قصد داشت به مصلای خود برود، فرزندی را به همراه خود می‌بردند، آن‌گونه که در سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها نیز در هنگام خواندن نماز شب، امام حسن (ع) نیز در کنار مادر خود بود.
 
امام جمعه موقت شهر کرمان بر تأثیرپذیری فرزندان امام علی (ع) بر عملکرد ایشان تاکید کرد و گفت: علاوه بر عملکرد؛ این امام بزرگ سفارشات زیادی به فرزندان خود داشت، در نامه ۳۱ نهج‌البلاغه امیرالمؤمنین خطاب به امام حسن (ع) نوشته است که در این خطبه به نکات اخلاقی و تربیتی فراوانی به عنوان پدر به فرزندش اشاره کرده است.
 
وی ادامه داد: از منظر تربیتی امام علی (ع) چه در اخلاق، رفتار و چه در سخنان‌شان، فرزندان‌شان را طوری تربیت می‌کنند که پیرو راه پدر باشند، در قصه سوره هل اتی، وقتی امام علی (ع) غذای خود را به مسکین، یتیم و اسیر می‌دهند فرزندان خانه نیز به او اقتدا می‌کنند و غذای خود را به را به مسکین، یتیم و اسیر می‌دهند و یا در جنگ‌ها فرزندان‌شان همچون خود ایشان پیشاپیش همه بودند.
 
شیخ‌بهایی افزود: اگر کسی بخواهد بداند که نسبت به فرزند خود چه راه و روشی را پیش بگیرد نامه ۳۱ نهج‌البلاغه را مطالعه کند و یا دعای امام سجاد (ع) در صحیفه سجادیه در رابطه با فرزندان را بخواند چرا که در قالب این دعا شیوه تربیت و نگرش نسبت به فرزند بیان شده است.
 
امام جمعه موقت شهر کرمان تاکید کرد: اگر بخواهیم در عالم پدر نمونه پیدا کنیم امیرالمؤمنین به عنوان یک پدر نمونه و نه فقط برای فرزندان خودشان بلکه برای کل شیعیان و مسلمانان به عنوان یک پدر معنوی است.
 
انتهای خبر/ پسند
 


۲ گام تربیتی امیرالمؤمنین (ع) برای فرزندان

منبع:آرمـان
? ۲ گام تربیتی امیرالمؤمنین (ع) برای فرزندان